Få tilbud på alarm
i Tromsø-området

Verisure lokal partner i Tromsø

Kaikan AS er Verisures lokale partner i Tromsø. Våre partnere er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde.

Få tilbud på alarm
i Tromsø-området

Verisure lokal partner i Tromsø

Kaikan AS er Verisures lokale partner i Tromsø. Våre partnere er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde.

Lokal partner og Verisure kunde

Verisure Tromsø i Troms og Finnmark

Verisures lokale partner i Tromsø-området tilbyr alarmsystem med brann- og innbrudssikring til boliger, hytter og mindre bedrifter.

Alarmsystemet er profesjonelt overvåket av en døgnåpen alarmstasjon, som hjelper deg raskt i tilfelle det skulle oppstå brann, innbrudd, eller andre kritiske situasjoner hjemme hos deg.

Lokale partnere i Tromsø

I Tromsø finner du en lokal partner som tilbyr alt fra befaring og rådgivning, til installasjon og opplæring i Verisures alarmsystem.

Kaikan AS i Tromsø

Kaikan AS har drevet salg, installasjon og befaring av Verisure alarm siden 2016 og har 6 ansatte. Våre sikkerhetseksperter jobber for at du skal føle deg ekstra trygg.

Kvalitet og sikkerhet står sentralt i alt vi gjør. Våre sikkerhetseksperter er FG-godkjente installatører som daglig tenker på din sikkerhet.

Adresse: Stakkevollvegen 366B, 9019 Tromsø

Telefon: 415 00 155.

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på alarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Alarmsystem skreddersydd til ditt behov

Vi installerer Verisure alarm i hus, hytte og mindre bedrifter. Din lokale partner hjelper deg med å finne den beste sikkerhetsløsningen for dine behov.

Familie i hus

Privatboliger

Beskytt hjemmet ditt mot innbrudd og brann med Verisure alarm. Vi aksjonerer umiddelbart og kontakter nødetatetene direkte for deg.

Hytte utendørs

Hytter

Vi beskytter hytten din på samme måte som en privat bolig. Sammen med våre sikkerhetseksperter vil vi befare hytten for å finne den beste løsningen for deg.

Par på restaurant

Mindre bedrifter

Verisure sikrer mindre bedrifter slik at du ikke trenger å bekymre deg over livsgrunnlaget ditt.

Få tilbud på boligalarm i Tromsø og omegn

Alarm gir ekstra trygghet mot brann og innbrudd. Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring, og et godt tilbud på boligalarm.

Familie reddet fra brann

Brann

Det tar bare sekunder før et hus er overtent. Med Verisure alarm kan du sikre familien din og hjemmet ditt. Vi kontakter brannvesenet og vekter samtidig som vi hjelper deg med å evakuere.

Innbruddstyv ser inn vinduet

Innbrudd

Skulle uvedkommende ta seg inn på eiendommen din, kan du sikre deg og familien med Verisure alarm. Vi har direkte kontakt med vektere og nødetater som får beskjed med en gang noe skjer.