Full kontroll på alarm og bolig, uansett hvor du er

Med Verisure App får du alarm med sms varsling på mobilen
styr alarmen via mobilen

Vil du ha tilbud på alarm med fjernstyring og varsling via App?

Klikk på knappen og tast inn telefonnummeret ditt, så ringer vi deg tilbake om kort tid.

JEG VIL VITE MER, RING MEG!

Jeg vil ha tilbud på alarm med fjernstyring og varsling via App

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Med Verisure App kan du fjernstyre hele ditt alarmsystem

Fjernstyr hjemmet med Verisure App på mobilen

Verisures alarmsystem og smarte produkter er koblet sammen, og kan enkelt styres via Appen. Med smarte innstillinger kan du få alarmen til å slå seg på automatisk til valgte tidspunkt og varsle deg dersom et vindu eller en dør ikke er lukket.

  • Slå av og på alarmen og få varsel når alarmen går
  • Se når barna kommer hjem fra skolen
  • Slipp inn vaskehjelpen eller håndverkeren
  • Styr belysning og elektriske apparater
  • Simuler at du er hjemme ved å slå på lysene, mens du er på ferie

Verisure App - LAST NED GRATIS 

Verisure-app

Med Verisure App får du sms varsling ved alarm

- uansett hvor du er...

Se status på alarmen

Er alarmen av eller på? Med et høyt tempo i hverdagen er det lett å glemme ting. Med Verisure App i din mobiltelefon kan du raskt kontrollere status på alarmen hjemme slik at du får ro i sjelen.

Få push-meldinger til mobilen

Via Verisure App sendes meldinger til din mobil. På den måten er det enkelt å ha kontroll på når noen slår av eller på alarmen. For eksempel når barna kommer hjem fra skolen og slår av alarmen med kodebrikke. Du får også melding om brannalarmen går eller ved tekniske problemer.

Få push-meldinger til mobilen

Via Verisure App sendes meldinger til din mobil. På den måten er det enkelt å ha kontroll på når noen slår av eller på alarmen. For eksempel når barna kommer hjem fra skolen og slår av alarmen med kodebrikke. Du får også melding om brannalarmen går eller ved tekniske problemer.

Slå alarmen av og på

Med Verisure App i mobilen får du kontroll på ditt alarmsystem og kan slå alarmen av og på fra jobben. Du kan også bruke mobilen til å styre alarmen når du er hjemmet, f.eks. for å slå på/av delisikring fra soverommet.

Sjekke temperaturen i hjemmet

I flere av produktene fra Verisure sitter et innebygd termometer. Denne kan du lese av direkte via appen. Du ser direkte i appen hvor varmt det er i huset der komponenten er plassert. Smart om du f.eks. vil ha kontroll på at vannledninger ikke fryser eller at strømregningen ikke løpet løpsk.

Touch ID og Face ID

Tilkoble og frakoble alarmen, og låse opp og igjen døren med Touch ID eller Face ID. Gjør akkurat som du pleier; velg helsikring, skallsikring eller frakoble og verifiser med Touch ID eller Face ID istedenfor brukerkode.

Face ID er foreløpig kun lansert for iOS.

Styre belysning og elektriske apparater

Med en Smartkontakt tilkoblet lamper og andre elektroniske apparater, kan du enkelt styre og kontrollere de med mobilen uansett hvor du er. Få det til å se ut som du er hjemme når du er på ferie, sjekk at kaffetrakteren er slått av eller sett timer til å slå av og på lamper.

Alarm med sms varsling

Om alarmsystemet ditt ikke er tilkoblet bredbånd (kun gjennom GSM) må du styre systemet via SMS. Du kan også velge å sende SMS til flere kontaktpersoner. Du kan kjøpe en pott på 50/100/200 SMS på Mine Sider.

Ta bilder med kameradetektor

Når alarmen er satt i Helsikring kan du selv ta bilder med Se Hjem funksjonen i kameradetektoren. Funksjonen er en god ekstra trygghet dersom du har kjæledyr hjemme alene, eller du vil se med dine egne øyne hva som skjer i boligen når alarmen går.

Se videoen! Slik fungerer Verisure App

01.05

Video: slik fungerer Smart lock i Yale Doorman dørlås
Video: slik fungerer verisure app
Verisure App - nå også til din Apple Watch

Verisure App – nå også til din smartklokke

Som første alarmselskap i Europa lanserer vi nå app med støtte for Apple Watch og Android Wear.

Nå gjør vi det enda enklere å ha full kontroll over ditt hjem. Med en smartklokke trenger du ikke lenger ta opp telefonen, en rask titt på klokken holder. All informasjon finnes på håndleddet ditt.

Smarte knapper med hurtiginnstillinger

Smarte knapper

Samle flere hendelser, som du ønsker at skal utføres samtidig, under en og samme knapp.

Klikk på en knapp og lyset slås av, alarmen går på og du får et bilde av hunden hjemme.

Du kan lage en egen ”God morgen-knapp” som slår av skallsikringen og slår på belysning. ”God natt” kan slå på skallsikringen og slå av elektriske apparater.

Til Androids Vekkerklokkefunksjon kan du også lage smartknapper for "utsett" og "slå av".

Smarte Appinnstillinger med Verisure Smartplan

I appen kan du stille inn produkter og funksjoner til å aktiveres automatisk på spesifikke dager og tidspunkt, tilpasset din families hverdagsrutiner.

  • Alarm skal slå seg på automatisk hver ukedag kl. 08:00
  • All belysning tilkoblet Smartkontakt slås på ved utløst brannalarm
  • Smartkamera skal ta bilder automatisk når døren åpnes
Smart planlegging, slipp feieren inn når du er på jobb.

Smart planlegging

Når feieren kommer en gang mellom syv og fem... Lag engangskoder, eller still inn koder og alarmbrikker til kun å fungere til visse tider, for eksempel mellom 10 og12 når vaskehjelpen kommer, eller en spesifik uke når du får håndverker på besøk.

Smart kontroll, pass på så vinduer og dører ikke blir stående åpne.

Smart kontroll

Usikker på om du lukket vinduet eller døren? I appen kan du se om du har glemt å lukke et vindu og dør med magnetkontakt. Du kan til og med bli varslet om et vindu eller en dør har stått åpen i mer enn for eksempel 10 minutter.

Smarte påminnelser, slik at du alltid husker å slå på alarmen.

Smarte påminnelser

Hender det at du glemmer å slå på alarmen? Vil du få påminnelse om at alarmen ikke er slått på ved et spesifikt klokkeslett? Aktiver påminnelser, så unngår du at huset blir stående uten oppsyn.

Ny livreddende app-funksjon

@Home viser hvilke familiemedlemmer som er hjemme, f.eks. ved brann.

Verisures nye innovasjon, @Home, bruker mobiltelefonens innebygde stedstjeneste til å lokalisere hvilke aktiverte mobiltelefoner* som er hjemme, når alarmen går.

Dette er uvurderlig informasjon som Verisure raskt kan dele med nødetater ved brann eller innbrudd.

Tjenesten kan også brukes til å sjekke at ikke bare ett, men at alle barna har kommet trygt hjem fra skolen.

Vi håper at vi aldri vil trenge å sjekke om din familie er @Home, men ved behov, er vi er veldig glade for at du og din familie har aktivert tjenesten.

*For at tjenesten skal fungere må hvert enkelt familiemedlem aktivere funksjonen i appen, godkjenne at Verisure App bruker telefonens stedstjeneste og WIFI må være på.