Verisure logo
 
innbrudd

Unik tjeneste skremmer bort tyven

Av
Verisure Norge
Verisure Voice sikrer direkte kommunikasjon med alarmstasjonen

Her er den unike tjenesten som hjelper til å sikre deg mot tyven. Den fungerer som en telefon, men du behøver ikke å løfte av røret for å svare. – Kundene våre opplever det som en ekstra trygghet å vite at vi alltid passer på, og er klare til å hjelpe, sier Eva Overholt på Verisure.

Vaskehjelp ankommer bolig

Når alarmen går, er det ikke alltid på grunn av et reelt innbrudd eller en brann. Mange alarmer utløses av menneskelige feil; som at naboen som hjelper deg med å vanne blomstene har glemt å slå av alarmen.

- Det kan skape mye unødvendig bekymring og stress for en huseier som ikke er hjemme å få beskjed om at alarmen i boligen er utløst, sier Eva Overholt, ansvarlig for Verisure Norges alarmstasjon.

Snakk rett ut i rommet

For rask avklaring av slike situasjoner, har Verisure utviklet tale- og lytteenheten, Verisure Voice. Denne lar alarmstasjonen kommunisere direkte med den som befinner seg i boligen.

– Vi er først ute på markedet med dette produktet. Når alarmen går, lyder et lite oppkoblingssignal som gjør deg som er i boligen oppmerksom på at vi tar kontakt. Etter signalet, kan vi snakke direkte inn i boligen og du kan svare tilbake, uten å trykke på en knapp.

Tale- og lytteenheten likner en liten, diskret vegghøyttaler, og har så lang rekkevidde at det i en leilighet eller i et normalt stort hus holder med en enhet per etasje. Bor du i et større hus, kan flere enheter kobles sammen, slik at du kan høre like godt og svare tilbake uansett hvor i huset du befinner deg.

 

Innbruddstyv rømmer - skremt av Verisure Voice

Skremmer bort tyven

Dersom en tyv har tatt seg inn i hjemmet ditt, kan alarmstasjonen ved hjelp av tale- og lytteenheten raskt kontrollere om personen er en inntrenger eller ikke.

– Når vi ringer opp via Tale- og lytteenheten, ber vi om et kodeord som sikkerhetskontroll. Hvis personen ikke kan passordet og er uautorisert, informerer vi om at vekter og politi er varslet. Dette skremmer tyven.

Help ved feilutløst alarm

Ved utløst alarm tas også en rekke bilder inn i boligen som gir alarmstasjonen mulighet til å se hva som skjer. Slik kan de raskt avklare om det er et barn som har utløst alarmen ved et uhell. Barn blir ofte redde når alarmen går og vet ikke hva det skal gjøre. Da er Tale- og lytteenheten til god hjelp.

– Det er trygt for barn som er hjemme alene, og kanskje ikke har en mobiltelefon tilgjengelig. Via Tale- og lytteenheten, får vi alltid kontakt raskt og kan hjelpe barnet å slå av sirenen. Vi kan også varsle mor og far og fortelle hva som foregår. Det er betryggende for alle parter.

 

Umiddelbar hjelp i en nødsituasjon

Bare følelsen av å vite at det er noen der, som alltid kan hjelpe til, er betryggende. Å slippe å måtte lete etter en telefon for å svare i nødstilfeller er en stor fordel.

- Vi er der så lenge kunden trenger oss via Tale- og lytteenheten. Vi kan også koble nødetater til samtalen mens vi er på tråden, eller ringe deg opp på mobilen hvis du ønsker å forlate huset, sier Eva Overholt.

Slik fungerer Verisure Voice

  • Når alarmen går i boligen din, reagerer Verisures alarmstasjon innen 30 sekunder.
  • Alarmopertøren kontakter deg ved å snakke inn i boligen via Tale- og lytteenheten. Du trenger ikke trykke på noen knapp for å svare. Samtalen kobles opp direkte.
  • Tale- og lytteenheten har så lang rekkevidde at det i en leilighet eller i et normalt stort hus holder med en enhet per etasje for å kunne prate med Verisure - uansett hvor i boligen du befinner deg.
  • Har du et større hus, kan du koble sammen flere Tale - og lytteenheter.
  • For å bekrefte at den som befinner seg i boligen ikke er en inntrenger, vil alarmoperatøren stille et sikkerhetsspørsmål. Får vi ikke svar via Tale- og lytteenheten, sendes en vekter til stedet.
  • Har du skadet deg og trykker på alarmknappene, kan alarmstasjonen koble nødetater til samtalen på Tale- og lytteenheten.
  • Enheten er koblet til via bredbånd eller GSM.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER