Verisure logo
 
utmerkelser

Verisure boligalarm best i test i 2022

Av
Glenn Støldal
Beste alarmsystem 2022

Verisures boligalarm er kåret til «best i test» av det anerkjente svenske datamagasinet «PC för Alla». 

Verisure boligalarm best i test 2022

«PC för Alla» er Sveriges største uavhengige datamagasin, som med egne nettsider og nyhetsbrev totalt når ut til over en halv million lesere hver måned.

I midten av januar 2022 publiserte de en test av åtte av Sveriges ledende leverandører av boligalarm med vekterutrykning og mobil-app. Blant alarmselskapene som ble testet var Verisure og Sector Alarm – to av de største aktørene i boligalarmmarkedet i både Sverige og Norge.

 

Verisure gikk helt til topps

Verisure fikk toppkarakter og ble vinneren av boligalarmtesten. Med tittelen «Størst er fortsatt best – trygt og komfortabelt» fikk alarmen også mye positiv omtale.

Her kan du lese testen av Verisures alarmsystem 

I hovedkonklusjonen trekker «PC för Alla» frem at Verisure-alarmen «handler om et helhetskonsept som er meget smart og samtidig veldig enkelt å bruke»:
- Meget bra sikkerhetsfunksjoner.
- Gratis vekterutrykning og døgnbemannet alarmstasjon.
- Masse smart tilbehør man kan bygge ut med.

Testpanelet er særlig begeistret for at Verisure tilbyr profesjonell installasjon og gjennomgang av systemet: «Du behøver helt enkelt bare se på når alt installeres.»

«PC för Alla» har også testet flere tilleggsprodukter, og de er meget fornøyde med mulighetene for å bygge ut alarmsystemet. De trekker spesielt frem integreringen med den elektroniske dørlåsen Yale Doorman: «Med Yale-modulen behøver du aldri å skru av alarmen selv – det skjer automatisk når du låser opp døren.»

 

Kameradetektor med app

Begeistret for kameraene og appen

Testpanelet er veldig fornøyd med at det nå er Arlo-kameraer både til innendørs og utendørs bruk i Verisure alarmsystem. Spesielt den nye kameradetektoren får positiv omtale: «Kameraet tilbyr ekstrem vidvinkel, noe som gjør det veldig enkelt å dekke et helt rom fra et hjørne. Bildene er veldig bra, og det går raskt å koble seg opp i appen.»

«PC för Alla» omtaler også Verisure-appen, og kaller grensesnittet «rent og tydelig, der du raskt ser hvilken status systemet befinner seg i». SOS-tjenesten Verisure Guardian løftes også frem som en positiv nyskapning, og de liker muligheten for å kunne kombinere ulike sensorer slik at boligen blir et smarthjem.

I testen trekker de også frem at kommunikasjonen med alarmstasjonen via tale- og lytteenheten Verisure Voice er tydelig og enkel.

Her kan du lese hele alarmtesten

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER