utmerkelser

Verisure GuardVision™ vinner to nye Red Dot Design-priser

Av
Verisure Norge
GuardVision™ Red Dot Awards

Verisure GuardVision™ vinner to 2024 Red Dot Design-priser, og fullfører et hattrick av utmerkelser.

Verisure, den ledende leverandøren av profesjonelt overvåkede sikkerhetssystemer med 24/7 responstjenester i Europa, har vunnet ytterligere to priser fra Red Dot Design i 2024. Selskapet fikk anerkjennelse for designet av sine innovative GuardVision™ Business og GuardVision™ Outdoor-kameraer. Det kommer etter fjorårets utmerkelse for sin GuardVision™-fotodetektor.

Med det fullførte GuardVision™ et hattrick av designpriser fra Red Dot. Red Dot Design Award er en av de mest respekterte internasjonale designkonkurransene, med et dommerpanel bestående av toppdesigneksperter fra hele verden. Prisen anerkjenner de beste produktene når det gjelder design, funksjonalitet og innovasjon.

Konsernsjef i Versiure, Austin Lally, forteller at han er stolt over anerkjennelsen:

– Disse anerkjennelsene fullfører hattricket for vår nye kameraportefølje, og det er ingen enkel prestasjon. Nok en enestående anerkjennelse av engasjementet til våre lidenskapelige og dedikerte team til bransjeledende produktdesign, og et vitnesbyrd om hvordan de går opp hver dag for å utfordre status quo, for å forme sikkerhetsindustrien med banebrytende innovasjon.

Denne prisen bygger på vår nylige suksess i 2023, da GuardVision™ Photo Detector tok Red Dot ved å imponere juryen med sin integrerte passive infrarøde bevegelsesdetektor, velproporsjonerte eksteriørdesign og den integrerte Verisure Mobile App. I år sikret våre GuardVision™ Business og GuardVision™ Outdoor-kameraer en plass på topplisten på grunn av deres design, funksjonalitet og innovasjon.

GuardVision™ Outdoor-kamera

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER