Innbruddsalarm

 

 

Innbruddsalarm pakkebilde

 

Alarmpakken inneholder: 1 Hovedenhet, 1 Sirene med varmedetektor, 1 Betjeningspanel, 1 Fotodetektor for bildeverifisering, 1 Magnetkontakt med sjokksensor til dør eller vindu, 1 Kodebrikke for enkel betjening, 1 Tale- og lytteenhet for direkte kontakt med alarmstasjonen, alarmskilter og Verisure App.

 

Verisure innbruddsalarm

Med Verisure får du en profesjonelt overvåket og pålitelig innbruddsalarm med umiddelbar varsling og rask hjelp.

24/7 tilkoblet alarmstasjon

Pålitelig oppkobling
Brukervennlig App
Umiddelbare mobilvarsler

Frie vekterutrykninger 

 

 

Innbruddsalarm ikon
SOS kontaktalarm ikon
Tale- og lytteenhet ikon

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg for et uforpliktende tilbud.
Er du eksisterende kunde, ring 06010!

Jeg er interessert, ring meg

 

Innbruddsalarm

Trygghet dersom det utenkelige, faktisk skulle skje


Innbruddstyv gjør innbrudd

 

 

I Norge, har de aller fleste av oss både mobiltelefoner, nettbrett og andre verdisaker liggende fremme, godt synlig fra vinduer. Dette er ofte dyre og lett omsettelige produkter, som er enkle å ta med seg og som frister innbruddstyvene. Hver dag skjer det ca 100 innbrudd, tyverier og ran i Norge, og ved flere innbrudd, har de som bor i boligen opplevd å ha blitt utsatt for svært skremmende episoder. 

 

 En innbruddsalarm hjelper å sikre familien, dyrene og verdisakene dine, både når du er hjemme og borte.

 

Synlige alarmskilt og magnetkontakter som utløser alarmen før tyvene tar seg inn, reduserer sjansen for å bli rammet av innbrudd. Tyvene tar ikke sjansen. Og dersom det utenkelige skulle skje, har du kort vei til rask hjelp.

 

Med Verisure kan du være sikker på at du får riktig sikring for din bolig, trygg installasjon, rask varsling og profesjonell overvåking. Verisures egen alarmstasjon holder vakt døgnet rundt, året rundt.

 

Magnetkontakt med sjokksensor

 

Magnetkontakter med sjokksensor

Stanser tyvene før de tar seg inn i boligen

Verisures nye Dør- og vindusmagneter med sjokksensor varsler deg og alarmstasjonen om innbruddsforsøk før tyvene har tatt seg inn i hjemmet ditt. Magnetkontaktene registrerer vibrasjon fra f.eks. hammer, brekkjern eller borring, og utløser alarmen. Hylingen fra sirenen vekker boligen og tyvene blir redde og forsvinner.

 

Sjokksensorer utløser alarmen allerede før tyvene kommer seg inn

Sirenen skremmer bort innbruddstyvene og vekker boligen

Alarmstasjonen får varsling om innbruddsforsøket, før det skjer, og kan handle raskt

Still inn lys til å slå seg på når magnetkontaktene registrerer vibrasjon

Bruk magnetkontaktene som skallsikring. Da er du godt sikret også når du sover

 

 

Fotodetektor med bevegelsessensor ser tyven

 

Kamera med bevegelsessensor

Sender bilder av tyvene til alarmstasjonen

Verisures Fotodetektor er utstyrt med bevegelsessensor og kamera med infrarødt lys som lar kameraet ta gode bilder, selv om natten.

Når alarmen går, sender Fotodetektoren umiddelbart bilder fra boligen til alarmstasjonen. Med bildene, kan operatørene på alarmstasjonen raskt avklare hva som har utløst alarmen og hvilke tiltak som må tas. Ved behov for utrykning, varsles vekter, politi og eventuell redningstjeneste.

 


Bevegelsessensoren oppdager innbruddstyven

Kameraet hjelper alarmstasjonen å se om det er tyver i boligen

Tar gode bilder, selv på natten

Kryptert bildeoverføring

Kan stilles inn til å ikke reagere på dyr opp til 35 kilo

 

 

Skallsikring - innbruddsalarm også om natten

 

Skallsikring

Bruk alarmen også om natten og sov trygt

Skallsikring er en egen funksjon i innbruddsalarmen. Med Skallsikring bestemmer du selv hvilke deler av alarmsystemet som skal være aktive når du selv, eller barna er hjemme. Det mest vanlige er å kun ha Magnetkontaktene aktive slik at skallet på huset er sikret. Du kan også velge å sikre hele underetasjen dersom dere for eklsempel har soverom oppe. Skallsikringen kan stilles inn til å aktiveres automatisk, så får du en ting mindre å huske på.

