Verisure logo
 
smart hjem

Slik vet du at barna er trygt hjemme

Av
Verisure Norge
Jente kommer hjem fra skolen til alarmsikret hus

Barna er som regel de første som kommer hjem og da til et tomt hus. Med Verisures app kan du nå få beskjed om når barna har kommet seg trygt hjem.

Dame mottar mobilvarsel fra alarmsystem

I 2015 ble det gjort 3233 grove tyverier og innbrudd (Kilde: STRASAK rapporten til politiet) i norske hjem, da som oftest på dagtid når familien er på jobb eller skole. Men hva skal man gjøre om tyvene tar seg inn i boligen når barnet er hjemme? Da er det en trygghet å vite at hjelpen er nære takket være et døgnovervåket alarmsystem med rask reaksjonsevne. Verisures oppkoblede alarm med kameraovervåkning og gratis vekterutrykninger minimerer risikoen for innbrudd, samtidig som du og familien vil få en økt trygghet i hjemmet.

Man kan ikke alltid følge med på hvert eneste steg barna tar. Skolen ligger vanligvis nærmere hjemmet, enn hva foreldrenes arbeidsplass gjør - og ofte er det barna som kommer hjem først. Da er det heller ikke uvanlig å være bekymret for om barnet ditt har kommet seg trygt hjem eller ei og det er ikke alltid like lett for de små å huske at de skal ringe mor eller far og si ifra om hjemkomsten. Med Verisure sin app kan du få varslinger direkte på mobilen så snart barnet er hjemme og har skrudd av alarmen.

Kodebrikker og nøkkel

Kontroll med unike kodebrikker

Har du flere barn, kan du enkelt ha kontroll over hvem av dem som har kommet hjem, da de har hver sin unike kodebrikke for å slå av alarmsystemet. Skulle det likevel være en bekymring for hva som foregår i hjemmet, kan du også ta bilder via et Smartkamera, som du kan plassere der du ønsker. Med en Verisure-alarm kan du i tillegg hjelpe med å lette et mørkeredd barns bekymringer ved å skru på lyset i boligen via mobilen før han eller hun kommer hjem.

 

Identifiser gjerningspersonen med kameradetektor

Dersom noen skulle forsøke å bryte seg inn i huset, er det en trygghet å vite at Verisures kameradetektorer er koblet til en alarmstasjon med erfarne alarmoperatører på plass døgnet rundt. Kameradetektoren tar bilder med en gang alarmen blir utløst og alarmstasjonen kan umiddelbart se hva som har utløst alarmsystemet - en innbruddstyv, eller kanskje det bare er barnet ditt som glemte koden. Ved behov, kontakter alarmoperatøren vekter, politi eller redningstjeneste. Alarmen er koblet til alarmstasjonen via flere ulike kommunikasjonsveier, hvilket betyr at alarmen fungerer uansett om bredbåndet skulle slutte å fungere, eller om det ikke er mobildekning.

branntilløp som følge av matlaging

Minimer risiko for boligbrann

Brannrisikoen øker til en helt ny dimensjon når det er barn som er hjemme alene, men med Verisures enheter kan du være trygg på at varslingssystemet er i orden. Våre enheter jobber sammen, derfor vil kameradetektoren aktiveres med en gang brannalarmen går. Dermed kan alarmstasjonen se hva som skjer og raskt tilkalle hjelp. I tillegg er røykvarslerne serikoblet, som om en av dem oppdager røyk, vil den varsle de andre røykvarslerne i systemet. Når alarmen går, aktiveres både sirenen og en stemmefunksjon som opplyser om hvilket rom det brenner i. Våre systemer vil minske risikoen for at barn entrer et rom hvor det brenner, samt minimere tiden det tar å oppdage brannen til man ringer brannvesenet selv.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER