boligalarm
smart hjem

Se hvem som ringer på med Arlo trådløs ringeklokke

Av
Verisure Norge
Jente ringer på Arlo ringeklokke

Verisure tilbyr Arlo trådløs ringeklokke med kamera som er integrert i alarmsystemet og overvåket av alarmstasjonen. Da har du oversikt over hva som skjer utenfor inngangsdøren din, hele tiden.

App med video fra Arlo ringeklokke

Verisure har et strategisk samarbeid med Arlo Technologies, Inc., som innebærer at Arlo er hovedleverandør av profesjonelle og trådløse overvåkningskameraer som er integrert i Verisures alarmsystemer. I januar ble samarbeidet synlig gjennom lanseringen av overvåkningskameraet Arlo Pro 3, og i mai ble overvåkningskameraet Arlo Essential Spotlight lansert. Begge har allerede blitt populære kameraer blant Verisures kunder.

Blant produktene som tilbys av Arlo er videoringeklokken. Denne ringeklokken er trådløs og batteridrevet og filmer i HD-kvalitet, og den kobles til boligens WiFi-nettverk. Med den unike synsvinkelen på 180 grader i 1:1 kan man se en person i helfigur, fra topp til tå, samt en pakke som ligger på bakken utenfor.

– Med ringeklokkens bevegelsessensorer mottar man varsel på mobiltelefonen når noen står utenfor døren, før de ringer på. Man kan se dem via høyoppløselig direktevideo og snakke med dem ved hjelp av en integrert mikrofon og høyttaler, eventuelt svare med en forhåndsinnspilt melding, sier Diogo Teixeira, produkt- og porteføljedirektør for Verisure i Norden.

Ringeklokken har en innebygget sirene som kan fjernstyres via mobiltelefonen og aktiveres manuelt eller automatisk ved bevegelse utenfor. Den er dessuten værbestandig og tåler både regn og kulde, og den fungerer også perfekt i mørket takket være nattsynmodus.

Installasjon av Arlo trådløs ringeklokke

Integrert i Verisures alarmsystem

Arlo trådløs ringeklokke med kamera er integrert i Verisures alarmsystem og overvåket av alarmstasjonen. Det innebærer at ved utløst alarm kan Verisures døgnbemannede alarmstasjon motta videoklipp fra ringeklokken og øvrige overvåkningskameraer i boligen.

– Det kan være et viktig hjelpemiddel for å verifisere alarmårsak og aksjonere enda raskere og mer presist. Ved en reell alarmhendelse har også alarmoperatøren muligheten til å koble seg til ringeklokken på stedet for å se direktevideo, sier Teixeira i Verisure.

Ringeklokken fra Arlo er tilgjengelig for både nye kunder og nåværende kunder. Det innebærer at de som allerede har installert denne ringeklokken, kan knytte den til Verisures alarmsystem for fullt utbytte.

Arlo trådløs ringeklokke med kamera vant for øvrig en pris i den prestisjetunge internasjonale designkonkurransen Red Dot Design Awards 2021.

For sikker og profesjonell integrering med Verisures alarmsystem, vil ringeklokken fra Arlo bli installert av en sertifisert Verisure-montør. Ringeklokken er kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa og Samsung SmartThings.

Se også Overvåkningskameraer for mer informasjon om Arlo-produkter som er integrert i Verisures alarmsystem.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER