tilbud til medlemmer av usbl
logo til usbl

Spesialtilbud på boligalarm

 

Ved å klikke på knappen, aksepterer du vår
personvernerklæring, samt vilkår og betingelser for gjeldende tilbud.

Tilbud på alarm til usbl-medlemmer

 

Spesial­tilbud til USBL-medlemmer

Spesial­tilbud til USBL-medlemmer

Ved bestilling av boligalarm får du dette spesialtilbudet: 

  • Vannsensor og smartkontakt til 0,- (verdi 1298,-) *
  • 2000,- i rabatt på installasjon av alarmen *
  • 70,- rabatt i måneden * 
  • Skreddersydd alarm tilpasset ditt behov

Alt du trenger å gjøre for å sikre deg tilbudet, er å fylle ut kontaktskjemaet.

Vi passer på hjemmet ditt, uansett hvor du er

Verisures alarmstasjon er på vakt 24/7, klare til å håndtere alle typer alarmsituasjoner. Vi tilbyr kameraer, sensorer, sirener og smarthjemsprodukter for sikring mot brann, innbrudd og vannlekkasje.

 

Brannalarm

Oppdag røyk før det blir flammer

Ved brann er tidlig varsling kritisk for å redde liv og verdier. Optiske og seriekoblede røykvarslere varsler både deg og Verisures alarmstasjon, så arbeidet med å slukke brannen og få familien ut i sikkerhet, kan skje raskt.

Branntilløp i mobil
Innbruddstyv stanses av innbruddsalarm

Innbruddsalarm

Stans innbrudd før tyvene kommer seg inn

Innbruddstyver unngår som regel boliger med alarmskilt fordi de vet at her vil de ikke få arbeide uforstyrret. Alarmen utløses ved bevegelse i dører og vinduer, og kameraer fanger bevismateriale til politiet. Med ZeroVision kan tyvene også drives ut, med røyk.

Overvåknings­kamera

Se hva som skjer på din eiendom 24/7

Med overvåkningskamera og ringeklokke med kamera kan du snakke med besøkende og få varsler om mistenkelig aktivitet rundt hjemmet ditt. Kameraene har sylskarp bildekvalitet, nattsyn, sirene, lyskaster og kunstig intelligens.

Overvåkningskamera filmer pakkebud
Mann åpner dør med Yale Doorman på et alarmsikret hus

Smarthjem

Få varsel og lås opp ytterdøren med mobilen

Med elektronisk dørlås tilknyttet alarmen, kan du låse opp og igjen døren med mobilen, og få varsel når barna er trygt hjemme. Automatisering av dørlås og smart lysstyring kan også hjelpe å få familien trygt ut i en nødsituasjon.

 

Boligalarm fra Norges ledende alarmselskap

Verisure er Norges ledende alarm­selskap, og ble i 2023 kåret til best i test av PC för alla. Vi har over 35 års erfaring, over 240.000 norske kunder, og tilbyr det aller siste innen alarm­teknologi.

 

Installsjon av alarm

Rask installasjon og grundig opp­læring

Akkurat kjøpt ny bolig og ønsker å sikre den mot brann og innbrudd? Vi installerer alarmen når du ønsker, og vi tar oss alltid tid til å gi deg en grundig opp­læring i systemet.

Alarmovervåkning

24/7 profesjonell alarm­overvåkning

På Verisures FG god­kjente alarm­stasjon, er profesjonelle alarm­operatører på vakt 24-7. De følger med på, og under­søker alarmer, og varsler ved behov nød­etater. Så kan du slappe av på ferien din.

Vekterutrykning

Rask respons­tid og gratis vekter­utrykning

Med rask respons­tid, kameraer og direkte kommunikasjon inn i boligen, kan vi raskt bekrefte eller avkrefte en alarm. Ved behov, varsler vi nød­etater og tilkaller vekter for å inspisere boligen. 

Våre andre samarbeidspartnere 

Full kontroll på sikkerheten hjemme, uansett hvor du er

Verisure appen gjør det enkelt å sikre og holde kontroll hjemmet ditt når du er på farta.

Du kan fjern­styre alarmen, låse opp og igjen døren for besøkende og se hvem som ringer på eller lusker i hagen, direkte på mobilen. Du kan også lure tyvene til å tro at noen er hjemme ved å stille inn lys til å slå seg av og på automatisk. Skulle noe skje mens du er borte, får du varsel på mobilen.

 

Verisure app

mobile

mobile

(*) BESTILL BOLIGALARM FRA VERISURE OG FÅ SPESIALTILBUD SOM MEDLEM AV USBL

Ved bestilling av boligalarm som USBL-medlem, får du installert Boligalarm Grunnpakke til rabattert pris,  installasjon av Smartplugg og vanndetektor er inkludert i prisen (Veil. 1298,-). Installasjon av Boligalarm Grunnpakke koster fra 2490,- (Veil. 4490,-). Månedsabonnement fra kr 529,- per mnd (Veil. 599,-). Grunnpakken inkluderer:  2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt, Verisure app med Guardian SOS. Alarmpakken kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Eventuell installasjon av elektronisk dørlås forutsetter at døren din er kompatibel med dørlåsen. Eventuelle tilpasninger av døren gjøres på ditt initiativ og din kost. Tilbudet forutsetter at du betaler medlemskontingent til USBL før innsendelse av kontaktinformasjon i skjemaet over. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen, dette gjelder også video ringeklokken og elektroniske dørlåser. Tilbudet gjelder for nye alarmkunder, samt eksisterende kunder ved bestilling av alarmtjeneste til hytte eller annen sekundærbolig. Tilbudet  kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.