Full kontroll på alarm og
bolig, uansett hvor du er

Med Verisure App får du alarm med sms varsling på mobilen

Jeg vil ha tilbud på alarm med fjernstyring og varsling via App

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Fjernstyr hjemmet med Verisure App på mobilen

Verisures alarmsystem og smarte produkter er koblet sammen, og kan enkelt styres via Appen. Med smarte innstillinger kan du få alarmen til å slå seg på automatisk til valgte tidspunkt og varsle deg dersom et vindu eller en dør ikke er lukket.

  • Slå av og på alarmen og få varsel når alarmen går
  • Se når barna kommer hjem fra skolen
  • Slipp inn vaskehjelpen eller håndverkeren
  • Styr belysning og elektriske apparater
  • Simuler at du er hjemme ved å slå på lysene, mens du er på ferie

 

Verisure App - LAST NED GRATIS

Verisure-app

App store »

Google Play »

Windows Store »

Med Verisure App kan du fjernstyre hele ditt alarmsystem

Med Verisure App får du sms varsling ved alarm

- uansett hvor du er...

Se status på alarmen

Er alarmen av eller på? Med et høyt tempo i hverdagen er det lett å glemme ting. Med Verisure App i din mobiltelefon kan du raskt kontrollere status på alarmen hjemme slik at du får ro i sjelen.

 

Få push-meldinger til mobilen

Via Verisure App sendes meldinger til din mobil. På den måten er det enkelt å ha kontroll på når noen slår av eller på alarmen. For eksempel når barna kommer hjem fra skolen og slår av alarmen med kodebrikke. Du får også melding om brannalarmen går eller ved tekniske problemer.

 

Automatisk tidsstyring av produkter

Med Smartplan-funksjonen i appen kan du med noen få enkle innstillinger sørge for at skallsikringen slår seg på automatisk på kvelden og automatisk av igjen om morgenen. Du kan også kontrollere belysningen slik at lysene tennes når noen kommer hjem og slår av alrmen, eller at de slås av og på i takt med soloppgang og solnedgang.

Slå alarmen av og på

Med Verisure App i mobilen får du kontroll på ditt alarmsystem og kan slå alarmen av og på hvort enn du er i verden. Du kan også bruke mobilen til å styre alarmen når du er hjemmet, f.eks. for å slå på/av skallsikring fra soverommet.

 

Sjekke temperaturen i hjemmet

I flere av produktene fra Verisure sitter et innebygd termometer. Denne kan du lese av direkte via appen. Du ser direkte i appen hvor varmt det er i huset der komponenten er plassert. Smart om du f.eks. vil ha kontroll på at vannledninger ikke fryser eller at strømregningen ikke løpet løpsk.

 

Touch ID og Face ID

Tilkoble og frakoble alarmen, og låse opp og igjen døren med Touch ID eller Face ID. Gjør akkurat som du pleier; velg helsikring, skallsikring eller frakoble og verifiser med Touch ID eller Face ID istedenfor brukerkode.

Face ID er foreløpig kun lansert for iOS.

Styre belysning og elektriske apparater

Med en Smartkontakt tilkoblet lamper og andre elektroniske apparater, kan du enkelt styre og kontrollere de med mobilen uansett hvor du er. Få det til å se ut som du er hjemme når du er på ferie, sjekk at kaffetrakteren er slått av eller sett timer til å slå av og på lamper.

 

Alarm med sms varsling

Om alarmsystemet ditt ikke er tilkoblet bredbånd (kun gjennom GSM) må du styre systemet via SMS. Du kan også velge å sende SMS til flere kontaktpersoner. Du kan kjøpe en pott på 50/100/200 SMS på Mine Sider.

 

Ta bilder med kameradetektor

Når alarmen er satt i Helsikring kan du selv ta bilder med Se Hjem funksjonen i kameradetektoren. Funksjonen er en god ekstra trygghet dersom du har kjæledyr hjemme alene, eller du vil se med dine egne øyne hva som skjer i boligen når alarmen går.

Se videoen! Slik fungerer Verisure App

01.05

Video: slik fungerer Smart lock i Yale Doorman dørlås

Verisure App – nå også til din smartklokke

Som første alarmselskap i Europa lanserer vi nå app med støtte for Apple Watch og Android Wear.

Nå gjør vi det enda enklere å ha full kontroll over ditt hjem. Med en smartklokke trenger du ikke lenger ta opp telefonen, en rask titt på klokken holder. All informasjon finnes på håndleddet ditt.

Verisure App - nå også til din Apple Watch