tilbud til medlemmer av det frivillige skyttervesen dsf
logo til det frivillige skyttervesen

Spesialtilbud på boligalarm

 

Ved å klikke på knappen, aksepterer du vår
personvernerklæring, samt vilkår og betingelser for gjeldende tilbud.

Tilbud på alarm overvåkingskamera til 0,- for medlemmer i Det frivillige Skyttervesen

 

Spesial­tilbud på bolig­alarm til medlemmer av Det frivillige Skyttervesen

Sikre de du er glad i med 24/7 profesjonelt over­våket brann- og innbrudds­alarm. Ved kjøp av boligalarm sparer du fra 2500,- på installasjon av alarm, 1000,- rabatt på Yale Doorman, 25% rabatt på alle utvidelser og halv pris på installasjon av alarmsystem nr. 2. Alt du trenger å gjøre for å sikre deg tilbudet, er å fylle inn kontakt­skjema.

 

hus ikon

Skreddersydd alarm

Få tilbud på en skreddersydd alarm tilpasset ditt behov, profesjonelt installert av våre sikkerhetseksperter.

 

Tilbud ikon

Tilbud på boligalarm

Få et uforpliktende tilbud på 24/7 overvåket brann- og innbruddsalarm og spar fra 2500,-*.

 

Tilbud ikon

Rabatter

Du får 1000,- i rabatt på Yale Doorman og 25% rabatt på alle andre utvidelser*.

 

Barcode ikon

50% på alarmsystem nr. 2

Trenger du alarm til hytta, hybel eller garasje, får du denne til halv pris*.

Sikre dine våpen og våpenskap med boligalarm

Verisure er Norges ledende alarm­selskap, og ble i 2023 kåret til best i test av PC för alla. Vi har 35 års erfaring, over 240.000 norske kunder, og tilbyr det aller siste innen alarm­teknologi.

 

Installsjon av alarm

Profesjonell installasjon og grundig opp­læring

Er du bekymret for at noen skal bryte seg inn og stjele våpenene dine, og ønsker å sikre dem forsvarlig? Våre sikkerhetseksperter installerer alarmen for deg og tar seg alltid tid til å gi deg en grundig opp­læring av systemet.

Alarmovervåkning

24/7 profesjonell alarm­overvåkning

På Verisures FG god­kjente alarm­stasjon, er profesjonelle alarm­operatører på vakt 24-7. De følger med på boligen din, under­søker alarmer, og varsler nødetater. Så kan du slappe av og vite at våpnene dine er sikret, alltid.

Vekterutrykning

Rask respons­tid og gratis vekter­utrykning

Med rask respons­tid, kameraer og direkte kommunikasjon inn i boligen, kan vi raskt bekrefte eller avkrefte en alarm. Ved behov, varsler vi nød­etater og tilkaller vekter for å undersøke og sikre boligen.

 

Vi passer på hjemmet ditt, uansett hvor du er

Verisures alarmstasjon er på vakt 24/7 klare til å håndtere alle typer alarmsituasjoner. Som medlem av Det Frivillige Skyttervesenet vil boligen din bli beskyttet med kameraer, innbruddsensor, røykkanon, sirener og smarthjemsprodukter for sikring mot innbrudd, brann og vannlekkasje.

 

Innbruddstyv stanses av innbruddsalarm

Innbruddsalarm

Stans innbrudd før tyvene kommer seg inn

Innbruddstyver unngår som regel boliger med alarmskilt fordi de vet at her vil de ikke få arbeide uforstyrret. Alarmen utløses ved bevegelse i dører og vinduer, og kameraer fanger bevismateriale til politiet. Med ZeroVision kan tyvene også drives ut, med røyk.

Overvåknings­kamera

Se hva som skjer på din eiendom 24/7

Med overvåkningskamera og ringeklokke med kamera kan du snakke med besøkende og få varsler om mistenkelig aktivitet rundt hjemmet ditt. Kameraene har sylskarp bildekvalitet, nattsyn, sirene, lyskaster og kunstig intelligens.

Overvåkningskamera filmer pakkebud
Jenter låser opp Yale Doorman elektronisk dørlås

Smarthjem

Få varsel og lås opp ytterdøren med mobilen

Med elektronisk dørlås tilknyttet alarmen, kan du låse opp og igjen døren med mobilen, og få varsel når barna er trygt hjemme. Automatisering av dørlås og smart lysstyring kan også hjelpe å få familien trygt ut i en nødsituasjon.

Brannalarm

Oppdag røyk før det blir flammer

Ved brann er tidlig varsling kritisk for å redde liv og verdier. Optiske og seriekoblede røykvarslere varsler både deg og Verisures alarmstasjon, så arbeidet med å slukke brannen og få familien ut i sikkerhet, kan skje raskt.

Branntilløp i mobillader

Full kontroll på sikkerheten hjemme, uansett hvor du er

Verisure appen gjør det enkelt å sikre og holde kontroll hjemmet ditt når du er på farta.

Du kan fjern­styre alarmen, låse opp og igjen døren for besøkende og se hvem som ringer på eller lusker i hagen, direkte på mobilen. Du kan også lure tyvene til å tro at noen er hjemme ved å stille inn lys til å slå seg av og på automatisk. Skulle noe skje mens du er borte, får du varsel på mobilen.

 

Verisure app

mobile

mobile

(*) bestill BOLIGALARM FRA VERISURE OG FÅ DFS'S SPESIALTILBUD SOM MEDLEM

Ved bestilling av boligalarm gjennom Det Frivillige Skyttervesen, får du en rabattert grunnpakke med installasjon av Arlo Video Doorbell inkludert i prisen (Veil. 2490,-). Installasjon av boligalarm Grunnpakke koster fra 1990,- (Veil. 4490,-). Månedsabonnement fra kr 549,- per mnd (Veil. 599,-). Ved behov for utvidelser av alarmkomponenter får du 25% rabatt på disse, samt 1000kr avslag på installasjon av Yale Doorman (Veil. 4990,-). Grunnpakken inkluderer:  2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt, Verisure app med Guardian SOS og 1 Arlo Video Doorbell. Alarmpakken kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Installasjon av elektronisk dørlås forutsetter at døren din er kompatibel med dørlåsen. Eventuelle tilpasninger av døren gjøres på ditt initiativ og din kost. Tilbudet forutsetter at du er medlem i Det Frivillige Skyttervesen før innsendelse av kontaktinformasjon i skjemaet over. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud.  Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.