Verisure logo
 
smart hjem

Denne appen bør alle ha på mobilen sin

Av
Verisure Norge
Dame på ferie fjernstyrer alarmsystem med app

I forbindelse med ferier og høytider forlater mange hjemmet sitt i flere dager. Målet er selvsagt å slappe av, kose seg og nyte kvalitetstid med familien, og det siste man vil er å uroe seg for innbrudd og uhell mens man er bortreist.

Heldigvis gikk innbruddsstatistikken ned i første del av 2015, men ifølge fno.no er en av grunnene naturlig nok at stadig flere installerer boligalarm.

Med boligalarm og sikkerhetsapp fra Verisure kan du beskytte hjemmet ditt mot uheldige hendelser selv når boligen din står tom. Appen gjør at du kan fjernstyre hjemmet ditt ved hjelp av mobilen uansett hvor du befinner deg. Du unngår å bekymre deg for om du faktisk husket å skru på alarmen eller ikke.

Gjør hjemmet ditt trygt selv når du ikke er hjemme

Slå på alarmen og fjernstyr lyset i boligen med app

Trodde du at boligalarmen kun ga deg fordelen av ekstra forsikring mot innbrudd, må du tro om igjen. Dersom det skulle oppstå ulykker som brann og vannlekkasjer vil Verisures vaktsentral varsle henholdsvis brannvesen og deg. Med mobilen som ekstra hjelpemiddel kan du også sjekke om du skrudde av kaffetrakteren eller om du husket å sette på boligalarmen før du gikk ut døra. Glemte du det kan det enkelt fikses via Verisure app.

Med boligalarm og sikkerhetsapp fra Verisure slipper du å uroe deg for om du husket å skru på alarmen når du reiste bort.

Slik lurer du innbruddstyvene med mobilen

Med boligalarm fra Verisure installert bruker du appen til å sjekke status på alarmen, og du kan aktivere den dersom du glemte å skru den på eller deaktivere den dersom naboen skal innom å vanne plantene mens du er på ferie. Blir alarmen utløst vil du motta pushvarsel på mobilen, i tillegg til at alarmstasjonen ringer deg. Du kan gjøre at flere personer mottar varsel dersom du selv skulle være utilgjengelig.

Med Smartkontakt, også kalt SmartPlug, kan du styre elektriske apparater fra mobilen mens du selv er på ferie.

Ettersom flere av produktene fra Verisure har innebygd termometer har du også full oversikt på temperaturer og luftfuktighet i hjemmet ditt via appen. Det gjør det enklere å ha kontroll på at vannledninger ikke fryser eller at strømregningen løper løpsk.

Det finnes også mange produkter som kan gjøre hjemmet ditt smartere, og som er kompatible med Verisure boligalarm og Verisure App. Med den elektroniske boliglåsen Yale Doorman (versjon 2 eller nyere) sammen med Smartlås i din låsmodul kan du blant annet bruke appen til å låse døren opp og igjen. Med Panasonic varmepumpe kan du bruke Verisure App som fjernkontroll for å styre inneklimaet - uansett om du er hjemme eller ei. Med produktet Smartkontakt kan du styre belysning og elektriske apparater via mobilen for å lure innbruddstyvene til å tro at du er hjemme blant annet ved å bruke timer på belysning.

Appen reddet frysematen

Verisure-kunde Are Hauger er lettet over at han hadde boligalarm og Smartkontakt fra Verisure da han var på ferie. Da sikringen gikk fikk han raskt beskjed på mobilen om at alarmsystemet hadde mistet kontakten med SmartPlug hvor kjøleskapet med frysedel var plugget inn.

- Da var det enkelt å ringe en nabo og be han ta seg en tur over å sjekke, etter at jeg hadde skrudd av alarmen med mobilen, forteller Hauger.

Naboen fikk koblet til strømmen igjen, og reddet Hauger fra å komme hjem til en fryser full av ødelagt mat.

- Når han var ferdig kunne jeg bruke telefonen til å skru på alarmen igjen, selv om jeg satt i båten langt til havs, forteller han.

Se hvordan Verisure App kan gjøre ditt hjem sikkert her.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER