boligalarm
sos

SOS-alarm uansett hvor du befinner deg

Av
Verisure Norge
Dame går alene med Guardian app

Med SOS-tjenesten Guardian utvider Verisure sin alarmtjeneste til også å gjelde utenfor hjemmet. Via Verisure-appen kan kundene få hjelp fra alarmstasjonen uansett hvor de befinner seg. 

Dame går alene med Guardian Trygt Følge

Verisure er Norges ledende alarm­leverandør, og gjennom 30 år har selskapet sikret både privat- og bedrifts­kunder ved brann, innbrudd og andre nød­situasjoner. Ved bruk av moderne trådløs teknologi gjør Verisure det mulig å over­våke og fjern­styre boligen via en egen app på mobil­telefonen.

Med SOS-tjenesten Guardian utvider Verisure sin alarm­tjeneste til også å gjelde utenfor hjemmet ved å tilby hjelp fra alarm­stasjonen via Verisure-appen på mobil­telefonen.

– De aller fleste alarm­hendelser blant våre kunder gjelder brann eller innbrudd, men vi ser en økende interesse for bruk av vår SOS-tjeneste i hjemmet. Derfor er det naturlig for oss å utvide SOS-tjenesten til også å gjelde utenfor boligen, sier sikkerhets­ekspert Kenneth Hovde Omdal i Verisure.

Guardian er kort og godt en SOS-alarm som alltid er til­gjengelig – uansett hvor du befinner deg. Tjenesten lanseres til Verisure-kunder fra midten av september og blir automatisk til­gjengelig i Verisure-appen.

– Vår mål­setting er å beskytte kundene våre og bistå når de trenger hjelp – både i og utenfor hjemmet. Med Verisure Guardian tar kunden med seg tryggheten overalt, og hjelpen fra vår døgn­bemannede alarm­stasjon er bare et taste­trykk unna, forteller sikkerhets­eksperten.

 

GUARDIAN SOS-TJENESTEN HAR TO HOVED­FUNKSJONER:

«Verisure SOS»
Dette er din egen personlige SOS-knapp i Verisure-appen på mobil­telefonen din. Når du trykker på knappen sendes et SOS-signal til Verisures alarm­stasjon som inneholder GPS-koordinatene, telefon­nummeret, kundeo­pplysninger og telefonens batteri­status. En alarm­operatør aksjonerer så på SOS-signalene ved å ringe til deg for å verifisere behovet for hjelp, og tar eventuelt kontakt med dine varslings­personer og/eller nød­etatene ved behov.
Verisure SOS benyttes når du trenger hjelp med en gang.

«Trygt følge»
Med «Trygt følge»-knappen i Verisure-appen aktiverer du en selv­valgt nedtellings­tid (mellom fem minutter og tre timer) for når SOS-signalet skal sendes fra mobil­telefonen din. Når ned­tellingen er ferdig uten at du har justert eller avbrutt den, sendes GPS-koordinatene, telefon­nummeret, kunde­opplysninger og telefonens batteri­status til alarm­stasjonen. En alarm­operatør aksjonerer så på SOS-signalene ved å ringe til deg for å verifisere behovet for hjelp, og tar eventuelt kontakt med dine varslings­personer og/eller nødetatene ved behov.
«Trygt følge» benyttes når du føler deg utrygg og kanskje trenger hjelp, for eksempel når du skal hjem alene om kvelden.

Sikkerhetsekspert Kenneth Hovde Omdal gir sikkerhetstips

– Vi har fått svært gode tilbake­meldinger, spesielt på «Trygt følge», fra brukere i Norge. Kundene synes den er både nyttig og enkel å bruke, og opplever det som en ekstra trygghet når de er på vei hjem, forteller sikkerhets­ekspert Kenneth Hovde Omdal.

For at Guardian skal fungere må mobil­telefonens posisjons­tjeneste (steds­tjeneste) være aktivert.

 

Hvem Guardian passer for

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER