Verisure logo
 
boligalarm

Så enkelt kan du få et trygt hjem

Av
Verisure Norge
Mor og barn føler seg trygge med boligalarm

Kjersti følte seg utrygg når mannen jobbet natt og hun var alene hjemme med barna. Her er boligalarmen som har gitt henne nattesøvnen tilbake.­

Innbruddstyvenes triks - kvist ved dør

I mediene florerer det av skremmende historier om bander og innbruddstyver som invaderer norske hjem. På samme tid hører vi at tyvene stadig forbedrer og utarbeider nye metoder for hvordan de enkelt kan gjennomføre innbrudd i boliger. Triksene de tar i bruk er blant annet mystiske lapper i dørsprekker og stein på trappa. Her kan du lese mer om tyvenes hemmelige triks.

– Min man jobber turnus, og sover derfor mange netter utenfor hjemmet. Jeg var da engstelig hver gang jeg skulle legge meg, siden jeg og barna da hadde blitt et enkelt bytte. Kjersti, kunde hos boligalarmselskapet Verisure

Tyvenes stadig nye metoder truer trygghetsfølelsen vi nordmenn vanligvis har i eget hjem. Men hvordan kan du forhindre at ditt hjem ikke blir utsatt for innbrudd?

 

Gjør hjemmet ditt mindre attraktivt for tyvene

Den enkleste måten å skape trygghet i eget hjem, er å installere en boligalarm. Boliger med alarmmerker festet på dører og vinduer har vist seg å være avskrekkende for tyver, da tyvene i følge Aftenposten gjerne foretrekker boliger som åpenbart ser usikret ut.

Dette kan også skape en indre ro og trygghet for deg selv og din familie.

-Siden jeg fikk alarmen fra Verisure, har jeg følt meg utrolig mye tryggere i hjemmet! Jeg vil gå så langt i å si at jeg har kjøpt meg god nattesøvn og færre bekymringer med alarmanlegget. Kjersti, kunde hos boligalarmselskapet Verisure

Tall fra Finans Norge viser at antall innbrudd total sett har gått ned i 2015 sammenlignet med 2014, og dette skyldes at stadig flere bruker boligalarm. Uten en godkjent innbruddsalarm er risikoen for innbrudd faktisk 25 ganger større, melder Aftenposten. Da blir spørsmålet; hvilken boligalarm bør du velge?

Denne boligalarmen er best i test

Forbrukernet har gjennom å sammenlikne tre ulike forbrukertester drøftet seg frem til markedets beste alarmselskap i 2015. Denne vurderingen er gitt på bakgrunn av resultater fra TV2 Hjelper Deg (2014), Foreldreportalen (2014) og Norsk Kundebarometer (2015).

Det var tre punkter som ble vurdert i testen: hvor raskt vekter kom frem til bolig etter utløst alarm, brukeromtaler og statistikk fra Norsk Kundebarometer. Alarmselskapet som kom best ut fra testen var Verisure - alarmselskapet som i dag er Norges største. Her kan du lese mer om forbrukertesten.

Alle fortjener å føle seg trygg i eget hjem, og boligalarm er en enkel måte å sikre både seg selv, familien og verdifulle eiendeler. Lurer du på om du har valgt riktig boligalarm eller ønsker du å installere en ny? Da er dette testen du burde ta:

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER