Stavanger

Få tilbud på alarm

i Stavanger-området

TA TESTEN - FÅ TILBUD

Jeg vil ha gratis og uforpliktende befaring

Ved å klikke på knappen, godtar du vår personvernerklæring.

eller ring oss på

23 29 61 80

Verisure Stavanger og Sandnes

Verisure har to lokale partnere i Stavanger og Sandnes. Våre partnere er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde.

Verisures to lokale partnere i Stavanger-området tilbyr alarmsystem med brann- og innbrudssikring til boliger, hytter og mindre bedrifter. Alarmsystemet er profesjonelt overvåket av en døgnåpen alarmstasjon, som hjelper deg raskt i tilfelle det skulle oppstå brann, innbrudd, eller andre kritiske situasjoner hjemme hos deg.

Lokal partner og Verisure kunde

Lokale partnere nær Stavanger

I Stavanger og Sandnes finner du to lokale partnere som tilbyr alt fra befaring og rådgivning, til installasjon og opplæring i Verisures alarmsystem.

Tore Sunde Alarm AS i Stavanger

Sunde Alarm AS har drevet salg, installasjon og befaring av Verisure alarm siden 2017.

Kvalitet og sikkerhet står sentralt i alt vi gjør. Våre sikkerhetseksperter er FG-godkjente installatører som daglig tenker på din sikkerhet.

Adresse: Hillevågsveien 24, 4016 Stavanger

Telefon: 920 29 060.

Rogaland Alarmtjenester AS i Sandnes

Vi har opptil 18 års erfaring innen alarmbransjen og har 24 ansatte på tvers av fire kontorer i Sandnes, Haugesund, Bønes og Kristiansand.

Våre sikkerhetseksperter er alle FG-godkjente installatører av alarmsystemet og vil gi deg den beste sikkerheten mot brann og innbrudd.

Adresse: Nikkelveien 10, 4313 Sandnes

Telefon: 924 15 799.

Alarmsystem skreddersydd til ditt behov

Vi installerer Verisure alarm i hus, hytte og mindre bedrifter. Din lokale partner hjelper deg med å finne den beste sikkerhetsløsningen for dine behov.

Familie i hus

Privatboliger

Beskytt hjemmet ditt mot innbrudd og brann med Verisure alarm. Vi aksjonerer umiddelbart og kontakter nødetatetene direkte for deg.

Hytte utendørs

Hytter

Vi beskytter hytten din på samme måte som en privat bolig. Sammen med våre sikkerhetseksperter vil vi befare hytten for å finne den beste løsningen for deg.

Par på restaurant

Mindre bedrifter

Verisure sikrer mindre bedrifter slik at du ikke trenger å bekymre deg over livsgrunnlaget ditt.

Få tilbud på boligalarm i Stavanger

Alarm gir ekstra trygghet mot brann og innbrudd. Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring, og et godt tilbud på boligalarm.

Familie reddet fra brann

Brann

Det tar bare sekunder før et hus er overtent. Med Verisure alarm kan du sikre familien din og hjemmet ditt. Vi kontakter brannvesenet og vekter samtidig som vi hjelper deg med å evakuere.

Innbruddstyv ser inn vinduet

Innbrudd

Skulle uvedkommende ta seg inn på eiendommen din, kan du sikre deg og familien med Verisure alarm. Vi har direkte kontakt med vektere og nødetater som får beskjed med en gang noe skjer.