Bolig­alarm med PreSense-teknologi

Verisures alarm med PreSense™-teknologi varsler om farer på et tidlig tids­punkt, slik at umiddelbare tiltak kan iverk­settes for å forhindre brann, innbrudd og vann­skader.

FORUTSER FARLIGE SITUASJONER

Neste generasjons bolig­alarm med PreSense-teknologi

Verisures neste generasjons bolig­alarm med PreSense™-alarm­teknologi varsler om farer på et tidlig tids­punkt, slik at riktige tiltak umiddelbart kan iverk­settes for å forhindre brann, innbrudd og vann­skader.

Hvorfor burde du installere alarm med PreSense?

Verisure bruker systemets innebygde kunstige intelligens for å analysere alarm­signaler og kamera­observasjoner i realtid. Dette gir oss umiddelbart informasjonen vi trenger for å hjelpe å forhindre at farlige situasjoner utvikler seg.

 

Sikkerhets­teknologi som hjelper å redde liv og verdier

Ved brann, innbrudd og vann­lekkasjer, er tidlig varsling kritisk. Hos Verisure jobber derfor PreSense™-sikkerhets­teknologi og mennesker sømløst sammen, for å forutse farer og redde liv og verdier.

Alarm med PreSense teknologi sikrer bolig

Intelligent alarm

 • PreSense alarm­teknologi analyserer alarm­signaler og kamera­observasjoner i realtid, og sender fare­signalene til alarms­tasjonen.
 • Avanserte sensorer oppdager innbrudds­forsøk før tyvene kommer seg inn og røyk før det utvikler seg til flammer.
 • Kameraer med kunstig intelligens analyserer signaler og bilder i realtid for å avsløre farer og mistenkelig aktivitet.
Alarmstasjonen med rask respons

Umiddelbar hjelp

 • Profesjonelle alarm­operatører er i beredskap døgnet rundt året rundt, klare til å tilkalle vekter og varsle nød­etater.
 • Presis alarmavklaring med kameraer med kunstig intelligens og sensor­signaler som analyseres i realtid.
 • Rask respons­tid og hjelp i alarm­situasjoner takket være to-veis kommunikasjons­muligheter og levende bilder.

Slik fungerer PreSense-teknologien

Takket være alarm­teknologien PreSense, blir vi varslet om farlige situasjoner i realtid. Ferdig analyserte alarm­signaler og kamera­observasjoner, hjelper oss å handle raskt for å forhindre brann, innbrudd og vann­lekkasjer.

Alarmsensorer
Avanserte sensorer oppdager farer
 • Avanserte alarm­sensorer oppdager innbrudds­forsøk, røyk­utvikling og lekkasjer på et tidlig tids­punkt og varsler alarm­stasjonen. Sensor­signalene analyseres i real­tid og sendes til alarm­stasjonen, som umidelbart verifiserer fare­situasjonen og varsler nød­etater.

Pakkeleveranse kameraobservasjon
Kunstig intelligens ser mistenkelig aktivitet

Kameraer med bevegelses­sensorer oppdager mistenkelig bevegelse og bruker kunstig intelligens til å identifisere objekter og potensielle farer. Kamera­observasjoner og alarm­signaler analyseres i realtid og gir oss umiddelbart et bilde av fare­situasjonen.

PreSense Alarmteknologi
Teknologien analyserer signaler i realtid

Hoved­enheten er hjernen i alarm­systemet. Enheten mottar og analyserer alle sensor- og kamera­signaler i realtid, og sørger for lynrask overføring til alarm­stasjonen. Den har backup­løsninger for sikker oppetid både ved strøm­brudd, jamming- og sabotasje­forsøk.

Alamoperatør alarmstasjon
Mennesker verifiserer og varsler nødetater

Takket være PreSense-teknologi som analyserer alarm­signaler og kamera­observasjoner i realtid og lynrask signal- og bilde­overføring, kan operatørene på alarmstasjonen raskt verifisere hva som er i ferd med å skje, og varsle nød­etatene.

hus ikon
 
 
 
 
Brann i stekepanne
Varsler om røyk, før det blir flammer
 • Brannalarm med optiske og serie­koblede røyk­varslere oppdager røyk­utvikling på et tidlig stadium og varsler i hele boligen samtidig. Signalene fra de ulike sensorene vil også kunne fortelle i hvilket rom det brenner, og være til hjelp ved evakuering.

innbruddstyv
Varsler om innbrudd, før tyvene kommer seg inn
 • Avanserte innbruddssensorer på dører og vinduer varsler om innbrudds­forsøk mens tyvene fremdeles er på utsiden. Alarm­signaler og kamera­observasjoner kan fortelle hvor innbrudds­forsøket pågår og bilder kan oversendes til politiet ved behov.

Vannlekkasje
 • Varsler om lekkasje, før det blir vann­skade

  Avanserte vannsensorer under hvite­varer og på vannrør varsler om lekkasjer og vannsøl og hvor det er oppdaget. Når lekkasjen oppdages på et tidlig tidspunkt og riktige tiltak iverksettes for å forhindre utvikling kan du spare deg for store summer og mye arbeid.