Få tilbud på alarm
i Trøndelags-området

Verisure lokal partner i Trondheim

Verisure har to lokale partnere i Trondheims-området. Våre partnere er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde.

Få tilbud på alarm
i Trøndelags-området

Verisure lokal partner i Trondheim

Verisure har to lokale partnere i Trondheims-området. Våre partnere er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde.

Verisure Trondheim, Tiller og Glåmos

Verisures to lokale partnere i Trondheims-området tilbyr alarmsystem med brann- og innbrudssikring til boliger, hytter og mindre bedrifter.

Alarmsystemet er profesjonelt overvåket av en døgnåpen alarmstasjon, som hjelper deg raskt i tilfelle det skulle oppstå brann, innbrudd, eller andre kritiske situasjoner hjemme hos deg.

Lokal partner og Verisure kunde

Lokale partnere nær Trondheim

På Tiller i Trondheim og på Glåmos i Røros finner du to lokale partnere som tilbyr alt fra befaring og rådgivning, til installasjon og opplæring i Verisures alarmsystem.

Sikkerhetsfirmaet AS i Trondheim

Sikkerhetsfirmaet AS har drevet salg, installasjon og befaring av Verisure alarm siden 2016 og har 14 ansatte. Våre sikkerhetseksperter jobber for at du skal føle deg ekstra trygg.

Våre sikkerhetseksperter er alle FG-godkjente installatører av alarmsystemet og vil gi deg den beste sikkerheten mot brann og innbrudd.

Adresse: Vestre Rosten 104, 7075 Tiller

Telefon: 900 40 856.

Rune Mortensen i Røros kommune

Rune Mortensen er et enkeltpersonforetak som ble etablert i 1995. Rune er en sikkerhetsekspert som jobber med å sikre boliger og mindre bedrifter mot brann og innbrudd.

Kvalitet og sikkerhet står sentralt i alt vi gjør. Våre sikkerhetseksperter er FG-godkjente installatører som daglig tenker på din sikkerhet.

Adresse: Vikaveien 282, 7372 Glåmos

Telefon: 917 85 294.

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på alarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Alarmsystem skreddersydd til ditt behov

Vi installerer Verisure alarm i hus, hytte og mindre bedrifter. Din lokale partner hjelper deg med å finne den beste sikkerhetsløsningen for dine behov.

Familie i hus

Privatboliger

Beskytt hjemmet ditt mot innbrudd og brann med Verisure alarm. Vi aksjonerer umiddelbart og kontakter nødetatetene direkte for deg.

Hytte utendørs

Hytter

Vi beskytter hytten din på samme måte som en privat bolig. Sammen med våre sikkerhetseksperter vil vi befare hytten for å finne den beste løsningen for deg.

Par på restaurant

Mindre bedrifter

Verisure sikrer mindre bedrifter slik at du ikke trenger å bekymre deg over livsgrunnlaget ditt.

Få tilbud på boligalarm i Trondheim og omegn

Alarm gir ekstra trygghet mot brann og innbrudd. Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring, og et godt tilbud på boligalarm.

Familie reddet fra brann

Brann

Det tar bare sekunder før et hus er overtent. Med Verisure alarm kan du sikre familien din og hjemmet ditt. Vi kontakter brannvesenet og vekter samtidig som vi hjelper deg med å evakuere.

Innbruddstyv ser inn vinduet

Innbrudd

Skulle uvedkommende ta seg inn på eiendommen din, kan du sikre deg og familien med Verisure alarm. Vi har direkte kontakt med vektere og nødetater som får beskjed med en gang noe skjer.