Verisure App til din mobil

Full kontroll på boligalarmen med Verisure App

Vil du vite mer om alarm med Verisure App?

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg tilbake om kort tid. Eksisterende kunde? Ring 06010.

ring meG OG FORTELL MER

Med Verisure App kan du fjernstyre hele ditt alarmsystem

Fjernstyr hjemmet med Verisure App på mobilen

Med Verisure App kan du enkelt styre og ha oversikt over alarm og bolig, uansett hvor du er. 

Hele alarmsystemet og alle Verisures smarte produkter er koblet sammen, og kan enkelt styres via Appen. Med appens smarte innstillinger kan du få alarmen til å slå seg på automatisk til valgte tidspunkt og varsle deg dersom et vindu eller en dør ikke er lukket.

Slå av og på alarmen og få varsel når alarmen går

Se når barna kommer hjem fra skolen

Slipp inn vaskehjelpen eller håndverkeren

Styr belysning og elektriske apparater

Simuler at du er hjemme ved å slå på lysene, mens du er på ferie

Verisure App - LAST NED GRATIS 

Verisure-app

Med Verisure App kan du

- uansett hvor du er...

Se status på alarmen

Er alarmen av eller på? Med et høyt tempo i hverdagen er det lett å glemme ting. Med Verisure App i din mobiltelefon kan du raskt kontrollere status på alarmen hjemme slik at du får ro i sjelen.

Slå alarmen av og på

Med Verisure App i mobilen får du kontroll på ditt alarmsystem og kan slå alarmen av og på fra jobben. Du kan også bruke mobilen til å styre alarmen når du er hjemmet, f.eks. for å slå på/av delisikring fra soverommet.

Styre belysning og elektriske apparater

Med en Smartkontakt tilkoblet lamper og andre elektroniske apparater, kan du enkelt styre og kontrollere de med mobilen uansett hvor du er. Få det til å se ut som du er hjemme når du er på ferie, sjekk at kaffetrakteren er slått av eller sett timer til å slå av og på lamper.

Få push-meldinger til mobilen

Via Verisure App sendes meldinger til din mobil. På den måten er det enkelt å ha kontroll på når noen slår av eller på alarmen. For eksempel når barna kommer hjem fra skolen og slår av alarmen med kodebrikke. Du får også melding om brannalarmen går eller ved tekniske problemer.

Sjekke temperaturen i hjemmet

I flere av produktene fra Verisure sitter et innebygd termometer. Denne kan du lese av direkte via appen. Du ser direkte i appen hvor varmt det er i huset der komponenten er plassert. Smart om du f.eks. vil ha kontroll på at vannledninger ikke fryser eller at strømregningen ikke løpet løpsk.

Få SMS-varsel

Om alarmsystemet ditt ikke er tilkoblet bredbånd (kun gjennom GSM) må du styre systemet via SMS. Du kan også velge å sende SMS til flere kontaktpersoner. Du kan kjøpe en pott på 50/100/200 SMS på Mine Sider.

Ny livreddende app-funksjon

@Home viser hvilke familiemedlemmer som er hjemme, f.eks. ved brann.

  • Verisures nye innovasjon, @Home, bruker mobiltelefonens innebygde stedstjeneste til å lokalisere hvilke aktiverte mobiltelefoner* som er hjemme, når alarmen går.

 

Dette er uvurderlig informasjon som vi raskt kan dele med nødetater ved brann eller innbrudd.

 

Tjenesten kan også brukes til å sjekke at ikke bare ett, men alle barna har kommet trygt hjem fra skolen.

 

Vi håper at vi aldri vil trenge å sjekke om din familie er @Home, men ved behov, er vi er veldig glade for at du og din familie har aktivert tjenesten.

 

*For at tjenesten skal fungere må hvert enkelt familiemedlem aktivere funksjonen i appen, godkjenne at Verisure App bruker telefonens stedstjeneste og WIFI må være på.

 

Slik fungerer Verisure App

01.05

Smarte Appinnstillinger

Klikk på en knapp og lyset slås av, alarmen går på og du får et bilde av hunden hjemme

 

I appen kan du stille inn produkter og funksjoner til å aktiveres automatisk på spesifikke dager og tidspunkt. Kanskje ønsker du at Skallskringen skal aktiveres hver ukedag kl. 22:30, at Smartkameraet skal ta bilder når dør åpnes, at Yale Doorman dørlåsen skal låses automatisk kl. 08:00 eller at all belysning tilkoblet Smartkontakt skal slå seg på ved utløst brannalarm.

 

Verisure Smartplan har en rekke ferdige innstillingskombinasjoner du kan velge mellom, eller du kan lage helt egne innstillinger som passer deg og din families behov.

 

 

Forslag til innstillinger

Skallsikring på ved leggetid

Alarm på kl. 08:00

Dørlås låses når døren lukkes

Belysning på ved utløst brannalarm

Ta bilder når døren åpnes

Smarte knapper

Samle flere hendelser, som du ønsker at skal utføres samtidig, under en og samme knapp.

 

Du kan lage en egen ”God morgen-knapp” som slår av skallsikringen og slår på belysning. ”God natt” kan slå på skallsikringen og slå av elektriske apparater.

 

 

Smarte knapper med hurtiginnstillinger
Smart planlegging, slipp feieren inn når du er på jobb.

Smart planlegging

Når feieren kommer en gang mellom syv og fem... Lag engangskoder, eller still inn koder og alarmbrikker til kun å fungere til visse tider, for eksempel mellom 10 og12 når vaskehjelpen kommer, eller en spesifik uke når du får håndverker på besøk.

Smart kontroll, pass på så vinduer og dører ikke blir stående åpne.

Smart kontroll

Usikker på om du lukket vinduet eller døren? I appen kan du se om du har glemt å lukke et vindu og dør med magnetkontakt. Du kan til og med bli varslet om et vindu eller en dør har stått åpen i mer enn for eksempel 10 minutter.

Smarte påminnelser, slik at du alltid husker å slå på alarmen.

Smarte påminnelser

Hender det at du glemmer å slå på alarmen? Vil du få påminnelse om at alarmen ikke er slått på ved et spesifikt klokkeslett? Aktiver påminnelser, så unngår du at huset blir stående uten oppsyn.

Hør det fra våre kunder

Styrer alt fra mobilen!

– Byttet til Verisure i oktober 2016 og er veldig godt fornøyd. Liker at jeg kan styre alt fra mobilen, fra å sette opp smartplan, til styring av smartknapper.

Audun Hodø

Kjempefornøyd!

– Kjempefornøyd med systemet. Styrer lys, varme, motorvarmeren og dører via app.

Morten Gudbrandsen

Sikkert og smart!

  • – Veldig godt fornøyd i og med at man i tillegg til brann og innbrudd, kan styre lys, sjekke temperatur og fuktighetsnivået i luften i hele leiligheten inkludert bod ! Veldig greit!! Og veldig godt fornøyd med oppfølging / service !

Bengt N. Dalvoll

Verisure App - nå også til din Apple Watch

Verisure App – nå også til din smartklokke

Som første alarmselskap i Europa lanserer vi nå app med støtte for Apple Watch og Android Wear.

Nå gjør vi det enda enklere å ha full kontroll over ditt hjem. Med en smartklokke trenger du ikke lenger ta opp telefonen, en rask titt på klokken holder. All informasjon finnes på håndleddet ditt.