Få tilbud på alarm
i Oslo-området

Verisure lokal partner i Oslo

Våre tre lokale partnere i Oslo-området er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde. I tillegg ligger Verisures hovedkontor på Skøyen, hvor den døgnbemannede alarmstasjonen holder til.

Få tilbud på alarm
i Oslo-området

Verisure lokal partner i Oslo

Våre tre lokale partnere i Oslo-området er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde.

I tillegg ligger Verisures hovedkontor på Skøyen, hvor den døgnbemannede alarmstasjonen og andre sentrale stillinger holder til.

Verisure Oslo, Skøyen, Stabekk og Oppegård

Verisures tre lokale partnere i Oslo-området, samt hovedkontoret på Skøyen, tilbyr alarmsystem med brann- og innbrudssikring til boliger, hytter og mindre bedrifter.

Alarmsystemet er profesjonelt overvåket av en døgnåpen alarmstasjon, som hjelper deg raskt i tilfelle det skulle oppstå brann, innbrudd, eller andre kritiske situasjoner hjemme hos deg.

Lokal partner og Verisure kunde

Lokale partnere i Oslo og omegn

I Oslo, Fetsund og Stabekk finner du tre lokale partnere, samt vårt hovedkontor på Skøyen, som tilbyr alt fra befaring og rådgivning, til installasjon og opplæring i Verisures alarmsystem.

Alarmservice AS på Lambertseter

Sikkerhetsfirmaet AS har drevet salg, installasjon og befaring av Verisure alarm siden 2007. Våre sikkerhetseksperter jobber for at du skal føle deg ekstra trygg.

Våre sikkerhetseksperter er alle FG-godkjente installatører av alarmsystemet og vil gi deg den beste sikkerheten mot brann og innbrudd.

Adresse: Oberst Rodes vei 66 b, 1165 Oslo

Telefon: 922 49 552.

Ili Elektro Service AS i Stabekk

Sikkerhetsfirmaet AS har drevet salg, installasjon og befaring av Verisure alarm siden 2010. Våre sikkerhetseksperter jobber for at du skal føle deg ekstra trygg.

Våre sikkerhetseksperter er alle FG-godkjente installatører av alarmsystemet og vil gi deg den beste sikkerheten mot brann og innbrudd.

Adresse: Festningsveien 30, 1368 Stabekk

Telefon: 977 77 363.

Lervold Sikkerhet AS på Oppegård

Lervold Sikkerhet AS er med å veilede, installere, opplære og bistå kunder med Verisure alarm i Kongsvinger og omegn.

Våre sikkerhetseksperter er alle FG-godkjente installatører av alarmsystemet og vil gi deg den beste sikkerheten mot brann og innbrudd.

Adresse: Haukeliveien 48, 1415 Oppegård

Telefon: 950 50 023.

Verisure hovedkontor på Skøyen

Her finner dere vår døgnbemannede alarmstasjon, samt andre sentrale stillinger. Til sammen er vi rundt 400 personer som jobber for Verisure i Norge og mange av dem sitter her på Portal Skøyen.

Kvalitet og sikkerhet står sentralt i alt vi gjør. Våre sikkerhetseksperter er FG-godkjente installatører som daglig tenker på din sikkerhet.

Adresse: Drammensveien 211, Oslo

Telefon: 06010.

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på alarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Alarmsystem skreddersydd til ditt behov

Vi installerer Verisure alarm i hus, hytte og mindre bedrifter. Din lokale partner hjelper deg med å finne den beste sikkerhetsløsningen for dine behov.

Familie i hus

Privatboliger

Beskytt hjemmet ditt mot innbrudd og brann med Verisure alarm. Vi aksjonerer umiddelbart og kontakter nødetatetene direkte for deg.

Hytte utendørs

Hytter

Vi beskytter hytten din på samme måte som en privat bolig. Sammen med våre sikkerhetseksperter vil vi befare hytten for å finne den beste løsningen for deg.

Par på restaurant

Mindre bedrifter

Verisure sikrer mindre bedrifter slik at du ikke trenger å bekymre deg over livsgrunnlaget ditt.

Få tilbud på boligalarm i Oslo og omegn

Alarm gir ekstra trygghet mot brann og innbrudd. Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring, og et godt tilbud på boligalarm.

Familie reddet fra brann

Brann

Det tar bare sekunder før et hus er overtent. Med Verisure alarm kan du sikre familien din og hjemmet ditt. Vi kontakter brannvesenet og vekter samtidig som vi hjelper deg med å evakuere.

Innbruddstyv ser inn vinduet

Innbrudd

Skulle uvedkommende ta seg inn på eiendommen din, kan du sikre deg og familien med Verisure alarm. Vi har direkte kontakt med vektere og nødetater som får beskjed med en gang noe skjer.