smart hjem

Bruk appen til å styre alarmen

Av
Verisure Norge
Dame som bruker Verisure-appen

Visste du at du selv kan forhåndsinnstille både alarmen, dørlåsen og smartkontaktene i din egen bolig via Verisure-appen? Her kan du lese om hvordan du kan kontrollere hele huset rett fra mobilen.

Verisure app skjermbilder

Med Verisure-appen kan du enkelt ha oversikt over og styre boligalarmen via mobiltelefonen – uansett hvor du befinner deg.

Den mest brukte funksjonen er selvsagt å slå av og på alarmen, men også å ha oversikt over når barna kommer hjem fra skolen, styre den elektroniske dørlåsen og sjekke inneklimaet er populært.

- Vi vet at kundene våre setter pris på Verisure-appen og at mange benytter den flittig. Derfor jobber vi kontinuerlig med å utvikle denne appen, sier prosjektansvarlig Anders Nyhus i Verisure.

Smartplan

Verisure tilbyr en rekke smartprodukter, som smartkontakt, klimasensorer, kameraer, og den elektroniske dørlåsen, som kan kobles til og styres av appen.

- Etter eget ønske kan du for eksempel styre belysningen og elektriske apparater via smartkontakten, i tillegg til den elektroniske dørlåsen og smartkameraet, forteller Nyhus.

Du kan for eksempel stille inn produkter og funksjoner til å aktiveres automatisk på spesifikke dager og tidspunkter. Slik som at skallsikring aktiveres hver kveld klokken 23.00, at den elektroniske dørlåsen låses automatisk klokken 08.00, eller at all belysning som er tilknyttet smartkontakter skal slå seg på ved utløst brannalarm.

 

Verisure app skjermbilder

Flere hendelser samtidig

Du kan også samle flere hendelser, som du ønsker at skal utføres samtidig, under én og samme knapp - for eksempel at alle elektriske apparater slås av når du går hjemmefra og skrur på alarmen. Disse hendelsene kan både forhåndsinnstilles og automatiseres.

- Du kan for eksempel lage en «God morgen»-knapp eller «God kveld-knapp», eller andre innstillinger som passer deg og din families behov, sier Nyhus i Verisure.

Han fortsetter:

- Smartplan kan vel best beskrives som en personlig assistent som håndterer Verisures smarte funksjoner og gjør din hverdag sikrere, enklere og tryggere.

Etter hvert som Verisure utvikler og lanserer nye produkter og tjenester, vil disse også fungere sømløst sammen med det som allerede finnes på markedet.

Les mer om hvordan Smartplan fungerer

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER