Få tilbud på alarm
i Møre og Romsdals-området

Verisure lokal partner i Ålesund

Verisure har en lokal partnere i Ålesund. Våre partnere er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde.

Få tilbud på alarm
i Møre og Romsdals-området

Verisure lokal partner i Ålesund

Sikkerhet 24 AS er Verisures lokale partner i Ålesund. De er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde.

Verisure Ålesund

Verisures lokal partner i Ålesund tilbyr alarmsystem med brann- og innbrudssikring til boliger, hytter og mindre bedrifter.

Alarmsystemet er profesjonelt overvåket av en døgnåpen alarmstasjon, som hjelper deg raskt i tilfelle det skulle oppstå brann, innbrudd, eller andre kritiske situasjoner hjemme hos deg.

Lokal partner og Verisure kunde

Lokale partnere i Møre og Romsdals-området

I Ålesund finner du Sikkerhet 24, vår lokale partner som tilbyr alt fra befaring og rådgivning, til installasjon og opplæring i Verisures alarmsystem.

Sikkerhet 24 AS i Ålesund

Sikkerhet 24 i Ålesund har drevet salg, installasjon og befaring av Verisure alarm siden 2000 og har til sammen 13 ansatte.

Våre sikkerhetseksperter er alle FG-godkjente installatører av alarmsystemet og vil gi deg den beste sikkerheten mot brann og innbrudd.

Adresse: Vikagata 2, 6010 Ålesund

Telefon: 414 56 886.

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på alarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Alarmsystem skreddersydd til ditt behov

Vi installerer Verisure alarm i hus, hytte og mindre bedrifter. Din lokale partner hjelper deg med å finne den beste sikkerhetsløsningen for dine behov.

Familie i hus

Privatboliger

Beskytt hjemmet ditt mot innbrudd og brann med Verisure alarm. Vi aksjonerer umiddelbart og kontakter nødetatetene direkte for deg.

Hytte utendørs

Hytter

Vi beskytter hytten din på samme måte som en privat bolig. Sammen med våre sikkerhetseksperter vil vi befare hytten for å finne den beste løsningen for deg.

Par på restaurant

Mindre bedrifter

Verisure sikrer mindre bedrifter slik at du ikke trenger å bekymre deg over livsgrunnlaget ditt.

Få tilbud på boligalarm i Ålesund og omegn

Alarm gir ekstra trygghet mot brann og innbrudd. Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring, og et godt tilbud på boligalarm.

Familie reddet fra brann

Brann

Det tar bare sekunder før et hus er overtent. Med Verisure alarm kan du sikre familien din og hjemmet ditt. Vi kontakter brannvesenet og vekter samtidig som vi hjelper deg med å evakuere.

Innbruddstyv ser inn vinduet

Innbrudd

Skulle uvedkommende ta seg inn på eiendommen din, kan du sikre deg og familien med Verisure alarm. Vi har direkte kontakt med vektere og nødetater som får beskjed med en gang noe skjer.