Arlo Pro 4 trådløst smart­kamera

Arlo PRO4 overvåkningskamera og smarthub

Smart­kameraet Arlo Pro 4, kan brukes både inne og ute og lar deg holde øye med hva som skjer i boligen din døgnet rundt og få levende bilder i full hd direkte på mobilen.

Arlo Pro 4 trådløst smart­kamera

Arlo PRO4 overvåkningskamera og smarthub

Smart­kameraet Arlo Pro 4, kan brukes både inne og ute og lar deg holde øye med hva som skjer i boligen din døgnet rundt og få levende bilder i full hd direkte på mobilen.

Få full kontroll over boligen med kamera

 
Mobil med videoopptak av bevegelse i bolig

Video og smarte varsler direkte på mobilen

Dersom kameraet registerer mistenkelig aktivitet blir du varslet i sanntid, uansett hvor du er, via arlo appen.

Kameraet gjør video­opptak når det registrerer bevegelse og varsler deg med smarte push­varsler. Overvåknings­kameraet gjen­kjenner og kategoriserer objekter, og du får varsler om det er mennesker, kjøre­tøy, dyr eller pakker som er registrert.

Kameraet har 160° vid­vinkel­linse, nattsyn og lys­kaster som sikrer gode video­bevis i farger, selv om natten. I Arlo appen kan du se live video og opptak i 2K HDR, og du har mulighet til zoome inn på detaljer for å se selv objekter i bevegelse, i svært god kvalitet.

Smart kamera varsler deg om hva som skjer hjemme

Det smarte kameraet Arlo Pro 4 passer alltid på, og varsler deg dersom noe skjer når du ikke er hjemme.

Et appstyrt smart kamera innen­dørs hjelper deg å passe på hjemmet ditt og dine kjære, når som helst og hvor som helst. Har du barn som kommer hjem fra skolen eller dyr som er alene hjemme, er det en ekstra trygghet å kunne sjekke at alle har det bra.

Kameraet er utstyrt med både mikro­fon og høyt­taler - så du for eksempel kan be hunden gå ned fra sofaen.

Arlo Pro 4 overvåkningskamera front
2K video og HDR

2K video og HDR

Zoom inn på objekter og se detaljer i god bilde­kvalitet.

Aktivitetsområder

Aktivitets­områder

Definer 5 områder der aktivitet skal detekteres.

Sikker skylagring

Sikker sky­lagring

Opp­tak lagres sikkert i skyen i inntil 30 dager.

Toveis-lyd og sirene

To­veis-lyd og sirene

Snakk med familie og dyr, eller skrem tyvene.

160° vidvinkellinse

160° vidvinkel­linse

Se hva som skjer med 160 graders vidvinkel­linse.

Farge nattsyn

Farge natt­syn

Film og ta opptak i farger, selv når det er mørkt.

Oppladbart batteri

Opplad­bart batteri

Varighet: 1-6 måneder (ved normal bruk). Ladetid: ca 3 timer.

Lyskaster

Integrert lys­kaster

Lys­kasteren lyser opp området ved bevegelse.

Dame forlater bolig og geofence aktivers

Automatisk til- og fra­kobling

Kameraet kan stilles inn til å slå seg på automatisk når du og mobil­telefonen din forlater huset.

Automatisk til- og fra­kobling hjelper deg å ivareta familiens person­vern. Med «geo­fencing» aktivert, vil kameraet og varslene dine skru seg av og på automatisk, avhengig av om du og familien din er hjemme eller ikke.

Geo­fencing er et slags geografisk gjerde, som bruker GPS-posisjoner til å holde kontroll på om enheter med appen befinner seg i eller utenfor boligen. Når enheter med appen er hjemme, vil kameraet være av, og når alle enheter har forlatt boligen, slår kameraet seg automatisk på.

Ekstra øyne og rask hjelp i en alarm­situasjon

Mange er bekymret for om Verisure vil kunne overvåke privat­livet deres via kameraet. Det er det ingen grunn til.

Det er kun du og andre familie­medlemmer med appen som har tilgang til kameraene og opp­takene dine. Den eneste muligheten Verisure har for å få tilgang, er dersom alarmen går. Da vil sikkerhets­sperrene åpnes, så Verisure får muligheten til å hjelpe deg på beste mulige måte.

Er det et innbrudd på gang, vil Verisure få klare bilder av tyvene, se hvordan de beveger seg i boligen og kanskje også kunne se hvor de flykter. Dette er verdi­full informasjon som kan deles med politiet, ved behov. Tilgangen sperres automatisk når alarm­situasjonen er avklart.

Alarmoperatører ser på videoopptak fra kamera
 

Tråd­løst kamera i stil­rent design

Kameraet har ingen skjemmende ledninger, og et stil­rent design som glir inn med om­givelsene.

Et innen­dørs overvåknings­kamera i stilrent og diskret design, er enkelt å like. Kameraet er helt trådløst og har magnetisk feste som gjør det enkelt å sette opp, og ta ned igjen for å lade batteriene.

Så snart base­stasjonen "Smart­Hub" er tilkoblet nett­verket ditt, vil kameraet kommunisere tråd­løst med denne. Arlo Pro 4 kan kobles direkte til WIFI. Hele installasjonen er ferdig på minutter.

Smart og enkel video­overvåkning

Arlo app

BRUKER­VENNLIG APP

Via den svært bruker­vennlige Arlo appen kan du se live video og opptak fra både dine innen­dørs og uten­dørs kameraer. Du kan også justere på inn­stillinger for både aktivitets­områder, følsom­het og hva du ønsker varsler om.

Magnetisk lading av kamera

OPpladbaRe batterier

Kamera­batteriet har en levetid på 1-6 måneder ved normal bruk. Opplading med lade­kabel eller lade­stasjon tar ca 3 timer. Lade­kabel og lade­stasjon som rommer to batterier kan kjøpes separat.

Video og varsler på Apple watch

Smart connect

Integrer video­overvåkning i ditt smarte hjem! Du kan koble overvåknings­kameraet til både Apple Home­Kit, Google Home Assistant og Amazon Alexa, slik at du mottar opptak fra kameraet direkte på smart­enheten din.

Få tilbud på Verisure alarm
med overvåknings­kamera

BESTILL ALARM MED KAMERA

alarmpakke med arlo kamera og ringeklokke

Andre så også på...

Ringeklokke med kamera

Videoringeklokke

Se alle som ringer på døren og snakk med dem over mobilen.

RINGEKLOKKE MED KAMERA

Sort Yale Doorman V2N

Yale Doorman

Slipp inn besøkende og håndverkere via app. Alarmstasjonen kan slippe inn nødetater.

Yale Doorman

verisure app

Verisure App

Full kontroll over sikkerheten i boligen med Verisure-app. Koblet til smartlås. 

Verisure app

(*) UTENDØRS KAMERAPAKKE TIL 0,- VED BESTILLING AV ALARM

Ved bestilling av Boligalarm Grunnpakke, får du med installasjon av Arlo Essential overvåkningskamera + Arlo videoringeklokke til 0,- (verdi 4189,-). Månedsabonnement tilkommer. Grunnpakken koster fra 4490,- i installasjon og fra 629,- i månedsabonnement, og inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Installasjon av Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke får du med på kjøpet. Alarmsystemet kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen, dette gjelder også Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.