Hvordan står det til på hytta?

Hyttealarm sikrer mot brann, innbrudd og vannlekkasje

Overvåket hyttealarm med app

Med hyttealarm kan du slappe av og vite at vi passer på 24 timer i døgnet, og du kan når som helst titte inn og se hvordan det står til på hytta - med Verisure app.

Ditt alarmsystem er alltid tilkoblet Verisures alarmstasjon. Her jobber våre profesjonelle alarmoperatører døgnet rundt, hele året. Operatørene håndterer både brann-, innbrudds-, vann- og fuktalarmer, og handler raskt dersom noe skulle skje i din hytte.

Via Verisure app kan du når alarmen er akrivert i helsikring ta bilder for å se at alt står bra til, og har du smartkontakter tilknyttet alarmsystemet kan du styre både varme og belysning via appen.

Hyttealarm styrt med app
Styr panelovn tilkoblet Smartkontakt med Verisure App

Få en varm velkomst når du kommer til hytta

Styr varme og belysning på hytta via Verisure App på mobilen.

Via Verisure app kan du fjernstyre smartkontakten til å slå på varmeovnen, slik at det er varmt og godt når du kommer frem til hytta.

Du kan også koble smartkontakten til belysning og slå lyset av og på med jevne mellomrom for å lure tyvene til å tro at det er noen på hytta.

Det kan også være praktisk derom du har et stykke å gå fra bilen til hytta, og kanskje ankommer sent på hvelden. Da ser du i hvilken retning du skal gå.

Ved avreise kan du også ved hjelp av smartkontakter bruke appen til å dobbeltsjekke at alle elektriske apparater er skrudd av, og dermed minimere faren for brann.

Husk at brann kan oppstå også når du ikke er på hytta

Med døgnovervåket hyttealarm er det alltid noen som passer på og kan tilkalle hjelp, uansett om noen er på hytta eller den står tom.

I vårt andre hjem, hytta, er peiskos et must, sommer som vinter. Og selv om vi gjør vårt ytterste for å være forsiktige, kan uhell oppstå. Er vi til stede, er det som regel ikke noe problem å få slukket brannen raskt, men hvis ild eller aske blir stående uten oppsyn, kan dette få fatale følger. Da er det betryggende å vite at det er noen som passer på og kan tilkalle hjelp raskt.

 

Fyr på peisen på hytta
Nøkkelboks til hytta

Nøkkelboks med kodelås sikrer nøklene dine

Med Nøkkelsafe har du alltid kontroll på hvor du har nøklene dine

Nøkkelsafe er en enkel og sikker måte å oppbevare nøklene til hytten din, og å gi andre du stoler på tilgang til å komme inn.

Safen monteres lett tilgjengelig i nærheten av døren, og kan kun åpnes med kode. Kode og plassering registreres på Mine Sider slik at alarmstasjonen kan hjelpe vekter og nødetater å komme inn i hytten dersom noe skjer.

Våre kunders erfaring med hyttealarm