Verisure logo
 
nyheter

Ny kameradetektor fra Verisure

Av
Verisure Norge
Dagfinn viser frem Kameradetektor

Verisure lanserte nylig ny kameradetektor med bedre bildekvalitet. - Dette muliggjør enda sikrere verifisering av alarmårsak, og dermed mer presis respons fra alarmsentralen, sier sikkerhetsekspert Dagfinn Thorkildsen i Verisure. Med den nye kameradetektoren kan også kunden selv ta bilder hjemme via Verisure-appen.­

Dagfinn monterer kameradetektor

I oktober lanserte boligalarmselskapet Verisure en kameradetektor med «Se-Hjem-funksjon». Den nye kameradetektoren har bedre bildekvalitet enn den forrige versjonen. Oppløsningen på bildene er bedre, bildene er i farger og IR-lyset (infrarødt lys) er forbedret for å kunne ta enda bedre bilder i dårlig lys og mørke.

Verisures nye kameradetektor har alle de samme funksjonene som tidligere. Det vil si at den er utstyrt med både bevegelsessensor og kamera. Ved innbrudd vil alarmen bli utløst ved at kameraet detekterer bevegelse inne i boligen. Ved både innbrudd og brann vil kameraet ta tre bilder og umiddelbart sende disse kryptert til alarmstasjonen, som er den eneste som har tilgang til bildene.

Forbedret bildekvalitet

- Den forbedrede bildekvaliteten muliggjør enda sikrere verifisering av alarmårsak, og dermed mer presis respons fra alarmsentralen. Vår erfaring er blant annet at det er enklere å se røyk på fargebilder. Det kan utgjøre en viktig forskjell når hvert sekund teller, sier sikkerhetsekspert Dagfinn Thorkildsen i Verisure.

Han fortsetter:

- Verisure har den eneste boligalarmen i det norske markedet som både kan lukte, se, tale og lytte direkte inn i boligen når noe uventet skjer, enten det er innbrudd eller brann.

Verisure samarbeider dessuten med politiet og brannvesenet, og på forespørsel leverer alarmselskapet bilder som kan bidra til å oppklare innbrudd eller fastslå brannårsak.

Ta bilder selv

Den nye kameradetektoren gjør det også mulig å ta bilder selv via Verisure-appen eller Mine sider på verisure.no. Ved gode lysforhold kommer bildene dessuten i farger.

- Dette er en ny og interessant funksjon vi vet at mange kunder har ønsket seg, for eksempel for å selv sjekke status på husdyrene hjemme. Dette er kun tilgjengelig når alarmanlegget er tilkoblet helsikring, noe som også innebærer at alarmsentralen ikke har tilgang til disse bildene, forteller sikkerhetsekspert Thorkildsen.

Bildene fra den nye kameradetektoren vil bli vist på samme sted i appen som bildene fra Smartkamera, og de lagres i 14 dager. 

Verisure utvikler sine egne produkter

Eget design

Designet på den nye kameradetektoren er egenutviklet, og den er enda mer diskre enn den forrige versjonen.

- Vi utvikler og lanserer nye produkter hele tiden, og er først og fremst opptatt av sikrere verifisering av alarmårsak og mer presis respons fra alarmsentralen. Samtidig er vi innovative når det gjelder design, slik at Verisure-komponentene passer inn i hjemmet ditt og ikke blir for dominerende, sier Dagfinn Thorkildsen i Verisure.

Den nye detektoren er dessuten enda bedre tilpasset husdyrfunksjonen, slik at man sikrere kan verifisere reelle innbrudd. I tillegg er det mye enklere å bytte batterier på detektoren, og dermed kan du fint gjøre dette selv.

- Detektoren inneholder også teknologi som gjør det mulig å plassere den i inn-/utpasseringssone i en bolig. Dermed får man enda bedre overvåkning av inngangspartiet enn tidligere, sier Thorkildsen.

Verisures nye kameradetektor er nå med i alle nye installasjoner av Verisure boligalarmer.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER