Verisure logo
 
smart hjem

Denne gjør hverdagen mye enklere

Av
Verisure Norge
Verisure Låsmodul og YaleDoorman dørlås fungerer sømløst sammen

Du trenger aldri mer å bekymre deg for om du låste døren, eller for at du har mistet nøklene dine

Gutt åpner ytterdør med elektronisk dørlås

YaleDoorman dørlås med Verisure låsmodul

Alle familier opplever rot med nøkler en gang i blant. Det kan være at du selv glemte nøklene på jobben, at barna er utelåst etter skolen fordi de glemte å ta med seg nøkler eller at dere glemte å gi nøklene til naboen som skulle vanne plantene mens dere var på ferie.

I tillegg er det styrete når man må ta fri fra jobben eller reise hjem fra kontoret for å slippe inn håndverkeren eller ta i mot en vareleveranse fordi vedkommende må låses inn.

Men den tiden kan nå være forbi, for med Verisure-modulen Smartlås får du en ny lås med mange fordeler som gjør hverdagen mye enklere. Hos din lokale låsesmed kan du bestille den elektroniske dørlåsen Yale Doorman versjon 2 eller nyere, som er kompatibel med Smartlås. Modulen gjør at du kan styre låsen med din Verisure App, samtidig som den er koblet sammen med alarmsystemet ditt.

Har svigermor kommet på besøk?

Du kan lage forskjellige koder til låsen og få varslinger når noen låser seg inn og ut. Med de personlige kodene kan du enkelt se i appen om det er barna som har kommet hjem eller om det er svigermor som er på besøk - uansett hvor du befinner deg.

Med Verisure App kan du også slippe inn håndverkeren hjemme ved å låse opp døren via mobilen, og du kan alltid sjekke om du faktisk har husket å låse døren eller ei. Den kan også kobles automatisk til din Verisure-boligalarm når du låser døren, og slår av alarmen når du låser opp.

Se hvordan Yale Doorman fungerer sammen med Verisure SmartLock her

 

Best på kundetilfredshet og lojalitet ifølge Norsk kundebarometer

Bransjevinner i 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018

Verisure har vært bransjevinner blant alarmselskapene fem år på rad. Vi er stolte av å ha de mest lojale og fornøyde alarmkunder ifølge Norsk Kundebarometer. Alarmsystemet ble også kåret til best i test på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm i TV-programmet TV 2 hjelper deg i 2014.

Med innovative løsninger fokuserer Verisure på fremtidsrettede produkter som gir et smart hjem. Med et smart hjem får du også et trygt hjem hvor du ikke bare er sikret mot innbrudd, men står sterkere stilt både mot brann og vannlekkasjer. Har du mus i kjelleren kan du ved hjelp av Verisure oppdage problemet før det forårsaker skader. Du kan styre alarm, dørlåsen, belysning, elektriske apparater og varmepumpen fra en app. Mulighetene for et smart hjem er mange og vil gjøre deg tryggere.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER