Verisure logo
 
sikkerhetstips

Fordelene med et smart alarmsystem i ferien

Av
Verisure Norge
Full kontroll på boligalarmen fra stranda

Har du et smart alarmsystem i boligen, kan du fjernstyre både belysning, dørlås og varme uansett hvor du er i verden. Med smarte innstillinger får du innbruddstyven til å tro at noen er hjemme.

Verisure app skjermbilder

Er du bekymret for å bli utsatt for innbrudd i sommer? Når vi nordmenn drar på hytta, reiser til Syden eller overnatter i båten, kan det fort bli fristende for innbruddstyver å prøve seg på boligen din. Den står mørk og alene, med full postkasse og uklippet gress, og kan fort bli et ettertraktet mål for uvedkommende.

 

Smart alarmsystem

Med et såkalt «smart alarmsystem» fra Verisure får du tilgang til en rekke nyttige funksjoner som garantert vil gi deg færre bekymringer når du er på sommerferie.

Verisure-appen er fjernkontrollen i dette smarte alarmsystemet, og med den kan du fjernstyre både belysning, dørlås og varme via mobiltelefonen. I appen kan du også styre nesten alle elektroniske produkter og funksjoner til å skru seg på/av automatisk på spesifikke dager og tider. Forutsetningen er at produktene er tilkoblet en Smartkontakt. Ikke bare er det nyttig, men også en super måte å spare strøm på.

Fem smarte funksjoner du kan benytte mens du er bortreist i sommer:

  • Sjekk at vinduer og dører er låst.

Med Verisure-appen kan du via mobiltelefonen sjekke om vinduer og dører er låst. Hvis noen forsøker å åpne dem, vil du bli raskt varslet.

  • Få tyvene til å tro at noen er hjemme.

Om du kobler en lampe til en Smartkontakt, kan du via Smartplan forhåndsinnstille når lampen skal skrus på eller av automatisk. Eller du kan fjernstyre den selv via Verisure-appen uansett hvor du er i verden. Dermed ser boligen din bebodd ut mens du er på ferie.

Lås inn husvakten med mobilen
  • Lås inn husvakten.

Med Verisure låsmodul i Yale Doorman dørlås kan du låse opp og igjen ytterdøren med kode eller via mobiltelefonen. Uansett hvor du befinner deg kan du derfor åpne ytterdøren for en nabo eller et familiemedlem som skal vanne blomstene inne. Denne funksjonen er også praktisk om du planlegger å pusse opp i sommer og skal ha håndverkere på besøk.

  • Ha kontroll på temperaturen.

Flere av Verisures alarmkomponenter har innebygget termometer, som røykvarsleren, vanndetektoren og klimasensoren. Det innebærer at du selv kan overvåke temperaturen (og luftfuktigheten) i boligen. Via appen kan du for eksempel skru av eller på elektriske apparater som vifter, mobil aircondition og varmeovner for å justere temperaturen i boligen etter behov.

Er disse koblet til en Smartkontakt og en Klimasensor, kan du via Smartplan selv sette grenseverdier for når du skal varsles i appen. Du kan også forhåndsinnstille at for eksempel en vifte eller varmeovn skal skru seg automatisk på når en forhåndssatt verdi overskrides.

  • Bli varslet dersom noe skulle skje.

En vannlekkasje kan gjøre store skader på en bolig. Hva om vannet lekker mens du er på ferie? En vanndetektor er døgnovervåket av alarmstasjonen. Ved en lekkasje varsler den deg så fort det kommer vann på sensorene. Dermed rekker du å iverksette nødvendige tiltak for å begrense skadene.

Skulle du være så uheldig at boligen din blir utsatt for brann eller innbrudd mens du er borte, får du raskt beskjed av alarmstasjonen – som igjen tilkaller vekter og varsler nødetatene.

Med disse nyttige funksjonene i ditt smarte alarmsystem fra Verisure, kan du garantert slappe av og nye sommerferien – uansett hvor du er.

God sommer!

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER