Verisure App til din mobil

Klikk på en knapp og lyset slås av, alarmen går på og du får et bilde av hunden hjemme

Ha kontroll på hjemmet

 

uansett hvor du befinner deg!

 


Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på alarm med app

Klikk på interessert-knappen for å fylle ut kontaktskjema.

 

Eksisterende kunde? Ring 06010!

Jeg er interessert, ring meg

Med Verisure App kan du fjernstyre hele ditt alarmsystem

Fjernstyr hjemmet med Verisure App på mobilen

Med Verisure App kan du enkelt å styre og ha oversikt over alarm og bolig, uansett hvor du befinner deg.

 

Du kan slå av og på alarmen, få umiddelbar varsling når alarmen går, sjekke inneklimaet og se når barna kommer hjem fra skolen. Med Smart hjem produkter tilkoblet App'en, kan du styre både dørlåsen, belysning og elektriske apparater og ta bilder når du måtte ønske. Med Verisure App blir hverdagen både tryggere, enklere og mer behagelig.

 

Slå av og på alarmen og få varsel når alarmen går

Se når barna kommer hjem fra skolen

Slipp inn vaskehjelpen eller håndverkeren

Se hva husdyrene gjør når du ikke er hjemme

Styr belysning og elektriske apparater

Verisure App - LAST NED GRATIS 

Verisure-app


 

Med Verisure App kan du

 

- uansett hvor du befinner deg...

Se status på alarmen

Er alarmen av eller på? Med et høyt tempo i hverdagen er det lett å glemme ting. Med Verisure App i din mobiltelefon kan du raskt kontrollere status på alarmen hjemme slik at du får ro i sjelen.

Slå alarmen av og på

Med Verisure App i mobilen får du kontroll på ditt alarmsystem og kan slå alarmen av og på fra jobben. Du kan også bruke mobilen til å styre alarmen når du er hjemmet, f.eks. for å slå på/av delisikring fra soverommet.

Styre belysning og elektriske apparater

Med en Smartkontakt tilkoblet lamper og andre elektroniske apparater, kan du enkelt styre og kontrollere de med mobilen uansett hvor du er. Få det til å se ut som du er hjemme når du er på ferie, sjekk at kaffetrakteren er slått av eller sett timer til å slå av og på lamper.

Få push-meldinger til mobilen

Via Verisure App sendes meldinger til din mobil. På den måten er det enkelt å ha kontroll på når noen slår av eller på alarmen. For eksempel når barna kommer hjem fra skolen og slår av alarmen med kodebrikke. Du får også melding om brannalarmen går eller ved tekniske problemer.

Sjekke temperaturen i hjemmet

I flere av produktene fra Verisure sitter et innebygd termometer. Denne kan du lese av direkte via appen. Du ser direkte i appen hvor varmt det er i huset der komponenten er plassert. Smart om du f.eks. vil ha kontroll på at vannledninger ikke fryser eller at strømregningen ikke løpet løpsk.

Få SMS-varsel

Om alarmsystemet ditt ikke er tilkoblet bredbånd (kun gjennom GSM) må du styre systemet via SMS. Du kan også velge å sende SMS til flere kontaktpersoner. Du kan kjøpe en pott på 50/100/200 SMS på Mine Sider.

Verisure App - nå også til din Apple Watch

Verisure App – nå også til din smartklokke

Som første alarmselskap i Europa lanserer vi nå app med støtte for Apple Watch og Android Wear.

Nå gjør vi det enda enklere å ha full kontroll over ditt hjem. Med en smartklokke trenger du ikke lenger ta opp telefonen, en rask titt på klokken holder. All informasjon finnes på håndleddet ditt.

 

 

Slik fungerer Verisure App

01.05

Hør det fra våre kunder

Styrer alt fra mobilen!

– Byttet til Verisure i oktober 2016 og er veldig godt fornøyd. Liker at jeg kan styre alt fra mobilen, fra å sette opp smartplan, til styring av smartknapper.

Audun Hodø

Kjempefornøyd!

– Kjempefornøyd med systemet. Styrer lys, varme, motorvarmeren og dører via app.

Morten Gudbrandsen

Sikkert og smart!

  • – Veldig godt fornøyd i og med at man i tillegg til brann og innbrudd, kan styre lys, sjekke temperatur og fuktighetsnivået i luften i hele leiligheten inkludert bod ! Veldig greit!! Og veldig godt fornøyd med oppfølging / service !

