Verisure logo
 
bedriftsalarm
innbrudd
nyheter

Test av ZeroVision: Ble tatovert i røykbelagt glassboks

Av
Glenn Støldal
ZeroVision røyk i stue

For å teste ut produktet «ZeroVision», inviterte vi den anerkjente tatovøren Lauren Winzer fra Australia til Oslo for et oppdrag litt utenom det vanlige.

ZeroVision

ZeroVision sørger for null sikt ved et eventuelt innbrudd. Det er nemlig ikke enkelt å gjøre en god jobb når man ikke kan se noe som helst, verken for en innbruddstyv eller en profilert tatovør.

 

Se hvordan det gikk i filmen lenger ned.

 

 

Sikkerhetseksperten Dagfinn viser frem ZeroVision

Foto Johnny Vaet Nordskog.

 

– Største utfordringen jeg har stått overfor

Ved innbrudd fyller ZeroVision hjemmet ditt med røyk på under 60 sekunder, noe som gjør at innbruddstyven vil ha store problemer med å finne verdisakene dine. For å illustrere hvor vanskelig det er å få gjort en skikkelig jobb under disse forholdene skulle den profilerte tatovøren Lauren Winzer fra Australia utføre en tatovering på en frivillig nordmann. Hun har tidligere tatovert kjente personer som Miley Cyrus, Post Malone og Katy Perry.

– Dette er definitivt den største utfordringen jeg har stått overfor. Å lage en tatovering uten å engang kunne se nålen er som ren gjetting. Jeg synes egentlig mest synd på han som skal bli tatovert, og tror ikke han helt skjønner hvor ille dette kan ende opp med å bli, sier Winzer før vi går i gang.

 

 

Slik fungerer ZeroVision

Slik fungerer ZeroVision
Kevins tatovering etter ZeroVision

Foto Johnny Vaet Nordskog.

 

Angrer ikke

Med på eksperimentet var Kevin Strøm (26) fra Moss. Dette var hans første tatovering, og forteller at han ikke angrer på at han ble med på eksperimentet.

– Å få en tatovering i «ZeroVision» var helt vanvittig kult å være med på, sier Strøm, som heller ikke har noen planer om å fjerne tatoveringen med det første:

– Jeg synes faktisk tatoveringen ble litt kul, til tross for at den ikke ble helt som på skissen i forkant. Jeg vurderte litt om jeg skulle fjerne den helt, men har landet på at jeg kommer til å beholde den, sier Kevin.

Ufarlig røyk

Røyken i ZeroVision er spesialutviklet for å gi minst mulig sikt, men samtidig være helt ufarlig for både mennesker og dyr. Den kan imidlertid virke skremmende på folk, noe Strøm også erfarte.

– Det svei litt i øynene, men det gjorde det for så vidt også på armen. I tillegg var det ikke en veldig behagelig følelse å ha null kontroll, sier Strøm.

– Røyken som brukes i ZeroVision er helt ufarlig for mennesker, men kan gi et ubehag som gjør at det kjennes naturlig å komme seg ut så raskt som mulig. Trolig vil innbruddstyven ha mer enn nok med å komme seg ut i det ZeroVision utløses, sier markedssjef i Verisure, Per Scavenius.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER