Eurobonus-poeng ved kjøp av alarm

Jeg vil ha et uforpliktende tilbud på bolig­alarm

 

Ved å klikke på knappen, aksepterer du vår
personvernerklæring, samt vilkår og betingelser for gjeldende tilbud.

Eurobonus-poeng ved kjøp av alarm

 

Spesial­tilbud på bolig­alarm til SAS EuroBonus-medlemmer

Sikre de du er glad i med 24/7 profesjonelt over­våket brann- og innbrudds­alarm og tjen 10.000 EuroBonus-ekstrapoeng. Alt du trenger å gjøre for å sikre deg tilbudet, er å fylle inn kontakt­skjema.

 

hus ikon

Gratis befaring

Få en gratis befaring av sikkerheten i din bolig fra en av våre sikkerhetseksperter.

 

Tilbud ikon

Tilbud på boligalarm

Få et uforpliktende tilbud på 24/7 overvåket brann- og innbruddsalarm. 

 

 

Barcode ikon

EuroBonus-ekstrapoeng

Tjen 10.000 Eurobonus-ekstrapoeng ved kjøp av boligalarm *.

(*) KJØP BOLIGALARM MED YALE DOORMAN OG FÅ 10000 EUROBONUS-EKSTRAPOENG

Ved installasjon av Boligalarm fullsikringspakke med Yale Doorman, får du 10000 EuroBonus-ekstrapoeng. EuroBonus-ekstrapoengene overføres deg som EuroBonus-medlem 30-60 dager etter at du har fått installert alarmsystemet ditt. Installasjon av boligalarm fullsikringspakke koster fra 7990,-. Månedsabonnement tilkommer. Boligalarm fullsikringspakke inkluderer:  4 røykvarslere, 6 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt, Verisure app med Guardian SOS og 1 Yale Doorman V2N med låsmodul. Alarmpakken kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Installasjon av elektronisk dørlås forutsetter at døren din er kompatibel med dørlåsen. Eventuelle tilpasninger av døren gjøres på ditt initiativ og din kost. Tilbudet forutsetter at du er eller registrerer deg som nytt EuroBonus-medlem før innsendelse av kontaktinformasjon, samt registrerer medlemsnummeret ditt i skjemaet over. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud.  Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.

Boligalarm fra Norges ledende alarmselskap

Verisure er Norges ledende alarm­selskap, og ble i 2022 kåret til best i test av PC för alla. Vi har 35 års erfaring, over 240.000 norske kunder, og tilbyr det aller siste innen alarm­teknologi.

 

Installsjon av alarm

Rask installasjon og grundig opp­læring

Har du opplevd at tyver lusker i nabolaget, og ønsker å sikre boligen raskt? Vi installerer alarmen når du måtte ønske, og vi tar oss alltid tid til å gi deg en grundig opp­læring i systemet.

Alarmovervåkning

24/7 profesjonell alarm­overvåkning

På Verisures FG god­kjente alarm­stasjon, er profesjonelle alarm­operatører på vakt 24-7. De følger med på, og under­søker alarmer, og varsler ved behov nød­etater. Så kan du slappe av på ferien din.

Vekterutrykning

Rask respons­tid og gratis vekter­utrykning

Med rask respons­tid, kameraer og direkte kommunikasjon inn i boligen, kan vi raskt bekrefte eller avkrefte en alarm. Ved behov, varsler vi nød­etater og tilkaller vekter for å inspisere boligen. 

 

Vi passer på hjemmet ditt, mens du er på ferie

Verisures alarmstasjon er på vakt 24/7 klare til å håndtere alle typer alarmsituasjoner. Vil tilbyr kameraer, sensorer, sirener og smarthjemsprodukter for sikring mot brann, innbrudd og vannlekkasje.

 

Brannalarm

Oppdag røyk før det blir flammer

Ved brann er tidlig varsling kritisk for å redde liv og verdier. Optiske og seriekoblede røykvarslere varsler både deg og Verisures alarmstasjon, så arbeidet med å slukke brannen og få familien ut i sikkerhet, kan skje raskt.

Branntilløp i mobillader
Innbruddstyv stanses av innbruddsalarm

Innbruddsalarm

Stans innbrudd før tyvene kommer seg inn

Innbruddstyver unngår som regel boliger med alarmskilt fordi de vet at her vil de ikke få arbeide uforstyrret. Alarmen utløses ved bevegelse i dører og vinduer, og kameraer fanger bevismateriale til politiet. Med ZeroVision kan tyvene også drives ut, med røyk.

Overvåknings­kamera

Se hva som skjer på din eiendom 24/7

Med overvåkningskamera og ringeklokke med kamera kan du snakke med besøkende og få varsler om mistenkelig aktivitet rundt hjemmet ditt. Kameraene har sylskarp bildekvalitet, nattsyn, sirene, lyskaster og kunstig intelligens.

Overvåkningskamera filmer pakkebud
Jenter låser opp Yale Doorman elektronisk dørlås

Smarthjem

Få varsel og lås opp ytterdøren med mobilen

Med elektronisk dørlås tilknyttet alarmen, kan du låse opp og igjen døren med mobilen, og få varsel når barna er trygt hjemme. Automatisering av dørlås og smart lysstyring kan også hjelpe å få familien trygt ut i en nødsituasjon.

Full kontroll på sikkerheten hjemme, uansett hvor du er

Verisure appen gjør det enkelt å sikre og holde kontroll hjemmet ditt når du er på farta.

Du kan fjern­styre alarmen, låse opp og igjen døren for besøkende og se hvem som ringer på eller lusker i hagen, direkte på mobilen. Du kan også lure tyvene til å tro at noen er hjemme ved å stille inn lys til å slå seg av og på automatisk. Skulle noe skje mens du er borte, får du varsel på mobilen.

 

Verisure app

mobile

mobile