 

Trygghet også når du sover

Slå av og på med Verisure App

Bestem selv hvilke deler av alarmen som skal være aktive

Skallsikringen kan stilles inn til å aktiveres automatisk, når du vil

Utvid med Nattsikringspanel for betjening og nøknapper i umiddelbar nærhet til sengen

 

 

Tale- og lytteenhet - rask hjelp ved innbrudd

 

Tale- og Lytteenhet

Rask hjelp og direkte kontakt med alarmstasjonen

Når alarmen går, kan alarmoperatørene lytte inn i boligen og raskt danne seg et bilde av situasjonen. Tyver skremmes effektivt bort når de hører at vi har bilder av dem og at vekter og politiet er på vei. Utløses alarmen ved en feiltagelse, er det raskt og enkelt for barna dine eller deg selv, å komme i kontakt med alarmstasjonen og få den hjelpen dere trenger.

 

Diekte kontakt mellom alarmstasjon og bolig

Effektiv avvisning av uvedkommende

Rask avklaring av alarmårsak

Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann

En betryggende stemme i en stresset situasjon

 

 

Verisure App styrer innbruddsalarmen

 

Verisure App

Umiddelbar varsling på mobilen

Med Verisure App kan du enkelt å styre og ha oversikt over alarm og bolig, uansett hvor du befinner deg. Du kan slå av og på alarmen, få umiddelbar varsling når alarmen går, sjekke om vinduer og dører er låst og se når barna kommer hjem fra skolen.

Med Smarhusprodukter tilkoblet alarmsystemet, kan du i tillegg styre både dørlås, belysning og elektriske apparater og ta bilder når du måtte ønske, direkte fra App'en. Med Verisure App blir hverdagen både tryggere, enklere og mer behagelig.


Slå av og på alarmen

Se når barna kommer hjem fra skolen

Få umiddelbar varsling når alarmen går

Sjekk om dører og vinduer er låst

Styr belysning og elektriske apparater

 

 

 

 


 

 

 

Tjenester inkludert i Innbruddsalarm


Innbruddsalarm ikon

Innbruddsalarm

Hjemmet ditt er i trygge hender, uansett hvor du er. Når alarmen går, får alarmstasjonen bilder fra boligen. Disse brukes til å raskt avklare hva som har utløst alarmen og hvilke tiltak som må tas. Ved behov for utrykning kontakter vi vekter, politi og eventuell redningstjeneste.

SOS kontaktlarm ikon

SOS-kontaktalarm

Med en SOS-alarm i hjemmet har du og din familie kort vei til hjelp ved en akutt situasjon. Trenger du hjelp, trykker du på SOS-knappene på betjeningspanelet og alarmstasjonen ringer deg opp direkte. Hvis du ikke svarer, sendes det ut en vekter.

Tale- og lytteenhet ikon

Tale- og lytteenhet

Verisures unike Tale og lytteenhet fungerer som en telefon mellom boligen og alarmstasjonen. Den gjør det raskt og enkelt for barna dine eller deg selv å komme i kontakt med alarmstasjonen og få den hjelpen dere trenger. Tale- og lytteenheten er kun aktiv når alarmen går.

Rask hjelp

30 sekunders. responstid

Våre alarmoperatører er på plass døgnet rundt, året rundt og handler i løpet av sekunder ved brann- og innbruddsalarm. Alarmoperatørene er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsak og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

Døgnåpen alarmstasjon og kundeservice

Døgnbemannet alarmstasjon og support

Vår alarmstasjon og kundeservice er åpen hele døgnet, alle dager. Ring oss på 06010, eller besøk oss på Facebook. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vekterutrykning inkludert

Fri vekterutrykning

Ved reell eller uavklart alarm, sender vi alltid en vekter hjem til deg. Vekteren utfører en utvendig og eventuell innvendig inspeksjon og hjelper deg å gjenopprette sikkerheten i boligen. Vekterutrykninger er inkludert* i abonnementsprisen. *unntatt ved åpenbart missbruk av tjenesten.

