Brannalarm - seriekoblet og overvåket

Trygghet dersom det utenkelige faktisk skulle skje

Brannslukking

Hver dag starter det ca 90 branner i noens hjem i Norge. Stort sett er dette branner på kjøkkenet, som ofte blir slukket raskt fordi noen er hjemme.

De mest fatale brannene skjer på natten, når folk sover. Nattlige branner er de farligste, fordi de kan ulme i lang tid før de blir oppdaget. De fleste som dør av brann, dør av den farlige røyken, ikke av flammene.

Rundt halvparten av alle dødsbranner skjer i hus hvor røykvarslerene ikke har fungert. Mange boliger har heller ikke tilstrekkelig brannsikring og feilplasserte varslere.

Med Verisure kan du være sikker på at du får god sikring. Våre sikkerhetseksperter forteller deg hvor mange røykvarslere du bør ha, og installerer de forskriftsmessig der de har beste mulige effekt. Vi overvåker også batteriene.

Verisures røykvarslere er både optiske og seriekoblede, hvilket betyr at du og din familie blir varslet allerede ved tidlig røykutvikling, over hele boligen samtidig. Alarmstasjonen passer alltid på og tilkaller vekter og brannvesen ved verifisert brann.

 

Få tilbud på en boligalarm som passer deg

Kun ett klikk igjen!

Ved å klikke på knappen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.

Basert på denne sikkerhetstesten vil du få et estimat på en tjeneste som dekker dine behov for sikkerhet. For å gi deg et eksakt pristilbud tilpasset din bolig, vil vi kontakte deg på telefon.

Du forplikter deg ikke til å bestille et alarmsystem ved å legge inn din kontaktinformasjon.

Bolig med godt brannalarmsystem

Brannalarmsystem med preventiv sikring

I en nødsituasjon er vi alltid ett steg foran.

I tilfeller av røykutvikling, blir du og din familie effektivt vekket av sirene og tale fra brannvarslere som forteller i hvilket rom det er røykutvikling. Dere får hjelp til å komme ut av huset fra alarmstasjonen som kan tale direkte inn i huset via en høyttaler på veggen. Alarmstasjonen tilkaller umiddelbart nødetater.

I tilfeller av innbruddsforsøk, går alarmen allerede før tyvene tar seg inn. Er du eller din familie hjemme ved innbruddsforsøket blir alle effektivt varslet av sirenen. Alarmstasjonen ser hva som skjer og tilkaller vekter og nødetater.

Har du lys tilkoblet Smartkontakter, kan du stille inn lys i boligen til å skru seg på i en nødsituasjon.

brannalarm seriekoblet

Seriekoblet brannalarm som vekker deg i tide

Å oppdage røyk og branntilløp så raskt som mulig, er kritisk for å kunne beskytte hjemmet ditt og de du er glad i. Verisures seriekoblede, optiske røykvarslere reagerer på røykutvikling, og varsler raskt i hele boligen med sirene og stemme, samtidig som det sendes et signal til vår alarmstasjon. Alarmoperatørene er på vakt døgnet rundt, og handler i løpet av sekunder. Med bilder fra boligen kan de raskt se om det er brann, tilkalle vekter og brannvesenet, og starte arbeidet med å få alle trygt ut av boligen.

Riktig antall røykvarslere, med rett plassering

Seriekoblet og optisk

Varsling med sirene og stemme

24/7 tilkoblet alarmstasjon, som også overvåker batteriene

Umiddelbart mobilvarsel, hvor enn du er

Tilbud på Verisure brannalarm for Huseiernes Landsforbund medlemmer

Er du medlem av Huseiernes Landsforbund? 

Da får du med en ekstra røykvarsler (verdi kr 1490,–) ved kjøp av boligalarmsystem med minimum to røykvarslere. Du får også gratis juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning. Ikke medlem ennå? Vi hjelper deg med innmelding! 

Kameradetektor verifiserer brann

Ekstra brannsikring med kamera som verifiserer røyk

Verisures Kameradetektor er utstyrt med bevegelsessensor og kamera med infrarødt lys som lar kameraet ta gode bilder, selv om natten.