Bengt N. Dalvoll

Smarte Appinnstillinger

Verisure Smartplan - smarte innstillinger i Appen

 

I appen kan du stille inn produkter og funksjoner til å aktiveres automatisk på spesifikke dager og tidspunkt. Kanskje ønsker du at Skallskringen skal aktiveres hver ukedag kl. 22:30, at Smartkameraet skal ta bilder når dør åpnes, at Yale Doorman dørlåsen skal låses automatisk kl. 08:00 eller at all belysning tilkoblet Smartkontakt skal slå seg på ved utløst brannalarm.

 

Verisure Smartplan har en rekke ferdige innstillingskombinasjoner du kan velge mellom, eller du kan lage helt egne innstillinger som passer deg og din families behov.

 

 

Forslag til innstillinger

Skallsikring på ved leggetid

Alarm på kl. 08:00

Dørlås låses når døren lukkes

Belysning på ved utløst brannalarm

Ta bilder når døren åpnes

Smarte knapper

Samle flere hendelser, som du ønsker at skal utføres samtidig, under en og samme knapp.

 

Du kan lage en egen ”God morgen-knapp” som slår av skallsikringen og slår på belysning. ”God natt” kan slå på skallsikringen og slå av elektriske apparater.

 

 

Smarte knapper med hurtiginnstillinger
Smart planlegging, slipp feieren inn når du er på jobb.

Smart planlegging

Når feieren kommer en gang mellom syv og fem... Lag engangskoder, eller still inn koder og alarmbrikker til kun å fungere til visse tider, for eksempel mellom 10 og12 når vaskehjelpen kommer, eller en spesifik uke når du får håndverker på besøk.

Smart kontroll, pass på så vinduer og dører ikke blir stående åpne.

Smart kontroll

Usikker på om du lukket vinduet eller døren? I appen kan du se om du har glemt å lukke et vindu og dør med magnetkontakt. Du kan til og med bli varslet om et vindu eller en dør har stått åpen i mer enn for eksempel 10 minutter.

Smarte påminnelser, slik at du alltid husker å slå på alarmen.

Smarte påminnelser

Hender det at du glemmer å slå på alarmen? Vil du få påminnelse om at alarmen ikke er slått på ved et spesifikt klokkeslett? Aktiver påminnelser, så unngår du at huset blir stående uten oppsyn.

Verisure FAQ

Som Verisure-kunde har du alltid tilgang til Mine Sider. Dette er ditt private betjeningspanel på nettet hvor du kan styre mange av alarmsystemets funksjoner.

Du kan blant annet programmere SmartPlug til å slå på lamper eller elektroniske enheter automatisk. Justere innstillinger for husdyrtilpasning slik at husdyrene kan bevege seg fritt i huset, selv om alarmen står på. Konfigurere innstillingene for ferie slik at du enkelt kan øke sikkerhetsnivået når du er bortreist. Oppdatere listen over kontaktpersoner, slik at vi vet hvem vi skal kontakte dersom noe skulle skje. Dette er bare noen få av tilpasningene du kan gjøre på Mine Sider.

Du kan også kjøpe tilleggskomponenter til ditt system og få informasjon om tilbud og kampanjer.

Mine Sider er tilgjengelig for alle våre kunder, uansett om alarmen er tilkoblet alarmstasjonen eller du overvåker det selv. Funksjonene er nesten like for begge tjenestene.

Flere og flere av produktene og tjenestene for hjemmekontroll er koblet slik at du kan kontrollere og styre dem via mobilen. Med vår fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicepartnere, har vi mulighet til å tilby unike boligalarmer og produkter/tjenester til det smarte hjemmet. Vi tilbyr innbruddsalarm, brannalarm, energi, lås, klima og kontaktalarm. Vi legger stadig til nye, smarte produkter for å gjøre livet ditt litt enklere og mer behagelig.

Følg oss i sosiale medier

Følg Verisure Norge på Facebook
Følg @VerisureOps på Twitter
Følg @verisurenorge på Instagram
Følg Verisure Norge på LinkedIn
Følg Verisure Norge på Google+
Følg Verisure på YouTube


Last ned Verisure App

Last ned Verisure App fra App Store
Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Windows Store


Best i test

Mest fornøyde og lojale kunder 2014, 2015 og 2016 - Norsk Kundebarometer
Best i bransjen for 4. år på rad

Norsk Kundebarometer har kåret Verisure til bolig-alarmselskapet med de mest fornøyde kundene.

Best i Test 2014 - TV2 Hjelper Deg
Best i Test 2014

TV2 Hjelper Deg har kåret Verisure til Best i Test på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm.

Best i test - TV2 Hjelper deg

Mobile Institute har kåret Verisure til vinner av Internet of Things (IoT) Enterprise of the Year.