Bredbånds- og GSM-oppkobling til alarmstasjon

Pålitelig alarmoverføring

Innbruddsalarmen din har flere overføringsveier, for maksimal oppetid. Det betyr at selv om strømmen går, eller mobilnettet svikter, så fungerer alarmoverføringen. All kommunikasjon mellom våre alarmsystemer og vår alarmstasjon skjer med kryptert informasjonsoverføring.

Husdyrtilpasning

Dyrevennlig

Du kan stille inn følsomheten på detektoren slik at den blir tilpasset husdyr opp til 30-35 kg. På denne måten kan husdyrene bevege seg fritt i boligen, også når alarmen er aktivert.

Profesjonell installasjon

Profesjonell installasjon

Installasjonen av alarmen utføres profesjonellt og sikkert av en faglært intallatør som også viser deg hvor lett det er å bruke alarmsystemet.

Utvidet produktgaranti

Utvidet produktgaranti

Vi utvikler alle våre produkter selv, noe som sikrer høy kvalitet. Skulle noe gå i stykker, bytter vi produktet kostnadsfritt.

Verisure App

Mine sider og Verisure App

Slå alarmen av og på, les av temperatur og få varsel når barna kommer hjem. Med Verisure App er det enkelt å styre og ha oversikt oversikt over alarmen, uansett hvor du er. Verisure App kan lastes ned til iPhone, Android og Windows Phone.

 

Produkter inkludert i Innbruddsalarm

Hovedenhet til innbruddsalarm

Hovedenhet

Hovedenheten er hjertet og hjernen i systemet. Den fungerer som et senter for all kommunikasjon mellom systemet og alarmstasjonen og kobles både opp mobilt (GSM) og via bredbånd, via kabel.

To kommunikasjonsveier gjør at systemet er koblet til alarmstasjonen,
selv om nettilkoblingen ikke fungerer eller hvis det ikke er mobildekning.

Tale- og lytteenhet til innbruddsalarm

Tale- og lytteenhet

Umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarmstasjonen og boligen med to-veis tale og lyttemulighet.

Når alarmen går, kan alarmstasjonen lytte inn i boligen og snakke med den som er til stede. På denne måten kan alarmårsak avklares og riktige tiltak iverksettes raskere.

 

Tale- og lytteenheten gjør det også mulig å skremme uvedkommende vekk fra boligen.

 

I hverdagen kan tale- og lytteenheten være til god hjelp dersom et familiemedlem trenger veiledning for bruk av alarmen.

Fotodetektor for bildeverifisering til innbruddsalarm

Fotodetektor

Med et kamera i alarmsystemet kan operatøren raskere kontrollere hva som forårsaket alarmen og sette inn riktig tiltak.

Med bilde av alarmårsaken kan vi informere politiet og brannvesenet ved innbrudd eller brann. Eller vi kan avverge innsats ved falsk alarm.


Du kan stille inn følsomheten på detektoren slik at den blir tilpasset husdyr opp til 30-35 kg. På denne måten kan husdyrene bevege seg fritt i boligen, også når alarmen er aktivert.


Sirene til innbruddsalarm

Sirene

Sirenen er en frittstående enhet som varsler med 105 decibel.

Med et innebygd termometer fungerer sirenen i prinsippet som en ekstra brannvarsler da den utløses når temperaturen overstiger 65°C eller hvis temperaturen stiger med mer enn 18°C på mindre enn 170 sekunder.

 

Du kan også lese av innetemperaturen med Verisure App.


Betjeningspanel med kontaktalarm til innbruddsalarm

Betjeningspanel

På betjeningspanelet slår du alarmen av og på med en personlig kode eller med kodebrikke.

Panelet fungerer også som en kontaktalarm. Trykk inn de to SOS-knappene, så går alarmen direkte til en operatør på alarmstasjonen.


Betjeningspanelet kan i tillegg stilles inn slik at den gir et signal og varsler deg hvis noen går inn gjennom inngangsdøren.


  Magnetkontakter med sjokk til dører og vinduer til innbruddsalarm

Magnetkontakt

Dør- og vindusmagneter med sjokksensor varsler allerede før innbruddet har skjedd.

Alarmen går når magnetkontaktene registrerer vibrasjon fra f.eks. hammer, brekkjern eller borring, og når tilkoblet dør/vindu åpnes til mer enn luftestilling.

 

Alle eller deler av magnetkontaktene kan inngå i skallsikringen, slik at du er godt sikret også når du sover.

 

Med smartkontakt koblet til magnetkontaktene, kan du stille inn lyset til å slås på dersom alarmen går, og skremme vekk tyven.

 

Kodebrikke for enkelt å slå av og på innbruddsalarmen

Kodebrikke

Kodebrikker gjør det enkelt for hele familien å slå av og på alarmen.

Hold brikken opp mot stjernen på betjeningspanelet - ferdig!

 

Hver kodebrikke har en unik identitet. På denne måten holder du oversikt over hvem som kommer og går i boligen. Du kan enkelt sperre en mistet brikke eller registrere en ny.

 

Kodebrikkene finnes i 6 ulike farger; hvit, svart, rød, blå, rosa og turkis.

 

Alarmskilt til innbruddsalarm

Alarmskilt

Alarmskilt virker avskrekkende, hvilket er primærhensikten med alarm.

Antall innbrudd forebygges med 99,9% med alarmskilt på boligen.

 

Du kan alltid utvide alarmsystemet ditt

Ring oss og få vite mer om mulighetene på 06010

Bildeverifisering ved innbrudd

01.13

Hør det fra våre kunder

Effektiv innbruddsalarm!

– Fikk testet alarmsystemet på hytta etter innbrudd. Utrolig bra, de ble skremt

Inge Hunsdal

Ekstra trygghet!

Verisure både hjemme og på hytta! Enda en fornøyd kunde som dere skjønner!

Yngve L Bjørklund

Sikkert og smart!

  • – Veldig godt fornøyd i og med at man i tillegg til brann og innbrudd, kan styre lys, sjekke temperatur og fuktighetsnivået i luften i hele leiligheten inkludert bod ! Veldig greit!! Og veldig godt fornøyd med oppfølging / service !

Bengt N. Dalvoll

Vi er med deg hele veien

Sikkerhetseksperter

Skreddersydd sikkerhet for ditt hjem

Alle hjem og familier har ulike behov for trygghet og sikring. Våre sikkerhetseksperter setter sammen den beste sikkerhetsløsningen tilpasset ditt hjem og dine behov.

Alarmstasjon

Døgnåpen alarmstasjon som alltid passer på

Verisures innbruddsalarm er alltid overvåket av vår profesjonelle alarmstasjon som alltid passer på, og med et trent øye kan avklare alarmårsak raskt.

Vekter

Securitas vekter rykker ut ved verifisert innbrudd

Ved reell eller uavklart alarm, tilkaller vi vekter og eventuelle nødetater, og du får rask hjelp både med å bli kvitt uvedkommende og å gjenopprette sikkerheten i boligen.

Verisure FAQ

Ta kontakt med vår salgsavdeling på 06010 eller bestill et uforpliktende tilbud ved å bruke skjemaet her på nettsiden, så hjelper vi deg med et system som passer nettopp deg og din bolig.

Hvis alarmen går, aktiveres fotodetektoren som sender bilder til alarmstasjonen. Operatøren kan med stor sikkerhet avgjøre om det er grunn til å sende ut vekter, varsle brannvesenet eller om alarmen er aktivert ved en feiltakelse. Fotodetektoren kan bare ta bilder når alarmen går, og beskytter derfor din integritet i boligen.

Alarmstasjonen er bemannet døgnet rundt og er sertifisert i henhold til ISO 9001:2000 samt er FG-godkjent. Alarmstasjonen er kun for kundene våre, fordi vi synes det er viktig at operatørene og medarbeiderne våre er spesialister i vår teknologi og tjenestene vi leverer. Alarmstasjonen tar ansvar for alt som angår din alarm, fra teknisk service til vekterutrykninger. Alarmstasjonen når du alltid på telefon 06010.

Følg oss i sosiale medier

Følg Verisure Norge på Facebook
Følg @VerisureOps på Twitter
Følg @verisurenorge på Instagram
Følg Verisure Norge på LinkedIn
Følg Verisure Norge på Google+
Følg Verisure på YouTube


Last ned Verisure App

Last ned Verisure App fra App Store
Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Windows Store


Best i test

Mest fornøyde og lojale kunder 2014, 2015 og 2016 - Norsk Kundebarometer
Bransjevinner 2014, 2015 og 2016

Norsk Kundebarometer har kåret Verisure til bolig-alarmselskapet med de mest fornøyde kundene.

Best i Test 2014 - TV2 Hjelper Deg
Best i Test 2014

TV2 Hjelper Deg har kåret Verisure til Best i Test på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm.

Best i test - TV2 Hjelper deg

Mobile Institute har kåret Verisure til vinner av Internet of Things (IoT) Enterprise of the Year.