Fjernstyrt tilgang til boligen

Feier foran hus med adgangskontroll

Jeg vil ha tilbud på alarm med adgangskontroll

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Adgangskontroll

Bruk kode eller lås opp døren med mobilen. Alarmen er tilkoblet dørlåsen og slår seg av automatisk idet døren låses opp. Via appen har du full kontroll på hvem som kommer og går, du kan lage engangskoder og du kan fjernstyre døren.

  • Styr dørlåsen når du ikke er hjemme
  • Få varsel når noen kommer eller går
  • Slå av alarmen samtidig som du låser deg inn
  • Slipp inn vaskehjelp, håndverker eller husvakt
  • Du trenger ikke å tenke på nøkler
Vaskedame og elektronisk dørlås
Vekter ved butikkvindu

Hva er et adgangskontrollsystem?

Våre løsninger for adgangskontroll gir deg muligheten til å styre hvem som skal inn gjennom døren, og når de skal inn. Et adgangskontrollsystem gir deg altså full oversikt og kontroll over hvem som beveger seg inn og ut av huset, og du kan styre hvem du slipper inn når du selv ikke er hjemme.
Et slikt system gir deg trygghet. Det gjør også hverdagen mye enklere da man slipper å ha kontroll på forskjellige nøkler. Med elektronisk dørlås har man enkelt og greit en kode man bruker for å åpne døren, i tillegg til appen som gir mulighet for fjernstyring.
Ungene kan derfor enkelt komme seg inn når de kommer hjem fra skolen, uten at du er hjemme selv. Får du besøk av en håndverker eller vaskehjelp, kan de også slippes inn uten at noen andre er hjemme.
Eier du en bedrift er det også viktig med et sikkert adgangskontrollsystem. Med dørlåsen kan du bestemme hvem som skal ha adgang til bedriften. Eksempelvis hvis butikken eller lokalet er stengt, men vaskehjelpen eller vekter har behov for å komme seg inn etter stengetid.

Våre produkter for adgangskontroll

Hos Verisure får du sikre produkter som bidrar til en trygg hverdag. For å ha god kontroll over boligen anbefaler vi å installere et elektronisk adgangssystem med dørlås som du kan låse opp via Verisure App eller med kode. Vi har også en nøkkelsafe som kan brukes for å oppbevare nøkler utendørs.

Gutt låser opp adgangsdør med kode

Dørlås

Slipp nøkler og lås opp ytterdøren med kode eller app.

Dørlås

Nøkkelsafe  ved ytterdør

Nøkkelsafe

Ekstra nøkkel tilgjengelig, trygt bevart i et kodeskap nær døren.

Nøkkelsafe

Se hvem som kommer og går med Verisure app

Verisure App

Lås opp og igjen døren med app på mobilen, uansett hvor du er.

Verisure app

Få varsler og bilder direkte på mobilen

Alle Verisures smarte kameraer er utstyrt med innebygget bevegelsessensor. Avhengig av hvilken type kamera du har, tas det bilder eller video når bevegelse registreres. Med Smartkamera kan du via Verisure appen få varsler og se hvem som kommer og går. Har du Arlo innendørs- eller utendørs videokamera kan du se opptak fra siste 30 dagers bevegelser i Arlo appen.

På denne måten får du full adgangskontroll på bolig eller bedrift.

Arlo app med opptak av besøkende som kommer og går
Sikkerhetskonsulent monterer alarmskilt

Sikre hele boligen din

Et adgangskontrollsystem gjør boligen din mye sikrere og du kan føle deg trygg på at ingen ubudne gjester kommer seg inn gjennom døren. Men for å beskytte eiendommen best mulig, anbefaler vi å installere boligalarm og overvåkningskamera, i tillegg til røykvarslere som varsler ved mistanke om brann. Med et fullverdig alarmsystem vil du få en enda større trygghet og en sikker eiendom.
Med et komplett alarmsystem har du også alarmstasjonen tilgjengelig som til enhver tid sitter klar hvis noe skulle skje. Ta kontakt med oss så finner vi en komplett løsning som passer for ditt behov.