Kundenes egne erfaringer og omtaler av Verisure

Verisure kunder forteller om sine erfaringer
Verisure kunder forteller om sin erfaring med Verisure

Våre kunders erfaring med boligalarm

Les andre kunders erfaringer og omtaler av våre produkter og tjenester før du bestemmer deg

Vanndetektor gir tidlig varsling ved lekkasjer

Fire stjerner og bransjens mest fornøyde kunder

Verisure-kunder er mer fornøyde og lojale enn andre boligalarmkunder – og slik har det vært 6 år på rad!

Norsk Kundebarometer har også i 2019 målt kundetilfredshet og kundelojalitet blant norske forbrukere, og for sjette år på rad går Verisure til topps i boligalarmbransjen.

- Tusen takk til alle våre kunder for tilliten dere viser oss, samt alle ansatte som har bidratt til de fantastiske resultatene. Kundetilfredshet er et viktig mål for oss, og det er svært hyggelig å få dette kvalitetsstempelet, sier administrerende direktør Daniel Särefjord i Verisure Norge.

Våre kunder anbefaler Verisure

Som håndverker er Otto Robsahm opptatt av både kvalitet og sikkerhet, og han gambler ikke med sikkerheten på hjemmebane. – Med døgnovervåket boligalarm fra Verisure føler jeg meg trygg – både når jeg er hjemme og ute på Team Otto oppdrag, sier snekker-Otto.

Da Daniella (12) skulle «steke» en baguette i mikrobølgeovnen, gikk det galt. Firebarnsmor Andrea takker brannalarmen for at alle kom seg trygt ut og at hjelpen nådde raskt frem.

Thomas og Caroline havnet midt i alle foreldres verste mareritt, da deres 15 måneder gamle sønn fikk krampeanfall. Her deler de sin historie.

Få pristilbud på en alarm som passer deg

Kun ett klikk igjen!

Ved å klikke på knappen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.

Basert på denne sikkerhetstesten vil du få et estimat på en tjeneste som dekker dine behov for sikkerhet. For å gi deg et eksakt pristilbud tilpasset din bolig, vil vi kontakte deg på telefon.

Du forplikter deg ikke til å bestille et alarmsystem ved å legge inn din kontaktinformasjon.

Våre fornøyde kunder deler sine erfaringer med alarm

Da det begynte å brenne i hybelen, fikk huseier Roar umiddelbart beskjed via de seriekoblede røykvarslerne. Heldigvis klarte han å slukke brannen raskt og redde ut leieboeren.

Da ungdommene i huset skulle fritere vårruller i en kjele, gikk det galt. – Jeg tør nesten ikke tenke på hva konsekvensene kunne blitt om vi ikke hadde hatt overvåket brannalarm, sier stefar Harald Thorbjørnsen.

Da innbruddstyven brøt seg inn på Sydøst Restaurant & Bar i Bodø, gikk alarmen og både vekter og politi kom på noen minutter. Tyven ble tatt på fersken med en flaske whisky i hånden.

Verisure logo horisontal

Drammensveien 211, 0281 Oslo

Kundeservice: 21 49 44 44

Alarmstasjon: 06010

kundeservice@verisure.no