Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller mobiltelefonen din av nettleseren du bruker, for å forbedre din brukeropplevelse.

Verisure.no bruker øktinformasjonskapsler og vedvarende informasjonskapsler, for eksempel for å huske dine språkinnstillinger eller når du fyller inn informasjon i et kontaktskjema. Øktinformasjonskapslene slettes når du lukker nettleseren. De vedvarende informasjonskapslene lagres i maksimalt ett år.


Vi benytter også tredjepartsinformasjonskapsler som tilhører et annet nettsted, f.eks. Google Analytics. Slike informasjonskapsler bruker vi for å samle informasjon om antall besøkende til våre nettsider, hvilke sider som er besøkt, hvilken nettleserversjon som er benyttet osv. Dataene som samles inn er anonymiserte og kan ikke brukes til å identifisere deg som person. Denne informasjonen lar oss forbedre og optimalisere nettsidene for våre besøkende.


Ønsker du ikke å bli sporet av Google Analytics på denne eller noen annen webside, last ned Googles opt-out extension.

Hvordan kan du reservere deg mot bruk av informasjonskapsler

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler som standard. Du kan forhindre at informasjonskapsler blir lagret på din datamaskin ved å endre innstillingene i nettleseren.  Her kan du også slette informasjonskapsler som allerede er lagret. Når du reserverer deg mot bruk av informasjonskapsler vil det kunne påvirke din brukeropplevelse og noe av funksjonaliteten på nettsiden, slik som språkinnstillinger, vil ikke fungere optimalt.


Du finner linker til instruksjoner for de vanligste nettleserne under. Der hvor det ikke finnes norske veiledninger har vi linket til de engelske.


Verisure FAQ

Verisure er det nye navnet på Securitas Directs boligalarm. Med vår fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid kan vi tilby et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det smarte hjemmet. Oppkobling til vår egen alarmstasjon med overvåkning døgnet rundt, gratis vekterutrykninger og profesjonell installasjon er faste elementer i vårt tilbud.

Stadig flere produkter og tjenester for hjemmet blir utformet slik at du kan styre og ha kontroll på dem på avstand, for eksempel via mobilen. Med vår fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid kan vi tilby et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det smarte hjemmet. Vi tilbyr tjenester innen innbrudd, brannalarm, energi, lås, klima og SOS. Vi legger hele tiden til nye smarte tjenester som gjør hverdagen litt enklere og mer behagelig.

Følg oss i sosiale medier

Følg Verisure Norge på Facebook
Følg @VerisureOps på Twitter
Følg @verisurenorge på Instagram
Følg Verisure Norge på LinkedIn
Følg Verisure Norge på Google+
Følg Verisure på YouTube


Last ned Verisure App

Last ned Verisure App fra App Store
Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Windows Store


Best i test

Mest fornøyde og lojale kunder 2014, 2015 og 2016 - Norsk Kundebarometer
Best i bransjen for 4. år på rad

Norsk Kundebarometer har kåret Verisure til bolig-alarmselskapet med de mest fornøyde kundene.

Best i Test 2014 - TV2 Hjelper Deg
Best i Test 2014

TV2 Hjelper Deg har kåret Verisure til Best i Test på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm.

Best i test - TV2 Hjelper deg

Mobile Institute har kåret Verisure til vinner av Internet of Things (IoT) Enterprise of the Year.