Med fotodetektor

Innbruddsalarm med fotodetektor

Når alarmen går, vet vi hvorfor

Norges største boligalarmleverandør

Norges største boligalarmleverandør

2 millioner kunder bruker vårt system hver dag

Egen alarmstasjon

Egen alarmstasjon

Våre operatører er med deg døgnet rundt

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg for et uforpliktende tilbud.
Er du eksisterende kunde, ring 06010!

Jeg er interessert, ring meg

Vekterutrykning er inkludert


 

Trygt og sikkert alarmsystem

Vekterutrykning er inkludert

Verisure gir deg en profesjonelt overvåket innbruddsalarm med fotodetektor for bildeverifisering av alarmårsaken samt gratis vekterutrykninger*. Systemets tilkobling til alarmstasjonen er svært sikker da den kan kobles til både via bredbånd og GSM. Du kan også få delsikring med overvåkning av strategiske inntrengingspunkter ved hjelp av dør- og vindusmagneter.

I innbruddsalarm-pakken inngår avskrekkende alarmskilt som festes på dører og vinduer. Våre alarmoperatører har hele tiden kontroll på alarmsystemet og reagerer raskt hvis noe skjer. Hvis alarmen skulle gå, tar fotodetektorene umiddelbart en rekke bilder som sendes til alarmstasjonen. Operatøren kan videre avgjøre hva som utløste alarmen og sette inn riktig tiltak.

* Unntak er åpenbare misbruk av tjenesten.


Styr alarmen med Verisure App


 

Styr alarmen med mobilen

Slå alarmen av og på

Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på boligen gjennom mobilen, hvor enn du måtte befinne deg. Du kan få varsel når barna kommer hjem. Sjekke og endre alarmens status og lese av temperaturen i boligen.

 

Flere andre av Verisures produkter kan også kobles til appen, og gi deg muligheten til å låse opp ytterdøren, styre belysningen i boligen eller ha kontroll på luftfuktigheten i kjelleren eller på loftet.

 

Vi legger hele tiden til nye smarte tjenester som gjør hverdagen litt enklere og mer behaglig.

Last ned Verisure app

Verisure App kan lastes ned til iPhone, Android og Windows Phone.

 

Last ned Verisure App fra App Store
  Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Windows Store
Tale- og lytteenhet


 

Umiddelbar respons

Umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarm-stasjonen og boligen med to-veis tale- og lyttemulighet 


Det kan handle om å varsle politi eller redningstjeneste fordi noen er skadet eller i fare. Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann. Skremme uvedkommende vekk fra boligen. Eller trygt konstatere at alt er som det skal være i boligen. Uansett hva, med vår nye og unike tjeneste får du direkte kontakt og umiddelbar respons.

 

✓ Umiddelbar kontakt med de som er i boligen

✓ Rask avklaring av situasjon med rett aksjonering

✓ Tryggeste veiledning i faresituasjon

✓ Effektiv avvisning av uvedkommende

✓ Rask og enkel avklaring ved falsk alarm

Bildeverifisering ved innbrudd

00.56

Alarmpakker med innbruddsalarm

Innbruddsalarm inngår som standard i alle våre alarmpakker. Les mer og finn en løsning som passer for nettopp din bolig og familie.


Versiure Innbruddsalarm 

Innbruddsalarm med SOS-kontaktalarm og Tale- og lytteenhet.
Verisure Innbruddsalarm inkluderer innbruddsalarm, SOSalarm og tale- og lytteenhet

 

Pakken passer deg som kun ønsker sikring mot innbrudd. Vår alarmstasjon passer på, og hjelper deg raskt i en nødsituasjon. Alarmen styres enkelt med App. 

Verisure Boligalarm

Standard Boligalarm med SOS, Røykvarsler, Tale - lytteenhet og Nøkkelsafe.
Verisure Standard Boligalarm. Alle deler som inngår i pakken.

 

Vår mest solgte pakke som sikrer deg mot både brann og innbrudd. Med røykvaslere tilkoblet alarmstasjon er boligen din i gode hender dag og natt. 

Verisure alarmskilt

Beregn pris på din boligalarm

Ta testen og få svar innen ett minutt!


Løsninger for det smarte hjemmet

Tjenester fra Verisure - Brannalarm, Innbruddsalarm, Klimasensor, Energistyring, Lås, SOSalarm
Solutions for the smart home

Verisure FAQ

Hvis alarmen går, aktiveres fotodetektoren som sender bilder til alarmstasjonen. Operatøren kan med stor sikkerhet avgjøre om det er grunn til å sende ut vekter, varsle brannvesenet eller om alarmen er aktivert ved en feiltakelse. Fotodetektoren kan bare ta bilder når alarmen går, og beskytter derfor din integritet i boligen.

Man kan slå på delsikring av alarmen på natten. På Mine Sider kan du selv stille inn hvilke komponenter som skal inngå i delsikringen. Delsikringen slås enkelt på via betjeningspanelet eller Verisure App. Man kan også tilpasse alarmen slik at mindre husdyr kan bevege seg fritt i huset selv om alarmen er på.

Da kontakter alarmens hovedenhet, alarmstasjonen, som kontrollerer årsaken og straks setter inn tiltak. Ved behov sendes det ut vekter for å sikre boligen.

Vekteren kontrollerer om det har vært et innbruddsforsøk. Hvis du har et abonnement med såkalt utvendig inspeksjon, kontrollerer vekteren dører og vinduer og dekker til det som eventuelt er skadet. Et abonnement med innvendig inspeksjon innebærer at vekteren har tilgang til nøkkel og dermed kan gjøre en inspeksjon også inne i huset.

Det betyr at alarmen kommuniserer med hovedenheten via radiokommunikasjon. Man trenger ikke trekke noen kabler, noe som gjør at alarmens enheter kan plasseres pent og diskret. Oppkoblingen til alarmstasjonen skjer via den innebygde GSM-modulen eller via bredbånd. Det innebærer at alarmsignalene alltid kommer frem selv om det faste telenettet er nede.

Betjeningspanelet i Verisure-systemet er også en kontaktalarm. Trykk inn de to SOS-knappene på betjeningspanelet, så går alarmen direkte til en operatør på alarmstasjonen som vil ringe deg opp. Om du ikke svarer vil vi sende en vekter.

Med delsikring menes at du kan ha alarm på bestemte deler av systemet. Det vanligste er at man har et antall dør- og vindusmagneter på inngangs- og balkongdører samt vinduer på bakkeplan, som du har aktivert mens du selv er hjemme. På denne måten får du et alarmaktivert "skall" rundt deg. Mange finner trygghet i dette, spesielt om natten hvis man er alene hjemme eller bor litt avsidesliggende til.

Ja, man kan stille inn følsomheten til systemets detektorer slik at husdyr opp til 35 kg kan bevege seg omkring i huset uten at alarmen utløses. Man kan også stille inn et lavere lydnivå på sirenen slik at den ikke skader dyrets hørsel.

Alle delene i alarmsystemet er beskyttet mot sabotasje, noe som betyr at alarmstasjonen mottar en alarm hvis du som kunde begynner å demontere en enhet i alarmsystemet. Hvis du må fjerne en enhet, er det derfor viktig at du ringer og varsler kundeservice om dette for å få instruksjoner. Vær forberedt på å oppgi stikkordet ditt til operatøren, som da oppretter en serviceordre til områdepartneren som kommer og monterer enheten igjen. Dette kreves for at vi skal kunne sikre funksjonen til alarmsystemet. For dette servicebesøket tar områdepartneren et utkjøringsgebyr. Eventuell timedebitering kan tilkomme.

Følg oss i sosiale medier

Følg Verisure Norge på Facebook
Følg @VerisureOps på Twitter
Følg @verisurenorge på Instagram
Følg Verisure Norge på LinkedIn
Følg Verisure Norge på Google+
Følg Verisure på YouTube


Last ned Verisure App

Last ned Verisure App fra App Store
Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Windows Store


Best i test

Mest fornøyde og lojale kunder 2014, 2015 og 2016 - Norsk Kundebarometer
Best i bransjen for 4. år på rad

Norsk Kundebarometer har kåret Verisure til bolig-alarmselskapet med de mest fornøyde kundene.

Best i Test 2014 - TV2 Hjelper Deg
Best i Test 2014

TV2 Hjelper Deg harkåret Verisure til Best i Test på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm.

Best i test - TV2 Hjelper deg

Mobile Institute har kåret Verisure til vinner av Internet of Things (IoT) Enterprise of the Year.