kundehistorier
sos

Når marerittet blir virkelig

Av
Verisure Norge
Thomas og Carolines kundehistorie om SOS funksjonen i boligalarmen

Thomas og Caroline havnet midt i alle foreldres verste mareritt, da deres 15 måneder gamle sønn fikk krampeanfall. Her deler de sin historie.

Demonstrerer SOS-funksjonen på nattsikringspanelet

«Vi har bodd i et hus i Täby i Sverige i to år. Allerede da vi flyttet inn skaffet vi oss alarm, og etter en vurdering falt valget på Verisure. Mye takket være raskt svar fra Verisures kundeservice og en profesjonell opptreden av den lokale partneren.

På hjemmebesøket av Verisure-partneren fikk vi en bra gjennomgang av våre behov, men også gode tips og informasjon om noen alarmkomponenter Verisure hadde i sitt sortiment som vi ikke visste om.

Vi fattet interesse for blant annet nattsikringspanelet, som er en smart og gjennomtenkt enhet man kan plassere diskret på soverommet. Med den kan man aktivere delsikringen, men også raskt tilkalle SOS-hjelp via Verisures alarmstasjon. Der og da tenkte vi ikke akkurat at det var en funksjon vi skulle få bruk for.

1. oktober i år skjedde kanskje det verste en foreldre kan oppleve, da vår 15 måneder gamle sønn plutselig fikk krampeanfall sent på kvelden. Fra å ha vært litt snufsete med feber ble han raskt mye verre. Han fikk kramper og vi fikk ingen kontakt med han i noen minutter.

Alarmoperatør kan hjelpe ved å kommunisere rett inn i boligen når alarmen går

Verdens lengste minutter

En av oss trykket på SOS-knappene på nattsikringspanelet, og i løpet av få sekunder fikk vi tydelige instruksjoner om å oppgi hva vi trengte hjelp til. Vi sa at vi trengte en ambulanse som følge av sønnens tilstand, og nesten umiddelbart ble vi kontaktet av Zandra på Verisures alarmstasjon via Verisure Voice tale- og lytteenhet.

Zandra assisterte oss rolig og varsomt, og var veldig tydelig med å fortelle at en annen kollega allerede hadde varslet ambulanse via SOS og at både den og vekteren var på vei.

Ti minutter etter at vi trykket på SOS-knappene, hadde to vekterbiler og en ambulanse ankommet. Ettersom adressen/området ikke er oppført i Google maps ennå, hjalp Verisure ambulansen med å finne frem. En av vekterne løp til og med rundt i gaten og viftet med lommelykten sin for at ambulansen lettere skulle finne boligen vår.

Hele situasjonen ble håndtert på en helt fantastisk måte av Verisure, og det stresset som oppsto var helt uvirkelig. Selv om man er rasjonell, så blir man lett paralysert, men ordene fra Verisure-partneren ved installasjonen satt liksom i ryggmargen.

I dag har sønnen vår det bra, men vi har lært oss at alt kan skje. Så foruten å skaffe seg en alarm fra en bra og trygg leverandør, skaff også et nattsikringspanel. Det er verdt alle pengene som finnes…»

Vennlig hilsen

Thomas og Caroline

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER