Verisure logo
 
vann

Så enkelt oppdager du vannskader

Av
Verisure Norge
Vanndetektor under oppvaskmaskin

Vannskader går ofte hardt utover både boligen og økonomien. Med vår vanndetektor er du alltid føre var og får varsler før uhellet er ute.

Vanndetektor under vask

Hvert år opplever mange norske hjem vannskader. Kjøkkenet og badet er som regel de rommene som blir rammet og dette fører til store konsekvenser og renoveringer som koster både tid og penger.

 

Risikerer tvangsflytting

I verste fall kan det hende du må flytte ut av boligen. Ofte er vannlekkasjer vanskelige å oppdage, og de kan gå lang tid før den oppdages. Heldigvis finnes det måter å unngå katastrofen uten at du trenger å anstrenge deg; Verisure vanndetektor, fra Norges ledende leverandør av boligalarm, varsler deg i tide.

Enkel å bruke

  • Du plasserer den i områder hvor det er høy risiko for vannlekkasjer. For eksempel under kjøleskapet, badekaret eller under vasken.
  • Vanndetektoren i Verisures alarmsystem, overvåkes av alarmstasjonen døgnet rundt.
  • Når alarmen går blir du oppringt av Verisures alarmoperatører. Du blir også varslet på telefonen vi appen.

 

Populært valg i Norge

Verisures vanndetektor har blitt et populært valg for nordmenn som vil unngå vannskader og lekkasjer i hjemmet. Og løsningen er billig om du sammenligner med de økonomiske konsekvensene som kan forekomme av vannskader.

vanndetektor på vaskerom

Slipp unødvendige bekymringer med Verisure

Det er ikke alltid et innbrudd eller en brann som fører til at alarmen går. Mange utløste alarmer er grunnet menneskelige feil; som at naboen som tar inn posten din, vanner blomstene eller mater katten din, rett og slett glemte å skru av alarmen.

- Det kan skape mye unødvendig bekymring og stress for en huseier som ikke er hjemme å få beskjed om at alarmen i boligen er utløst, sier Eva Overholt, ansvarlig for Verisure Norges alarmstasjon.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER