Meld flytting eller overta alarm

Vi sørger for at du får den samme gode sikringen i ditt nye hjem, og hjelper de som overtar boligen din med å sikre sin familie.

Familie flytter

Som Verisure-kunde vet du allerede fordelene ved å ha et overvåket alarmsystem. Våre profesjonelle alarmoperatører reagerer raskt på alarmsignaler, og varsler nødvendige nødetater ved behov. Med Verisure alarm er du og din familie beskyttet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Flyttemelding

Fyll ut skjemaet eller ring oss på 23 68 90 30 (man-fre kl. 9-17), så tar vi oss av resten.

Monterer nytt alarmsystem i ny bolig

Verisure-kunde som skal flytte

Skal du flytte og lurer på hva du skal gjøre med det gamle alarmsystemet og/eller ny alarm i din nye bolig? Fyll ut flytteskjemaet, så tar vi kontakt.

Gratulerer med ny bolig! Som eksisterende Verisure kunde, kan du nå få et splitter nytt alarmsystem med vår nyeste alarmteknologi i din nye bolig.

Alarmsystemet i din gamle bolig kan enkelt overføres til de nye eierne, eller vi kan ta oss av demontering.

Fyll ut flytteskjemaet på denne siden, så avtaler vi nærmere.

Ny kunde som skal overta bolig med alarm

Har du flyttet inn i en bolig der det allerede er en Verisure alarm installert? Da har du mulighet til å umiddelbart kunne sikre ditt hjem og din familie.

Alt du trenger å gjøre, er å ringe Verisure på telefon 23 68 90 30, så overfører vi eierskapet av alarmsystemet til deg. Ditt hjem blir profesjonellt overvåket og sikret mot brann og innbrudd. Du har også mulighet til å bygge på ditt alarmsystem med utvidet sikring eller smarte produkter for en enklere hverdag.

Par flytter inn i bolig med alarm

Vanlige spørsmål om flytting og alarm