utmerkelser

Verisure har de mest fornøyde alarmkundene

Av
Glenn Støldal
Vinner Norsk kundebarometer 2023

Verisure har de mest fornøyde og lojale boligalarmkundene i Norge og er bransjevinner i Norsk Kundebarometer 2023.

Få med Yale Doorman til 0,- ved kjøp av alarm

 

Hvert år måler Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI kundetilfredshet og kundelojalitet blant norske forbrukere. I år går Verisure helt til topps i boligalarmkategorien med både de mest fornøyde og mest lojale kundene. 
 
– Å vinne boligalarmkategorien i Norsk Kundebarometer er helt fantastisk! Kundetilfredshet er svært viktig for oss, så dette er et kvalitetsstempel vi er veldig stolte av, sier Lena Normann, avdelingsleder for Verisures kundesenter.  
 
Med fire av fem stjerner i Norsk Kundebarometers måling har Verisure «svært fornøyde kunder». 
 
Ifølge Norsk Kundebarometer går Verisure opp hele 38 plasser på totallisten i forhold til målingen i fjor, og lander i år på en kundetilfredshet på hele 75,4 prosent (+3,5 prosentpoeng) og en kundelojalitet på 76,9 prosent (+1,3 prosentpoeng). 
 
– Det er helt rått å se disse tallene! Tusen takk til alle kunder som viser oss tillit, og gratulerer så mye til alle ansatte som er årsaken til at vi har oppnådd disse toppresultatene, sier Normann.
 
Verisure ble for øvrig bransjevinner i Norsk Kundebarometer syv år på rad fra 2014 til 2020, og har dermed vært bransjevinner åtte ganger på de siste ti årene.
 
Les mer om Norsk kundebarometer her.

Resultatene for 2023 finner du her

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER