boligalarm
nyheter

Rask og enkel alarmbetjening med fjernkontroll

Av
Glenn Støldal
Guardpass fjernkontroll berøringsfri deaktivering av alarm

Med GuardPass fjernkontroll fra Verisure kan du raskt og enkelt slå av og på alarmsystemet ditt, samt tilkalle hjelp via en nyttig SOS-funksjon. 

GuardPass fjernkontroll klikk

I disse dager lanserer Verisure nyvinningen GuardPass fjernkontroll. Med denne fjernkontrollen kan du som kunde raskt og enkelt slå av og på alarmsystemet ditt. 
 
– Kombinert med et GuardPass betjeningspanel slås alarmen automatisk av når du kommer inn – uten at du behøver å trykke på noen knapper. Dette er veldig praktisk når du for eksempel er på vei inn med hendene fulle av handleposer, sier Anders Nyhus, produkt- og porteføljeansvarlig i Verisure.

 

Enkel og praktisk

Den nye fjernkontrollen kan enkelt festes på nøkkelknippet ditt eller legges i vesken eller sekken, slik at du har den med deg uansett hvor du går. Om natten kan du legge den på nattbordet, så den er lett tilgjengelig når du våkner.
 
– Fjernkontrollen kommer også med en låseknapp som gjør den umulig å benytte når den er låst. Det anbefales å ha fjernkontrollen låst når den ikke er i bruk for å unngå utilsiktede aktiveringer. På samme måte som med en kodebrikke er en fjernkontroll personlig og knyttes til en bestemt bruker i alarmsystemet, sier Nyhus.
 
Fjernkontrollen har dessuten et enkelt og elegant design som passer godt i hånden.

 

Guardpass fjernkontroll sos

Inneholder nyttig SOS-funksjon

Dersom det oppstår en nødsituasjon hjemme hos deg og du har behov for assistanse, teller hvert sekund. Da er det trygt å vite at den nye fjernkontrollen fra Verisure inneholder en nyttig SOS-funksjon.  
 
GuardPass fjernkontroll har tre knapper:  
Slå av alarmen 
Slå på helsikring 
Slå på skallsikring 
 
Hvis du holder inne de to knappene som står ved siden av hverandre nederst, «slå av alarmen» og «slå på helsikring» i to sekunder, aktiverer du SOS-funksjonen. Fjernkontrollen vibrerer og røde LED-lys blinker når SOS-signalet er sendt.  
 
– SOS-signalet sendes til Verisures alarmstasjon som tar kontakt med deg via tale- og lytteenheten Verisure Voice eller telefon for å verifisere behovet for hjelp og eventuelt varsle nødetatene, sier Nyhus i Verisure.  

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER