Verisure logo
 
boligalarm

Hva slags boligalarm bør du velge?

Av
Verisure Norge
Hva slags boligalarm bør du velge?

Så enkelt finner du en boligalarm som passer deg og ditt behov.

Alarmskilt

Det finnes mange grunner til å ha boligalarm

Først og fremst er boligalarm en enkel måte å føle seg trygg på. Både når det gjelder faren for innbrudd og brann, men også andre delikate utfordringer som vannlekkasje og mus i hus.

For det andre så oppfordrer forsikringsselskaper til kjøp av boligalarm. Dette er fordi de ser at husholdninger med boligalarmer skremmer tyver fra å bryte seg inn i ditt hjemmet og dermed bidrar til å minske innbrudd på boliger. Her kan du lese mer om tyvenes hemmelige triks.

Til slutt, er det også mange boligalarmer som kan tilby smarte tilleggstjenester for deg som ønsker en praktisk hverdag; blant annet kameraovervåkning, kodelås til inngangsdøren, eller en Smartkontakt som gjør at du kan styre elektriske apparater fra mobilen mens du selv er på ferie eller jobb.

Men har du oversikt over hva slags boligalarm du bør velge? Tar du denne testen vil du få den hjelpen du trenger av profesjonelle fagfolk.

Forbrukertest: Dette er den beste boligalarmen

Forbrukernet har gjennom å sammenlikne tre ulike forbrukertester drøftet seg frem til markedets beste alarmselskap i 2015. Denne vurderingen er gitt på bakgrunn av resultater fra TV2 Hjelper Deg (2014), Foreldreportalen (2014) og Norsk Kundebarometer (2014-2019).

Dette ble vurdert i testen

Det var tre punkter som ble vurdert i testen: hvor raskt vekter kom frem til boligen etter utløst alarm, brukeromtaler og statistikk fra Norsk Kundebarometer. Alarmselskapet som kom best ut fra testen var Verisure - alarmselskapet som i dag er Norges største. Her kan du lese mer om forbrukertesten.

- Vi opplever en større grad av trygghet i hverdagen ved å ha boligalarm montert, og selv om det fra tid til annen er innbrudd i nabolaget har det ikke vært innbrudd eller innbruddsforsøk hos oss. Are Hauger, kunde hos alarmselskapet Verisure

Alle fortjener å føle seg trygg i eget hjem, og boligalarm er en enkel måte å sikre både seg selv, familien og verdifulle eiendeler. Lurer du på om du har valgt riktig boligalarm eller ønsker du å installere en ny? 

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER