Verisure logo
 
brann

Røykvarsleren din kan være ubrukelig

Av
Verisure Norge
Røykvarsler i tak på barnerom

Røykvarsleren din kan være faktoren som redder livet ditt, men mange glemmer å sjekke om den fungerer. Øk tryggheten din med oppkobling til alarmstasjonen vår.

Verisure røykvarsler med antenne

Det er ikke usannsynlig at røykvarsleren din er i ustand. Faktisk så har ti prosent av Norges befolkning en røykvarsler som ikke virker. I følge statistikk fra brannvernforeningen er det så mange som 400.000 røykvarslere som ikke vil redde livet til beboerne. Uansett om du bor i leilighet eller villa er det svært viktig at røykvarslerne blir sjekket jevnlig. Ønsker du å føle deg ekstra trygg på at du er beredt om det uheldige skulle skje, er Verisure sine optiske røykvarslere et godt alternativ.

Les også: Derfor redder røykvarsleren liv

Norges ledende alarmleverandør

Vi selger Norges beste boligalarmer som ikke bare varsler deg i fare for brann, men som også varsler deg om innbrudd, vannlekkasjer, når familien er hjemme og mye mer. Verisure fører blant annet alarmasystemer med Kameradetektor slik at du raskt kan kontrollere hva som har utløst alarmen siden den er koblet opp mot vår alarmstasjon og din smarttelefon. Våre optiske røykvarslere snakker med deg og med hverandre, de er seriekoblet og vil gi en varsel i form av signal, samt tale, slik at alle i boligen vil bli gjort oppmerksomme på røykutvikling i hjemmet. En utløst alarm vil varsle alarmstasjonen i tillegg til at du får en melding på mobilen. Skulle det brenne, i for eksempel kjelleren, vil du få beskjed umiddelbart, uansett hvor du befinner deg. Siden alarmsystemet også er koblet opp til Verisures alarmstasjon, kan du være trygg på at den passende reaksjonen kommer raskt, selv om du ikke er hjemme.

Branntilløp i stekepanne

Best i test

Alarmens kameradetektor sender bilder direkte til alarmstasjonen slik at Verisures sikkerhetseksperter raskt kan avgjøre om det er en brann eller ikke, og ved behov kontakte utrykningstiltak. Vi vet hva god service i hverdagen betyr for at du skal føle deg trygg, derfor har vi de mest fornøyde kundene i bransjen.

Norsk Kundebarometer kåret Verisure til boligalarmselskapet med de mest fornøyde kundene i 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018.

Tv2 Hjelper Deg kåret Verisure til best i test på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER