Sjokksensor oppdager tyvene

- før de kommer seg inn

Magnetkontakt med sjokksensor i vindu

Ta testen og få tilbud på alarm med dør- og vindusmagneter

Du er et klikk nærmere ditt estimat

Vis meg mitt resultat

Basert på denne sikkerhetstesten vil du få et estimat på en tjeneste som dekker dine behov for sikkerhet. For å gi deg et eksakt pristilbud tilpasset din bolig, vil vi kontakte deg på telefon.

Du forplikter deg ikke til å bestille et alarmsystem ved å legge inn din kontaktinformasjon.

Ved å klikke på knappen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

1. Hvilken type bolig har du?

Fortsett
Du må gjøre et valg

2. Primærbolig eller fritidsbolig?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

3. Hvor bor du?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

4. Hvilken type adkomst har boligen?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

5. Hvor godt opplyst er boligen din?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

6. Hvor mange kvadratmeter er boligen din på?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

7. Hva er postnummeret til boligen din?

Fortsett Tilbake
Feltet kan ikke stå tomt

8. Hvor stor del av dagen er boligen din uten oppsyn?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

9. Har du eller noen av naboene dine opplevd innbrudd?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

10. Er du allerede kunde hos Verisure Securitas Direct?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg
Alarmskilt
Husalarm med dør- og vindusmagnetkontakter som føler vibrasjon

Magnetkontakt med sjokksensor avverger innbruddsforsøk

Verisures nye Magnetkontakter med sjokksensor, oppdager innbruddsforsøk idet de påbegynnes. Dør- og vindusmagnetene føler vibrasjoner fra hammer, bor eller brekkjern, og utløser alarmen. Boligen blir advart, alarmstasjonen kan handle enda raskere og tyvene innser da at de er oppdaget, og flykter.

Utløser alarmen når vibrasjon registreres, eller dør eller vindu åpnes

Sirenen skremmer bort innbruddstyver og varsler alarmstasjon

Sjokksensor er standard i alle Verisures alarmpakker

Alarmsystemet som kan se, tale, lytte og føle

Nå kan vi reagere raskere enn noen andre

Jo tidligere tyven oppdages, jo tidligere kan vi reagere

Verisure er teknologisk førende på utvikling av alarmprodukter og utvikler stadig nye produkter som hjelper å sikre deg og din familie bedre.

 

Trioen Magnetkontakt med sjokksensor, Bevegelsessensor med kamera og Verisure Voice tale - og lytteenhet gjør oss i stand til å verifisere innbrudd og aksjonere raskere enn noen andre.

 

Når alarmen utløses som følge av vibrasjon i dør eller vindu, tas en rekke bilder i boligen som sendes til alarmstasjonen. Alarmoperatørene, som er oppmerksomme på at et innbruddsforsøk er i gang, vil da kunne se og høre hvem eller hva som har utløst alarmen. Er alarmen utløst av en tyv, kan de tale inn i boligen og fortelle at politi er på vei til stedet. 

Smart bruk av Magnetkontakten

Simuler at du er hjemme

Med de smarte innstillingsfunksjonene i Appen kan du enkelt stille inn Smartkontaktene til å slå på lyset i boligen automatisk når vibrasjon registreres. Slik kan du simulere at du er hjemme, når du ikke er det.

Skallsikring på natten

Bruk Magnetkontakene som Skallsikring på natten, så er du godt sikret også når du sover. Alarmen går med en gang vibrasjon registereres, eller vindu/dør åpnes og vekker deg raskt. Tyvene skremmes vekk.

Du kan fortsatt sove kaldt

Ønsker du å sove med vinduet på vidt gap, åpner du vinduet fullt før du slår på Skallsikring. Da aktiveres ikke magneten på dette vinduet. Lukker du vinduet i løpet av natten, aktiveres magneten automatisk.et.

Sjokksensor stanser forsøk på innbrudd

00.20

Video av hvordan Magnetkontakt med sjokksensor fungerer

Vindussikring og dørsikring

Vinduer, dører og låser er husets svakeste punkter

Innbruddstyver vil som regel forsøke å bryte opp et vindu eller en dør for å få tilgang til hjemmet ditt. De sjekker om vindusrammen kan løftes av. Om dør- eller vinduskarmer kan brekkes opp. Om låsen enkelt kan brytes opp. Eller om verandadøren kanskje kan løftes av hengslene. Du kan, og bør, gjøre det vanskeligere for tyven å bryte seg inn ved å tyverisikre vinduene og dørene dine.

Vindussikring

Den vanligste måten for innbruddstyver å bryte seg inn gjennom vinduer på, er ved å knuse ruten, fjerne glasset, bryte opp eller borre ut rammen på vinduet. Du kan gøre det vanskeligere for tyven å få adgang til hjemmet ved å sørge for at alle vinduer er tyverisikret – spesielt de som er enkle å komme til. Kjellervinduer er særlig utsatte, fordi de er lett tilgjengelige, og fordi tyven typisk kan arbeide i skjul der. På kjellervinduer kan det være lurt å også montere sikkerhetsbeslag.

Dørsikring

Noe av det viktigste for god dørsikring, er å ha en god lås. Med f.eks. dobbeltlås eller elektronisk dørlås i ytterdøren er du godt sikret. En god lås betyr likevel lite, dersom døren er enkel å bryte opp. Det skal ikke være enkelt for tyven å verken brekke opp døren, ødelegge hengslene eller vippe døren av hengslene. For beste mulige dørsikring, sørg for at din dør både har stålkarm og innvendige hengsler.

Knust glass utløser Dør og vindusmagnetene

Boligalarm med sjokksensorer gir best innbruddssikring

Dørsikring og vindussikring er desverre ikke alltid nok til å unngå innbrudd. Det er mye man kan gjøre selv, men man kommer ikke forbi det faktum at vinduer kan knuses.

Den sikreste løsningen er derfor å supplere egen tyverisikring med et alarmsystem som har dør- og vindusmagneter med sjokksensor som standard. Magnetkontaktene vil registrere at noen forsøker å åpne en dør eller et vindu, og Bevegelsessensorene vil reagere dersom noen forsøker å ta seg inn gjennom et knust vindu. Alarmstasjonen får umiddelbar varsling, og kan raskt sende vekter og kontakte politiet, så tyven kan stoppes. Hus merket med alarm har dessuten en god preventiv effekt, da tyvene vet at det ikke tar lang tid fra at alarmen setter i gang, til vekter og politi er på plass.

Verisure har over 25 års erfaring med alarmer og alarmløsninger som med sikkerhet kan oppfylle også dine krav til sikring. Du får en skreddersydd løsning, som passer til akkurat ditt hjem.