kryss

Boligalarm og husdyr

Alarmsikret hund i bolig

Via husdyrinnstillingene i appen kan du enkelt tilpasse alarmens følsomhet og lydnivå til å sikre også de pelskledde familie­medlemmene.

Boligalarm og husdyr

Alarmsikret hund i bolig

Via husdyrinnstillingene i appen kan du enkelt tilpasse alarmens følsomhet og lydnivå til å sikre også de pelskledde familie­medlemmene.

For å unngå falske alarmer, registrerer du type husdyr og vekt på dyret i Verisure appen. Du kan også justere volumet på sirenen slik at det blir mer skånsomt for dyrenes hørsel.

Fordeler med dyrevennlig boligalarm

 

Har du husdyr?

Det er ikke noe problem å kombinere husdyr og alarm. Med Verisures husdyr­innstilling, kan du justere følsomheten på alarmen, slik at mindre husdyr kan bevege seg fritt i boligen, også når alarmen er på.

Verisure har gjort det enkelt for deg å kombinere husdyr og alarm. Via innstillinger på Mine sider velger du bare hvilket husdyr du har, og så tilpasses bevegelses­sensorenes følsomhet automatisk.

Dersom sensorene er rettet mot en trapp eller noe annet som gir husdyret mulighet for å bevege seg over gulvnivå, er det risiko for falske alarmer. Da anbefaler vi deg å bruke alarmens skallsikring eller eventuelt plassere husdyret i et rom som ikke er dekket av noen bevegelses­detektor.

katt og alarm

Se hva kjæledyret gjør når du ikke er hjemme

Se hva kjæle­dyret gjør, når du ikke er hjemme

Med Arlo overvåknings­kamera tilknyttet alarm­systemet ditt, kan du når som helst se hva som skjer hjemme og snakke med kjæle­dyrene dine, direkte fra mobilen.

Mange er bekymret for kjæle­dyrene som er alene hjemme i mange timer om dagen. Med et Arlo overvåkningskamera tilknyttet alarmsystemet ditt, holder du dyrene både trygge og glade. Alarmstasjonen overvåker sikkerheten i boligen og kameraet varsler deg ved bevegelse. Via kameraet kan du både se at dyrene har det bra og berolige dem med stemmen din, dersom det er behov for det. Alle videoklipp lagres i skyen, slik at du ikke går glipp av noen dyrebare øyeblikk i løpet av dagen.

Slik alarmsikrer du et hjem med hund

Har du hund, anbefaler vi å justere både volument på alarmsirenen og følsomheten til bevegelsessensorene.

Hunder er svært sensitive mot høye lyder. For å unngå at hunden lider når alarmen går, kan du stille inn sirenen til å ikke overskrive en viss decibel. Alt gjøres i Verisure appen under Innstillinger/Husdyrinnstillinger.

Se hvordan du endrer husdyrinnstillinger i appen.

Hund i alarmsikret bolig
Slik fungerer Verisures husdyrtilpasning
Play button

Slik fungerer Verisures husdyrtilpasning

Se video (00:41)

Slik sikrer du kjæle­dyret ditt

Kameradetektor og hund i stue

Kamera­detektor

Ved å justere følsomheten på sensoren kan mindre dyr bevege seg fritt i boligen med hel­sikring aktivert.

Kamera­detektor

Dame og hund sikret med skallsikring

Skall­sikring

Har du større dyr eller dyr som strekker seg og hopper mye, kan det være lurt å benytte alarmens skall­sikring.

Skallsikring

Dame ser video fra overvåkningskamera

Overvåknings­kamera

Med innendørs overvåknings­kamera og app kan du se og snakke med kjæle­dyret ditt via mobilen.

Overvåknings­kamera

Jeg vil ha tilbud på dyre­vennlig alarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.