Når alarmen går, sender Kameradetektoren umiddelbart bilder fra boligen til alarmstasjonen. Med bildene, kan alarmoperatørene raskt avklare hva som har utløst alarmen og hvilke tiltak som må tas. Ved behov for utrykning, varsles vekter, politi og eventuell redningstjeneste. Du kan også ta bilder selv, så lenge alarmen er aktivert i helsikring.

Tar bilder når røykvarslerene detekterer røyk

Kameraet hjelper alarmstasjonen å verifisere brann

Tar gode bilder, selv på natten

Du kan ta bilder selv, med alarmen aktivert i helsikring

Elegant og enkelt design

Verisure Voice hjelper deg ved brann

Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann

Det er mange fordeler med en boligalarm tilkoblet alarmstasjon. En av tingene som skiller Verisure fra de andre leverandørene på markedet, er Verisure Voice, tale og lytteenhet. Når alarmen går, kan alarmoperatørene, via enheten, kommunisere direkte inn i boligen, og gi deg den hjelpen du trenger. Ved brann eller innbrudd kan vi for eksempel hjelpe deg å finne den sikreste veien ut, og skremme inntrengere med å fortelle at politi er på vei.

Direkte kontakt mellom alarmstasjon og bolig

Effektiv avvisning av uvedkommende

Rask avklaring av alarmårsak

Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann

En betryggende stemme i en stresset situasjon

Brannvarsel og enkel betjening via Verisure App

Brannvarsling på mobil og enkel betjening via App

Med Verisure App kan du enkelt å styre og ha oversikt over alarm og bolig, uansett hvor du befinner deg. Du kan slå av og på alarmen, få umiddelbar varsling når alarmen går, sjekke om vinduer og dører er låst og se når barna kommer hjem fra skolen.

Velger du å tilføre Smarthusprodukter til ditt alarmsystem, kan du i tillegg styre både dørlås, belysning og elektriske apparater og ta bilder når du måtte ønske, direkte fra App'en. Med Verisure App blir hverdagen både tryggere, enklere og mer behagelig. 

Slå av og på alarmen

Se når barna kommer hjem fra skolen

Få umiddelbar varsling når alarmen går

Sjekk om dører og vinduer er låst

Styr belysning og elektriske apparater

Tjenester inkludert i Brannalarmen

Innbruddsalarm ikon

Innbruddsalarm 

Hjemmet ditt er i trygge hender, uansett hvor du er. Når alarmen går, sender kameradetektorene umiddelbart en serie bilder til alarmstasjonen. Med bildene, kan vi raskt avklare hva som har utløst alarmen og hvilke tiltak som må tas. Ved behov for utrykning, kontakter vi vekter, politi og eventuell redningstjeneste.

Innbruddsalarm ikon

SOS-kontaktalarm

Trenger du hjelp, trykker du inn begge SOS-knappene på betjeningspanelet og alarmstasjonen ringer deg opp direkte. Hvis du ikke svarer, sendes det ut en vekter. Med en SOS-alarm i hjemmet har du og din familie kort vei til hjelp ved en akutt situasjon.

Innbruddsalarm ikon

Verisure Voice

Umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarmstasjonen og boligen med to-veis tale og lyttemulighet. Ved utløst alarm settes vår alarmstasjon i direkte kontakt med boligen for iverksetting av beste og tryggeste aksjonering og bistand.

Innbruddsalarm ikon

Brannalarm med bildeverifisering

Ved røykutvikling, går brannalarmen i alle husets seriekoblede, optiske røykvarslere, både med stemme og alarmsignal. Samtidig sendes bilder fra kameradetektorene til alarmstasjonen som raskt kan identifisere alarmårsak og iverksette riktige tiltak. Hvert sekund teller, uansett om hele familien er hjemme, om kun hunden er hjemme, eller om huset er tomt, men fullt av minner.

Innbruddsalarm ikon

30 sekunders responstid 

Våre alarmoperatører er på plass døgnet rundt, året rundt og handler i løpet av sekunder ved brann- og innbruddsalarm.

Alarmoperatørene er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsak og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas. Via Tale- og lytteenheten kan alarmoperatørene kommunisere direkte med boligen.

Innbruddsalarm ikon

Døgnbemannet alarmstasjon og support

Vår alarmstasjon og kundeservice er åpen hele døgnet, alle dager. Ring oss på 21494444, eller skriv til oss på kundeservice@verisure.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Innbruddsalarm ikon

Vekterutrykninger er inkludert*

Ved verifisert alarm, sender vi alltid en vekter hjem til deg. Vekteren utfører en utvendig inspeksjon av boligen og ved tilgang til nøkkel, utføres også en innvendig inspeksjon. Vekterutrykninger er inkludert i abonnementsprisen*, uansett hva som har forårsaket alarmen. *Unntak er åpenbart misbruk av tjenesten.

Innbruddsalarm ikon

Pålitelig oppkobling til alarmstasjon

Innbruddsalarmen din har flere overføringsveier, for maksimal oppetid. Det betyr at selv om strømmen går, eller mobilnettet svikter, så fungerer systemet ditt fremdeles. All kommunikasjon mellom våre alarmsystemer og vår alarmstasjon skjer med kryptert informasjonsoverføring.

Innbruddsalarm ikon

Husdyrtilpasning

Du kan stille inn følsomheten på detektoren slik at den blir tilpasset husdyr opp til 30-35 kg. På denne måten kan husdyrene bevege seg fritt i boligen, også når alarmen er aktivert.

Innbruddsalarm ikon

Profesjonell installasjon

Installasjonen av alarmen utføres profesjonelt og sikkert av en faglært installatør som også viser deg hvor lett det er å bruke alarmsystemet.

Innbruddsalarm ikon

Utvidet produktgaranti

Vi utvikler alle våre produkter selv, noe som sikrer høy kvalitet. Skulle noe gå i stykker, bytter vi produktet kostnadsfritt. I tillegg dekker vi inntil kr 10 000,– i egenandel ved innbrudd eller brann.

Innbruddsalarm ikon

Mine sider og Verisure App

Slå alarmen av og på. Få varsel når barna kommer hjem. Sjekk alarmens status og les av temperaturen i boligen. Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på boligen gjennom mobilen, hvor enn du måtte befinne deg. Verisure App kan lastes ned til iPhone, Android og Windows Phone.

Produkter inkludert i Brannalarmsystemet

Hovedenhet

Hovedenhet

Hovedenheten er hjertet og hjernen i systemet.

Den fungerer som et senter for all kommunikasjon mellom systemet og alarmstasjonen og kan kobles både opp mobilt (GSM) og via bredbånd, via kabel.

To kommunikasjonsveier gjør at systemet er koblet til alarmstasjonen,
selv om nettilkoblingen ikke fungerer eller hvis det ikke er mobildekning.

 

 

Verisure Voice

Verisure Voice

Umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarmstasjonen og boligen med to-veis tale og lyttemulighet.

Når alarmen går, kan alarmstasjonen lytte inn i boligen og snakke med den som er til stede. På denne måten kan alarmårsak avklares og riktige tiltak iverksettes raskere.

Tale- og lytteenheten gjør det også mulig å skremme uvedkommende vekk fra boligen.

I hverdagen kan Verisure Voice være til god hjelp dersom et familiemedlem trenger veiledning for bruk av alarmen.

 

 

Kameradetektor

Kameradetektor

Med et kamera i alarmsystemet kan operatøren raskere kontrollere hva som forårsaket alarmen og sette inn riktig tiltak.

Kameraet har innebygget bevegelsesdetektor som oppdager tyver, og ta bilde selv funksjon som lar deg ta bilder selv når alarmen er aktivert i helsikring.

Med bilde av alarmårsaken kan vi varsle politi og brannvesen ved innbrudd eller brann. Eller vi kan avverge innsats ved falsk alarm.

Du kan stille inn følsomheten på detektoren slik at den blir tilpasset husdyr opp til 30-35 kg. På denne måten kan husdyrene bevege seg fritt i boligen, også når alarmen er aktivert.

 

 

Røykvarsler

Røykvarsler

Verisure røykvarslere snakker med deg og med hverandre. 

De optiske røykvarslerne er seriekoblet og varsler samtidig med både talemelding og signal slik at alle i boligen raskt blir oppmerksom på røykutvikling.

Når alarmen går varsles alarmstasjonen, og du får en melding på mobilen.

Røykvarsleren måler også romtemperatur og relativ fuktighet.

 

 

Betjeningspanel

Betjeningspanel

På betjeningspanelet slår du alarmen av og på med en personlig kode eller med kodebrikke.

Panelet fungerer også som en kontaktalarm. Trykk inn de to SOS-knappene, så går alarmen direkte til en operatør på alarmstasjonen.

Betjeningspanelet kan i tillegg stilles inn slik at den gir et signal og varsler deg hvis noen går inn gjennom inngangsdøren.

 

 

Magnetkontakt

Magnetkontakt

Dør- og vindusmagneter med sjokksensor varsler om innbrudd før tyvene tar seg inn.

Magnetkontaktene beskytter dører, vinduer og andre utsatte inngangspartier, og varsler ved vibrasjon fra f.eks. hammer, brekkjern eller borring.

Alle eller deler av magnetkontaktene kan inngå i skallsikringen, slik at du er godt sikret også når du sover.

Med smarte innstillinger, kan du stille inn lyset til å slås på når vibrasjon registreres, og skremme vekk tyven.

 

 

Nattsikringspanel

Nattsikringspanel

Med Verisure Nattsikringspanel får du flere funksjoner for en bedre og økt sikkerhet for hele familien. 

Du kan aktivere alarmens SOS-funksjon, men også slå på eller av alarmens delsikring.

Med dørklokkefunksjonen får du beskjed om noen åpner en dør eller et vindu med magnetkontakt.

 

 

Kodebrikke

Kodebrikke

Med StarKey kodebrikker er det lett for hele familien å slå alarmen av og på.

Klikk på huset og hold brikken mot stjernen på betjeningspanelet for å slå på.

Slå av ved å holde kodebrikken mot stjernen på betjeningspanelet- ferdig!

Hver kodebrikke har en unik identitet. På denne måten holder du oversikt over hvem som kommer og går i boligen. Du kan enkelt sperre en mistet brikke eller registrere en ny.

Kodebrikkene finnes i 6 ulike farger; hvit, svart, rød, blå, rosa og turkis.

 

 

Alarmskilt

Alarmskilt

Antall innbrudd forebygges med 99,9% med alarmskilt på lokalet. 

Alarmskilt virker avskrekkende, hvilket er primærhensikten med alarm.

 

 

Slik fungerer verisure brannalarm

01.28

Se video om hvordan Verisure brannalarm virker

Erfaringer med Verisure brannalarmsystem

Vil du ha tilbud på brannalarm?

Klikk på knappen og tast inn telefonnummeret ditt, så ringer vi deg tilbake om kort tid.

JEG VIL VITE MER, RING MEG!

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Vi er med deg hele veien

Sikkerhetseksperter

Skreddersydd sikkerhet for ditt hjem

Alle hjem og familier har ulike behov for trygghet og sikring. Våre sikkerhetseksperter setter sammen den beste sikkerhetsløsningen tilpasset ditt hjem og dine behov.

Alarmstasjon

Boligalarm tilkoblet døgnåpen alarmstasjon

Verisures boligalarm er alltid overvåket av vår profesjonelle alarmstasjon som alltid passer på, og med et trent øye kan avklare alarmårsak raskt.

Vekter

Securitas vekter rykker ut ved verifisert brann eller innbrudd

Ved reell eller uavklart alarm, tilkaller vi vekter og eventuelle nødetater, og du får rask hjelp både med å bli kvitt uvedkommende og å gjenopprette sikkerheten i boligen.