Døgnovervåket innbruddsalarm

Når alarmen går, vet vi hvorfor

Jeg vil ha tilbud på alarm med brannsikring

Klikk på knappen og tast inn telefonnummeret ditt, så ringer vi deg tilbake om kort tid.

JEG VIL VITE MER, RING MEG!

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Vekterutrykning er inkludert

Trygt og sikkert alarmsystem

Vekterutrykning er inkludert

Verisure gir deg en profesjonelt overvåket innbruddsalarm med kameradetektor for bildeverifisering av alarmårsaken samt gratis vekterutrykninger*. Systemets tilkobling til alarmstasjonen er svært sikker da den kan kobles til både via bredbånd og GSM. Du kan også få delsikring med overvåkning av strategiske inntrengingspunkter ved hjelp av dør- og vindusmagneter.

I innbruddsalarmpakken inngår avskrekkende alarmskilt som festes på dører og vinduer. Våre alarmoperatører har hele tiden kontroll på alarmsystemet og reagerer raskt hvis noe skjer. Hvis alarmen skulle gå, tar kameradetektorene umiddelbart en rekke bilder som sendes til alarmstasjonen. Operatøren kan videre avgjøre hva som utløste alarmen og sette inn riktig tiltak.

* Unntak er åpenbare misbruk av tjenesten

Styr alarmen med Verisure App

Styr alarmen med mobilen

Slå alarmen av og på

Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på boligen gjennom mobilen, hvor enn du er. Du kan få varsel når barna kommer hjem. Sjekke og endre alarmens status og lese av temperaturen i boligen.

Flere andre av Verisures produkter kan også kobles til appen, og gi deg muligheten til å låse opp ytterdøren, styre belysningen i boligen eller ha kontroll på luftfuktigheten i kjelleren eller på loftet.

Vi legger hele tiden til nye smarte tjenester som gjør hverdagen litt enklere og mer behaglig.

Tale- og lytteenhet

Umiddelbar respons

Verisure Voice sikrer umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarmstasjonen og boligen med to-veis tale- og lyttemulighet.

Det kan handle om å varsle politi eller redningstjeneste fordi noen er skadet eller i fare. Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann. Skremme uvedkommende vekk fra boligen. Eller trygt konstatere at alt er som det skal være i boligen. Uansett hva, med vår nye og unike tjeneste får du direkte kontakt og umiddelbar respons.

✓ Umiddelbar kontakt med de som er i boligen

✓ Rask avklaring av situasjon med rett aksjonering

✓ Tryggeste veiledning i faresituasjon

✓ Effektiv avvisning av uvedkommende

✓ Rask og enkel avklaring ved falsk alarm

Bildeverifisering ved innbrudd

00.56

Video innbruddsalarm