Meld flytting eller overta alarm

Vi sørger for at du får den samme gode sikringen i ditt nye hjem

Flytte eller overta alarm

Flyttemelding for eksisterende kunde

Skal du flytte og lurer på hva du skal gjøre med det gamle alarmsystemet? Fortvil ikke, vi har gjort hele flytteprosessen veldig enkel for deg. Du melder fra om din nye adresse - og vi tar oss av resten.

Gratulerer med ny bolig! Du og din familie går en spennende tid i møte, og vi i Verisure vil sikre at du får den samme gode sikkerheten i ditt nye hjem. I tillegg er du, som eksisterende Verisure kunde, kvalifisert til å motta en flott oppgradering til det aller siste innen alarmteknologi i din nye bolig.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut flytteskjemaet på denne siden. Overtagelse eller demontering av ditt gamle alarmsystem, og oppføring av splitter ny alarmteknologi tar vi oss av. 

Som eksisterende kunde vet du allerede fordelene ved å ha et overvåket alarmsystem. Våre profesjonelle alarmoperatører reagerer raskt på alarmsignaler, og varsler nødvendige nødetater ved behov. Med Verisure alarm er din bolig og din familie beskyttet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Flyttemelding

Fyll ut skjemaet eller ring oss på 23 68 90 30, så tar vi oss av resten.

Vi er tilgjengelige på telefon fra kl. 09.00 til 17.00.

Slik er flytteprossen

Alarmprodukter

1

Start med å lage en ønskeliste for hvilke produkter og livreddende tjenester du ønsker i ditt nye hjem.

Smarthjem produkter

2

Vurder å legge til ny smarthjem-teknologi for å styre dørlås, belysning og elektriske apparater.

Snakk med en sikkerhetsekspert

3

Vi kontakter deg med et godt tilbud på et splitter nytt alarmsystem, skreddersydd til ditt nye hjem.

Overta eierskap på alarmsystem

Har du flyttet inn i en bolig der det allerede er en Verisure alarm installert? Da har du mulighet til å umiddelbart kunne sikre ditt hjem og din familie.

Alt du trenger å gjøre er å ringe Verisure på telefon 23 68 90 30, så overfører vi eierskapet av alarmsystemet til deg. Ditt hjem blir profesjonellt overvåket og sikret mot brann og innbrudd. Du har også mulighet til å bygge på ditt alarmsystem med utvidet sikring eller smarte produkter for en enklere hverdag.

Har du tekniske spørsmål relatert til ditt alarmsystem? Prøv vår tekniske veileder her.

Nyinnflyttet i bolig med alarm