sikkerhetstips
smart hjem
smartlås

Enkelt og sikkert med kodelås til ytterdør

Av
Verisure Norge
Person taster inn kode på kodelåsen

Å installerer kodelås på ytterdøren forblir populært – og det er det gode grunner til! Nedenfor lister vi opp de fem beste grunnene til at også du bør få deg kodelås til din ytterdør.

1. Automatisk låsing

«Låste jeg døren?» er et spørsmål vi alle har stilt oss selv. 

En stor fordel med kodelåser er at mange av dem har automatisk låsing. Med Yale Doorman L3 kan du for eksempel stille inn låsen slik at den låser seg automatisk 10 sekunder etter at døren er lukket. Denne funksjonen gir en ekstra trygghet, da du alltid vet at døren er låst, for eksempel når du skal legge deg eller sitter i bilen på vei til jobb.

2. Unngå å bli låst ute

En annen god grunn til å få kodelås på alle dører, er at du aldri blir låst ute av hjemmet ditt igjen. Vi har alle opplevd å være på baksiden av huset og grillet eller lignende, og plutselig smeller døren igjen og du er låst ute. Med kodelås vil du ikke få dette problemet igjen! 

3. Slipp inn håndverkere – uansett hvor du er

Pusser du opp og har håndverkere som kommer og går? Ser naboen til boligen din når du er bortreist? Passer svigermor barna i ukedagene?

Med kodelås på ytterdøren blir det mye enklere å holde oversikt over hvem som kommer inn i hjemmet ditt – og når. Du kan opprette midlertidige koder til familie eller håndverkere, og selv bestemme hvilke tidsrom de skal ha tilgang til boligen. Du får full kontroll på at ingen kan komme inn i boligen utenom arbeidstid, og unngår at nøkler kommer på avveie.

4. En hverdag fri for nøkler

Er du oppgitt over at barna har mistet nøklene sine igjen? Eller ønsker du deg en joggetur, men mangler lomme til nøklene?

Kodelåser er praktiske på mange måter. Med kodelås kan barna låse seg inn i boligen med personlige koder og du slipper å bekymre deg over at de ikke kommer seg inn. Du trenger heller ikke bekymre deg over mistede nøkler.

En kodelås kan derfor gjøre hverdagen til hele familien både enklere og tryggere.

 

5. Koble kodelåsen til en overvåket alarm

Vi har spart den beste grunnen til sist. Kodelåsen kan nemlig kobles til Verisures boligalarm. Da kan du låse opp døren og slå av alarmen samtidig og vite at barna kommer hjem til et trygt hus.

I tillegg vil alarmstasjonen kunne slippe inn brannvesenet og andre nødetater i nødsituasjoner slik at du alltid får hjelpen du trenger, uansett situasjon.

KATEGORIER