SPESIALTILBUD PÅ BOLIGALARM TIL DEG SOM GOLFER

 

Ved å klikke på knappen, aksepterer du vår
personvernerklæring, samt vilkår og betingelser for gjeldende tilbud.

Spesial­tilbud til golfspillere

Spesial­tilbud til golfspillere

Ved bestilling av boligalarm, får du som golfspiller dette spesialtilbudet: 

  • Yale Doorman + videoringeklokke til 0,- (verdi 7480,-) eller utendørskamera + videoringeklokke til 0,- (verdi 4189,-) *
  • Et Greenfee gavekort til 2000,- *
  • Sponsing av klubben din til 1500,- *
  • Skreddersydd alarm tilpasset ditt behov

Alt du trenger å gjøre for å sikre deg tilbudet, er å fylle ut kontaktskjemaet.

 

Vi passer på hjemmet ditt, mens du spiller golf

Med 24/7 overvåket brann- og innbruddsalarm fra Verisure, kan du kose deg på golfbanen, mens vi passer på hjemme. Skulle noe skje mens du er ute, får du varsel på mobilen.

 

Brannalarm

Oppdag røyk før det blir flammer

Ved brann er tidlig varsling kritisk for å redde liv og verdier. Optiske og seriekoblede røykvarslere varsler både deg og Verisures alarmstasjon, så arbeidet med å slukke brannen og få familien ut i sikkerhet, kan skje raskt.

Branntilløp i mobillader
Innbruddstyv stanses av innbruddsalarm

Innbruddsalarm

Stans innbrudd før tyvene kommer seg inn

Innbruddstyver unngår som regel boliger med alarmskilt fordi de vet at her vil de ikke få arbeide uforstyrret. Alarmen utløses ved bevegelse i dører og vinduer, og kameraer fanger bevismateriale til politiet. Med ZeroVision kan tyvene også drives ut, med røyk.

Overvåknings­kamera

Se hva som skjer på din eiendom 24/7

Med overvåkningskamera og ringeklokke med kamera kan du se og snakke med besøkende og få varsler om mistenkelig aktivitet rundt hjemmet ditt. Kameraene har sylskarp bildekvalitet, nattsyn, sirene, lyskaster og kunstig intelligens.

Overvåkningskamera filmer pakkebud
Jenter låser opp Yale Doorman elektronisk dørlås

Smarthjem

Få varsel og lås opp ytterdøren med mobilen

Med elektronisk dørlås tilknyttet alarmen, kan du låse opp og igjen døren med mobilen, og få varsel når barna er trygt hjemme. Automatisering av dørlås og smart lysstyring kan også hjelpe å få familien trygt ut i en nødsituasjon.

Boligalarm fra Norges ledende alarmselskap

Verisure har Norges mest fornøyde og lojale alarmkunder, og er Norges ledende alarmselskap. Vi har 35 års erfaring, over 240.000 norske kunder, og tilbyr det aller siste innen alarm­teknologi.

 

Installsjon av alarm

Rask installasjon og grundig opp­læring

Har du opplevd at tyver lusker i nabolaget, og ønsker å sikre boligen raskt? Vi installerer alarmen når du måtte ønske, og vi tar oss alltid tid til å gi deg en grundig opp­læring i systemet.

Alarmovervåkning

24/7 profesjonell alarm­overvåkning

På Verisures FG god­kjente alarm­stasjon, er profesjonelle alarm­operatører på vakt 24-7. De følger med på, og under­søker alarmer, og varsler ved behov nød­etater. Så kan du slappe av på ferien din.

Vekterutrykning

Rask respons­tid og gratis vekter­utrykning

Med rask respons­tid, kameraer og direkte kommunikasjon inn i boligen, kan vi raskt bekrefte eller avkrefte en alarm. Ved behov, varsler vi nød­etater og tilkaller vekter for å inspisere boligen. 

Prisbelønnet alarmsystem

Verisures alarm­systemer og smart­hjems­løsninger vinner stadig nye priser, og gir deg ekstra trygghet og en enklere hverdag å bo og jobbe i. Din trygghet, god kvalitet og design er nøkkel­faktorer når vi utvikler nye innovative sikkerhets­løsninger.

Verisure alarmpakke

Verisure bolig­alarm er best i test

Verisure bolig­alarm ble i 2023 kåret til best i test av det svenske teknologi­magasinet PC för alla. Hele fem alarm­systemer var med i testen, og Verisure gikk av med seieren og fikk topp­karakter!

Vinner reddot design awards

4x vinner av Red Dot Design Awards

I 2023 og 2024 vant Verisure Red Dot Design Awards hele 4 ganger! Det er våre innovative kameradetektorer og bedriftskameraer som skiller seg ut, men også automatiseringsfunksjonen i appen.

Våre andre samarbeidspartnere 

Full kontroll på sikkerheten hjemme, uansett hvor du er

Verisure appen gjør det enkelt å sikre og holde kontroll hjemmet ditt når du er på farta.

Du kan fjern­styre alarmen, låse opp og igjen døren for besøkende og se hvem som ringer på eller lusker i hagen, direkte på mobilen. Du kan også lure tyvene til å tro at noen er hjemme ved å stille inn lys til å slå seg av og på automatisk. Skulle noe skje mens du er borte, får du varsel på mobilen.

 

Verisure app

mobile

mobile

(*) BESTILL BOLIGALARM OG FÅ MED YALE DOORMAN + VIDEORINGEKLOKKE, ELLER UTENDØRS KAMERAPAKKE INSTALLERT TIL 0, + 2000,- GREENFEE GAVEKORT + 1500,- KLUBBSTØTTE PÅ KJØPET

Ved bestilling av Boligalarm Grunnpakke, får du som NGF-medlem med installasjon av en Yale Doorman V2N,- (verdi 4990,-) + en Arlo video ringeklokke til 0,- (verdi 2490,-), elller Arlo Essential overvåkningskamera + Arlo videoringeklokke til 0,- (verdi 4189,-) + et Greenfee gavekort på 2000 (kan brukes i enhver klubb i Norge), + 1500,- i støtte til klubben din. Månedsabonnement tilkommer. Grunnpakken koster fra 2990,- i installasjon og fra 549,- i månedsabonnement. Boligalarm grunnpakke inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Alarmsystemet kan utvides etter behov. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen. Installasjon av elektronisk dørlås forutsetter at døren din er kompatibel med dørlåsen. Eventuelle tilpasninger av døren gjøres på ditt initiativ og din kost. Tilbudet forutsetter at du er medlem i en golfklubb underlagt Norges Golfforbund, samt registrerer navn på golfklubben din i skjemaet over. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Eksisterende kunder som kjøper et nytt alarmsystem til sekundærbolig kan også benytte seg av kampanjen. Greenfee gavekort sendes i posten 3-4 uker etter installasjon. Klubbstøtten er rettet gjennom Norges Golfforbund. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.