boligalarm
kundehistorier
smart hjem
smartlås

Derfor har Ola elektronisk dørlås med alarm fra Verisure

Av
Jone Sutterud Warland
Ola er strålende fornøyd med Yale Doorman koblet til Verisure-alarm

Som en hel haug av nordmenn har Ola Kvia fra Lillesand installert en elektronisk dørlås på inngangsdøren sin. Med direkte oppkobling mot alarmen sin forteller han om en forenklet hverdag.

Få Yale Doorman til 0,- ved bestilling av alarm.

– Det er veldig enkelt, forteller Ola.

Den sjarmerende herremannen lyser opp når han forteller hvordan den elektroniske dørlåsen har forenklet hverdagen hans. Nøklene er borte, og det eneste han trenger er å huske koden sin, eller å ha med seg mobilen.

Dessuten har han skrudd på en funksjon som gjør at alarmen skrus av når man låser opp døren, et lite triks som sparer ham noen sekunder hver eneste gang han kommer hjem etter en tur ute.

– Når jeg kommer hjem pleier jeg bare skru av alarmen mens jeg er på vei ut av bilen, så er det bare å gå rett inn, forklarer Ola.

Kan slippe inn besøkende når han ikke er hjemme

Dørlåsen er blant annet koblet opp mot alarmsystemet, og dermed får han også lydbeskjed fra tale-enheten i boligen hvis døren åpnes opp eller ikke lukkes godt nok. Og fra mobilen har han mulighet til å lukke opp og igjen låsen med et tastetrykk.

– Uansett hvor jeg er, om det er i utlandet eller på butikken, så kan jeg slippe inn besøkende rett fra mobilen, forteller Ola.

– Hvis det kommer en vaskehjelp eller håndverker så slipper jeg dem bare inn så de ikke trenger noen kode eller noe sånt, fortsetter han.

– Jeg er kjempefornøyd!

Inne i appen får han all informasjon om alarmen, og har alltid kontroll på om døren er låst eller ikke. I appen kan han også låse opp og igjen, eller lage egne koder for besøkende som også bare fungerer innenfor gitte tidspunkter. 

Dermed har han full oversikt over hvem som eventuelt har vært inne i boligen hans, og til hvilken tid. 

Dessuten gir en elektronisk dørlås koblet opp mot alarm muligheten til å slippe inn brannvesen eller andre nødetater i nødssituasjoner. Det kan spare deg for dyrebare sekunder og ikke minst en ødelagt dør.

– Jeg er kjempefornøyd med den elektroniske dørlåsen, avslutter en smilende Ola.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER