Innbruddsalarm

FG godkjent innbruddsalarm med 24/7 tilkoblet alarmstasjon

Innbruddstyv gjør innbrudd

 

 

I Norge har de aller fleste av oss både mobiltelefoner, nettbrett og andre verdisaker liggende fremme, godt synlig fra vinduer. Dette er ofte dyre og lett omsettelige produkter, som er enkle å ta med seg og som frister innbruddstyvene. Hver dag skjer det ca 100 innbrudd, tyverier og ran i Norge, og ved flere innbrudd, har de som bor i boligen opplevd å ha blitt utsatt for svært skremmende episoder. 

 En innbruddsalarm hjelper å sikre familien, dyrene og verdisakene dine, både når du er hjemme og borte.

 

Synlige alarmskilt og magnetkontakter som utløser alarmen før tyvene tar seg inn, reduserer sjansen for å bli rammet av innbrudd. Tyvene tørr ikke å ta sjansen. Og dersom det utenkelige likevel skulle skje, har du kort vei til rask hjelp.

 

Med Verisure kan du være sikker på at du får riktig sikring for din bolig, trygg installasjon, rask varsling og profesjonell overvåking. Verisures egen alarmstasjon holder vakt døgnet rundt, året rundt. 

Vil du ha et uforpliktende tilbud på Innbruddsalarm?

Legg igjen ditt telefonnummer - så kontakter vi deg tilbake om kort tid. Er du eksisterende kunde, ring 21 49 44 44.

Jeg er interessert, ring meg

Magnetkontakt med sjokksensor

Magnetkontakter med sjokksensor

Stanser tyvene før de tar seg inn i boligen

Verisures nye Dør- og vindusmagneter med sjokksensor varsler deg og alarmstasjonen om innbruddsforsøk før tyvene har tatt seg inn i hjemmet ditt. Sjokksensorene registrerer vibrasjon fra f.eks. hammer, brekkjern eller borring, og utløser alarmen. Hylingen fra sirenen vekker boligen og tyvene blir redde og forsvinner. 

Sjokksensorer utløser alarmen allerede før tyvene kommer seg inn

Sirenen skremmer bort innbruddstyvene og vekker boligen

Alarmstasjonen får varsling om innbruddsforsøket, før det skjer, og kan handle raskt

Still inn lys til å slå seg på når sjokksensorene registrerer vibrasjon

Bruk Magnetkontaktene som skallsikring. Da er du godt sikret også når du sover 

Fotodetektor med bevegelsessensor ser tyven

Kamera med bevegelsessensor

Sender bilder av tyvene til alarmstasjonen

Når alarmen går, sender Kameradetektoren umiddelbart bilder fra boligen til alarmstasjonen. Med bildene kan alarmoperatøren raskt avklare hva som har utløst alarmen og hvilke tiltak som må tas. Ved behov for utrykning, varsles vekter, politi og eventuell redningstjeneste.

Er du usikker på om alarmstasjonen har oversett noe, kan du ta bilder selv med Se-Hjem funksjonen. Å ta bilde selv er kun tilgjengelig når alarmen er satt i Helsikring.

Bevegelsessensoren oppdager innbruddstyven

Kameraet hjelper alarmstasjonen å se om det er tyver i boligen

Ta bilde selv funksjon

Tar gode bilder, selv på natten

Kan stilles inn til å ikke reagere på dyr opp til 35 kilo

Skallsikring - innbruddsalarm også om natten

Skallsikring

Bruk alarmen også om natten og sov trygt

Skallsikring er en egen funksjon i innbruddsalarmen. Med Skallsikring bestemmer du selv hvilke deler av alarmsystemet som skal være aktive når du selv, eller barna er hjemme. Det mest vanlige er å kun ha Magnetkontaktene aktive slik at skallet på huset er sikret. Du kan også velge å sikre hele underetasjen dersom dere for eksempel har soverom oppe. Skallsikringen kan stilles inn til å aktiveres automatisk, så får du en ting mindre å huske på. 

Trygghet også når du sover

Slå av og på med Verisure App

Bestem selv hvilke deler av alarmen som skal være aktive

Skallsikringen kan stilles inn til å aktiveres automatisk, når du vil

Utvid med Nattsikringspanel for betjening og nødknapper i umiddelbar nærhet til sengen 

Tale- og lytteenhet - rask hjelp ved innbrudd

Verisure Voice

Rask hjelp og direkte kontakt med alarmstasjon

Når alarmen går, kan alarmoperatørene via Verisure Voice lytte inn i boligen og raskt danne seg et bilde av situasjonen. Tyver skremmes effektivt bort når de hører at vi har bilder av dem og at vekter og politi er på vei. Utløses alarmen ved en feiltagelse, er det raskt og enkelt for barna dine eller deg selv, å komme i kontakt med alarmstasjonen og få den hjelpen dere trenger.

Direkte tale- og lyttekontakt mellom alarmstasjon og bolig

Effektiv avvisning av uvedkommende

Rask avklaring av alarmårsak

Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann

En betryggende stemme i en stresset situasjon 

Verisure App styrer innbruddsalarmen

Verisure App

Varsel om innbrudd på mobilen

Med Verisure App kan du enkelt styre og ha oversikt over alarm og bolig, uansett hvor du befinner deg. Du kan slå av og på alarmen, få umiddelbar varsling når alarmen går, sjekke om vinduer og dører er låst og se når barna kommer hjem fra skolen.

Med Smarhusprodukter tilkoblet alarmsystemet, kan du i tillegg styre både dørlås, belysning og elektriske apparater og ta bilder når du måtte ønske, direkte fra App'en. Med Verisure App blir hverdagen både tryggere, enklere og mer behagelig.

Slå av og på alarmen

Se når barna kommer hjem fra skolen

Få umiddelbar varsling når alarmen går

Sjekk om dører og vinduer er låst

Styr belysning og elektriske apparater 

Tjenester inkludert i FG godkjent innbruddsalarm fra Verisure

Innbruddsalarm ikon

Innbruddsalarm

Hjemmet ditt er i trygge hender, uansett hvor du er. Når alarmen går, får alarmstasjonen bilder fra boligen. Disse brukes til å raskt avklare hva som har utløst alarmen og hvilke tiltak som må tas. Ved behov for utrykning varsler vi vekter og nødetater. Når alarmen er i helsikring kan du ta bilder selv.

SOS kontaktlarm ikon

SOS-kontaktalarm

Med en SOS-alarm i hjemmet har du og din familie kort vei til hjelp ved en akutt situasjon. Trenger du hjelp, trykker du på SOS-knappene på betjeningspanelet og alarmstasjonen ringer deg opp direkte. Hvis du ikke svarer, sendes det ut en vekter.

Tale- og lytteenhet ikon

Verisure Voice

Verisures unike tale- og lytteenhet fungerer som en telefon mellom boligen og alarmstasjonen. Den gjør det raskt og enkelt for barna dine eller deg selv å komme i kontakt med alarmstasjonen og få den hjelpen dere trenger. Verisure Voice er kun aktiv når alarmen går.

Rask hjelp

30 sekunders responstid

Våre alarmoperatører er på plass døgnet rundt, året rundt og handler i løpet av sekunder ved brann- og innbruddsalarm. Alarmoperatørene er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsak og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

Døgnåpen alarmstasjon og kundeservice

Døgnbemannet alarmstasjon og support

Vår alarmstasjon og kundeservice er åpen hele døgnet, alle dager. Ring oss på 21494444, eller skriv til oss på kundeservice@verisure.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vekterutrykning inkludert

Fri vekterutrykning

Ved reell eller uavklart alarm, sender vi alltid en vekter hjem til deg. Vekteren utfører en utvendig og eventuell innvendig inspeksjon og hjelper deg å gjenopprette sikkerheten i boligen. Vekterutrykninger er inkludert* i abonnementsprisen. *Unntatt ved åpenbart misbruk av tjenesten.

Bredbånds- og GSM-oppkobling til alarmstasjon

Pålitelig alarmoverføring

Innbruddsalarmen din har flere overføringsveier, for maksimal oppetid. Det betyr at selv om strømmen går, eller mobilnettet svikter, så fungerer alarmoverføringen. All kommunikasjon mellom våre alarmsystemer og vår alarmstasjon skjer med kryptert informasjonsoverføring.

Husdyrtilpasning

Dyrevennlig

Du kan stille inn følsomheten på detektoren slik at den blir tilpasset husdyr opp til 30-35 kg. På denne måten kan husdyrene bevege seg fritt i boligen, også når alarmen er aktivert.

Profesjonell installasjon

Profesjonell installasjon

Installasjonen av alarmen utføres profesjonelt og sikkert av en faglært installatør som også viser deg hvor lett det er å bruke alarmsystemet.

Utvidet produktgaranti

Utvidet produktgaranti

Vi utvikler alle våre produkter selv, noe som sikrer høy kvalitet. Skulle noe gå i stykker, bytter vi produktet kostnadsfritt. I tillegg dekker vi inntil kr 10 000,– i egenandel ved innbrudd eller brann. 

Verisure App

Mine sider og Verisure App

Slå alarmen av og på, les av temperatur og få varsel når barna kommer hjem. Med Verisure App er det enkelt å styre og ha oversikt over alarmen, uansett hvor du er. Verisure App kan lastes ned til iPhone, Android og Windows Phone.

 Produkter inkludert i Innbruddsalarm

Hovedenhet til boligalarmen

Hovedenhet

Hovedenheten er hjertet og hjernen i systemet.

Den fungerer som et senter for all kommunikasjon mellom systemet og alarmstasjonen og kobles både opp mobilt (GSM) og via bredbånd, via kabel.

 

To kommunikasjonsveier gjør at systemet er koblet til alarmstasjonen,
selv om nettilkoblingen ikke fungerer eller hvis det ikke er mobildekning.  

Tale- og lytteenhet til bedriftsalarm

Verisure Voice

Umiddelbar kontakt mellom alarmstasjonen og boligen forenkler alarmavklaring

Når alarmen går, kan alarmstasjonen lytte inn i boligen og snakke med den som er til stede. På denne måten kan alarmårsak avklares og riktige tiltak iverksettes raskere.

 

Tale- og lytteenheten gjør det også mulig å skremme uvedkommende vekk fra boligen.

 

I hverdagen kan Verisure Voice være til god hjelp dersom et familiemedlem trenger veiledning for bruk av alarmen.

Fotodetektor for bildeverifisering til bedriftsalarm

Kameradetektor

Med et kamera i alarmsystemet kan operatøren raskere kontrollere hva som forårsaket alarmen og sette inn riktig tiltak.

Kameraet har innebygget bevegelsesdetektor som oppdager tyver, og ta bilde selv funksjon som lar deg ta bilder selv når alarmen er aktivert i helsikring.

 

Med bilde av alarmårsaken kan vi varsle politi og brannvesen ved innbrudd eller brann. Eller vi kan avverge innsats ved falsk alarm.

 

Du kan stille inn følsomheten på detektoren slik at den blir tilpasset husdyr opp til 30-35 kg. På denne måten kan husdyrene bevege seg fritt i boligen, også når alarmen er aktivert.

Sirene til bedriftsalarm

Sirene

Sirenen er en frittstående enhet som varsler med 105 decibel.

Med et innebygd termometer fungerer sirenen i prinsippet som en ekstra brannvarsler da den utløses når temperaturen overstiger 65°C eller hvis temperaturen stiger med mer enn 18°C på mindre enn 170 sekunder.

 

Du kan også lese av innetemperaturen med Verisure App.

Betjeningspanel med kontaktalarm til bedriftsalarm

Betjeningspanel

På betjeningspanelet slår du alarmen av og på med en personlig kode eller med kodebrikke.

Panelet fungerer også som en kontaktalarm. Trykk inn de to SOS-knappene, så går alarmen direkte til en operatør på alarmstasjonen.

 

Betjeningspanelet kan i tillegg stilles inn slik at den gir et signal og varsler deg hvis noen går inn gjennom inngangsdøren.

  Magnetkontakter for dører og vinduer til boligalarm

Magnetkontakt

Dør- og vindusmagneter med sjokksensor varsler allerede før tyvene kommer seg inn.

Magnetkontaktene beskytter dører, vinduer og andre utsatte inngangspartier, og varsler ved vibrasjon fra f.eks. hammer, brekkjern eller borring.

 

Alle eller deler av magnetkontaktene kan inngå i skallsikringen, slik at du er godt sikret også når du sover.

 

Med smarte innstillinger, kan du stille inn lyset til å slås på når vibrasjon registreres, og skremme vekk tyven.

Kodebrikke tilleggsprodukt til Bedriftsalarm Pro

Kodebrikke

Med StarKey kodebrikker er det lett for hele familien å slå alarmen av og på.

Klikk på huset og hold brikken mot stjernen på betjeningspanelet for å slå på.

Slå av ved å holde kodebrikken mot stjernen på betjeningspanelet- ferdig!

 

Hver kodebrikke har en unik identitet. På denne måten holder du oversikt over hvem som kommer og går i boligen. Du kan enkelt sperre en mistet brikke eller registrere en ny.

 

Kodebrikkene finnes i 6 ulike farger; hvit, svart, rød, blå, rosa og turkis. 

Alarmskilt for bedriftsalarm

Alarmskilt

Antall innbrudd forebygges med 99,9% med alarmskilt på boligen.


Alarmskilt virker avskrekkende, hvilket er primærhensikten med alarm.

Bildeverifisering ved innbrudd

00.56

Erfaringer med Verisure innbruddsalarm

Vi er med deg hele veien

Sikkerhetseksperter

Skreddersydd sikkerhet for ditt hjem

Alle hjem og familier har ulike behov for trygghet og sikring. Våre sikkerhetseksperter setter sammen den beste sikkerhetsløsningen tilpasset ditt hjem og dine behov.

Alarmstasjon

Døgnåpen alarmstasjon som alltid passer på

Verisures innbruddsalarm er alltid overvåket av vår profesjonelle alarmstasjon som alltid passer på, og med et trent øye kan avklare alarmårsak raskt.

Vekter

Securitas vekter rykker ut ved verifisert innbrudd

Ved reell eller uavklart alarm, tilkaller vi vekter og eventuelle nødetater, og du får rask hjelp både med å bli kvitt uvedkommende og å gjenopprette sikkerheten i boligen.