Far og sønn på golfbanen

SPESIALTILBUD PÅ BOLIGALARM TIL DEG SOM GOLFER

 

Ved å klikke på knappen, aksepterer du vår
personvernerklæring, samt vilkår og betingelser for gjeldende tilbud.

Spesial­tilbud på bolig­alarm til medlemmer av Norges Golfforbund

Sikre de du er glad i med 24/7 profesjonelt over­våket brann- og innbrudds­alarm. Ved kjøp av boligalarm får du med en Yale Doorman dørlås, samt et Greenfee gavekort til en verdi av 2000,- på kjøpet (gyldig ut 2024). Verisure sponser også golfklubben din med 1500,-. Alt du trenger å gjøre for å sikre deg tilbudet, er å fylle inn kontakt­skjema.

 

hus ikon

Gratis befaring

Få en gratis befaring av sikkerheten i din bolig fra en av våre sikkerhetseksperter.

 

Tilbud ikon

Tilbud på boligalarm

Få et uforpliktende tilbud på 24/7 overvåket brann- og innbruddsalarm. 

 

 

Barcode ikon

Velkomstgave til deg!

Ved kjøp av alarm, får du med en Yale Doorman dørlås (verdi 4990,-) + et Greenfee gavekort på 2000,- på kjøpet *

 

Tilbud ikon

Gave til klubben!

Ved kjøp av Boligalarm vil Verisure også sponse klubben din med 1500 kroner. *

 

Vi passer på hjemmet ditt, mens du spiller golf

Med 24/7 overvåket brann- og innbruddsalarm fra Verisure, kan du kose deg på golfbanen, mens vi passer på hjemme. Skulle noe skje mens du er ute, får du varsel på mobilen.

 

Brannalarm

Oppdag røyk før det blir flammer

Ved brann er tidlig varsling kritisk for å redde liv og verdier. Optiske og seriekoblede røykvarslere varsler både deg og Verisures alarmstasjon, så arbeidet med å slukke brannen og få familien ut i sikkerhet, kan skje raskt.

Branntilløp i mobillader
Innbruddstyv stanses av innbruddsalarm

Innbruddsalarm

Stans innbrudd før tyvene kommer seg inn

Innbruddstyver unngår som regel boliger med alarmskilt fordi de vet at her vil de ikke få arbeide uforstyrret. Alarmen utløses ved bevegelse i dører og vinduer, og kameraer fanger bevismateriale til politiet. Med ZeroVision kan tyvene også drives ut, med røyk.

Overvåknings­kamera

Se hva som skjer på din eiendom 24/7

Med overvåkningskamera og ringeklokke med kamera kan du se og snakke med besøkende og få varsler om mistenkelig aktivitet rundt hjemmet ditt. Kameraene har sylskarp bildekvalitet, nattsyn, sirene, lyskaster og kunstig intelligens.

Overvåkningskamera filmer pakkebud
Jenter låser opp Yale Doorman elektronisk dørlås

Smarthjem

Få varsel og lås opp ytterdøren med mobilen

Med elektronisk dørlås tilknyttet alarmen, kan du låse opp og igjen døren med mobilen, og få varsel når barna er trygt hjemme. Automatisering av dørlås og smart lysstyring kan også hjelpe å få familien trygt ut i en nødsituasjon.

Boligalarm fra Norges ledende alarmselskap

Verisure har Norges mest fornøyde og lojale alarmkunder, og er Norges ledende alarmselskap. Vi har 35 års erfaring, over 240.000 norske kunder, og tilbyr det aller siste innen alarm­teknologi.

 

Installsjon av alarm

Rask installasjon og grundig opp­læring

Har du opplevd at tyver lusker i nabolaget, og ønsker å sikre boligen raskt? Vi installerer alarmen når du måtte ønske, og vi tar oss alltid tid til å gi deg en grundig opp­læring i systemet.

Alarmovervåkning

24/7 profesjonell alarm­overvåkning

På Verisures FG god­kjente alarm­stasjon, er profesjonelle alarm­operatører på vakt 24-7. De følger med på, og under­søker alarmer, og varsler ved behov nød­etater. Så kan du slappe av på ferien din.

Vekterutrykning

Rask respons­tid og gratis vekter­utrykning

Med rask respons­tid, kameraer og direkte kommunikasjon inn i boligen, kan vi raskt bekrefte eller avkrefte en alarm. Ved behov, varsler vi nød­etater og tilkaller vekter for å inspisere boligen. 

Prisbelønnet alarmsystem

Verisures alarm­systemer og smart­hjems­løsninger vinner stadig nye priser, og gir deg ekstra trygghet og en enklere hverdag å bo og jobbe i. Din trygghet, god kvalitet og design er nøkkel­faktorer når vi utvikler nye innovative sikkerhets­løsninger.

Verisure alarmpakke

Verisure bolig­alarm er best i test

Verisure bolig­alarm ble i 2023 kåret til best i test av det svenske teknologi­magasinet PC för alla. Hele åtte alarm­systemer var med i testen, og Verisure gikk av med seieren og fikk topp­karakter!

Vinner Norsk kundebarometer

Norges mest fornøyde alarm­kunder 2023

Verisure har de mest fornøyde og lojale boligalarm­kundene i Norge og er bransje­vinner i Norsk kunde­barometer 2023. Våre kunder har også gitt oss 4,6 av 5 mulige stjerner på Trustpilot

Full kontroll på sikkerheten hjemme, uansett hvor du er

Verisure appen gjør det enkelt å sikre og holde kontroll hjemmet ditt når du er på farta.

Du kan fjern­styre alarmen, låse opp og igjen døren for besøkende og se hvem som ringer på eller lusker i hagen, direkte på mobilen. Du kan også lure tyvene til å tro at noen er hjemme ved å stille inn lys til å slå seg av og på automatisk. Skulle noe skje mens du er borte, får du varsel på mobilen.

 

Verisure app

mobile

mobile

(*) BESTILL BOLIGALARM OG FÅ MED YALE DOORMAN + 2000,- GREENFEE GAVEKORT + 1500,- KLUBBSTØTTE PÅ KJØPET

Ved bestilling av Boligalarm Grunnpakke, får du som NGF-medlem med installasjon av en Yale Doorman V2N til 0,- (verdi 4990,-) + et Greenfee gavekort på 2000,- + 1500,- i støtte til klubben din. Månedsabonnement tilkommer. Grunnpakken koster fra 4490,- i installasjon og fra 599,- i månedsabonnement. Boligalarm grunnpakke inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen. Tilbudet forutsetter at du er medlem i en golfklubb underlagt Norges Golfforbund, samt registrerer navn på golfklubben din i skjemaet over. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Eksisterende kunder som kjøper et nytt alarmsystem til sekundærbolig kan også benytte seg av kampanjen. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.