Verisure logo
 
boligalarm

Finn alarmen som passer din bolig best

Av
Verisure Norge
Leilighet sikret med alarm

Slipp alle bekymringer om innbrudd i hjemmet når du reiser bort med boligalarm fra Verisure. Les våre tips til hvordan velge riktig alarm etter dine behov.

Hus sikret med boligalarm

Antallet anmeldte innbrudd i Norge øker stadig og et ønske om å beskytte seg selv og verdier har blitt større. Men det er ikke alltid like lett å vite hvilken boligalarm man burde investere i. Det er et hav av alternativer på markedet, alle med ulike funksjoner, kvalitet og pris.

 

Sats på Norges ledende alarm­leverandør

Verisure er Norges ledende leverandør av boligalarm og tilbyr ulike pakker med innbruddsalarm som kobles til både dører og vinduer, har fotodetektorer og røykvarslere. Boligalarmen er koblet til alarmstasjonen vår med mulighet for vekterutrykning.

Invester ett minutt for et sikkert hjem

Vi tilbyr flere interessante funksjoner og ekstra komponenter som vanndetektor, smartkamera og en klimasensor som holder deg oppdatert på ditt inneklima. Alt dette kan enkelt styres fra Verisure-appen, uansett hvor du befinner deg. Vi ønsker at du skal finne den boligalarmen som passer deg og dine behov best, ta boligalarmtesten vår og se hvilket system du burde gå for. Testen tar cirka ett minutt og gjør beslutningen din langt enklere.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER