Sikre deg med ID-beskyttelse

Nå sikrer Verisure deg også på nett. I samarbeid med Experian, en profesjonell aktør innen ID-beskyttelse, kan vi nå overvåke, forebygge og beskytte identiteten din mot ID-tyveri på nett.

sikre identiteten din på nett

For øyeblikket er ID-beskyttelse en tjeneste for eksisterende kunder. Tjenesten blir tilgjengelig for nye kunder i løpet av 2023.

kvinne sikrer seg mot ID-tyveri

Behold kontroll over identiteten din

Hvert år utsettes tusenvis av nordmenn for ID-tyveri og svindel. Med Verisure og Experian kan du beholde kontrollen over personopplysningene dine.

Det er svært belastende å bli utsatt for ID-tyveri og lite skal til før det skjer deg. Dersom du bruker det samme passordet flere steder eller klikker på en lenke i en e-post hvor du blir bedt om å legge inn personlig informasjon, kan dette føre til at noen stjeler identiteten din og bruker den til egen vinning. Da mister du fort kontroll over bankkontoer og personopplysningene dine.

Med ID-beskyttelse fra Verisure og Experian er du bedre sikret mot ID-tyveri. Aktiver tjenesten i Verisure App.

Få hjelp ved ID-tyveri

Skulle du være så uheldig at noen stjeler identiteten din, vil Experian hjelpe deg med å redusere skadeomfanget og sikre dine personlige data.

Experian har omfattende prosesser for å verifisere ID-tyveri på nett. Disse prosessene kjøres 24/7.

Er du uheldig og noen stjeler personopplysningene dine, vil du bli varslet så snart tyveriet oppdages og er verifisert. Da vil du få profesjonelle råd til hvordan du kan gjennopprette dine personlige data.

I tillegg vil du motta månedlige oppdateringer om personopplysningene dine, slik at du alltid vet hva som har skjedd.

få hjelp ved ID-tyveri med Experian
døgnovervåket id-beskyttelse på nett

Døgnovervåket tjeneste

Experian overvåker personopplysningene dine hele døgnet på:

  • Sosiale medier
  • Deep web
  • Dark web
  • Chatterom
  • Blogger

Beskytt deg mot ID-tyveri og svindel på nett

Som en del av Verisures alarmsystem, vil en profesjonell aktør overvåke personopplysningene dine, samt gi deg rådgivning og tips som beskytter deg mot ID-tyveri og svindel på nett.

avverger id-tyveri

Forebygger

Få tips og råd om hva du kan gjøre for å forebygge ID-tyveri og reduser risikoen for at noen stjeler identiteten din.

kvinne overvåker mot ID-tyveri

Overvåker

Experian overvåker dine personlige data mot ID-tyver. Du blir varslet dersom noen stjeler identiteten din.

Mann begrenser skadeomfang på ID-tyveri

Begrenser skade

Ved et ID-tyveri vil Experians eksperter gi deg råd om hvordan du kan reduserer skaden og sikre dine personlige data.

Trygg oppbevaring av personopplysninger

Dine personopplysninger blir kryptert og trygt oppbevart hos Experian, en kjent spesialistleverandør for identitetstyveritjenester.

Du registrere selv de personopplysningene som skal overvåkes. Dette er informasjon som ingen andre vil få tilgang til, ikke engang Verisure.

Personopplysningene dine brukes kun til det formålet de sendes inn til, nemlig å overvåke identiteten din på nett.

Personopplysningene som overvåkes:

Personnummer

Førerkort

Pass

Adresse

E-postadresse

Telefonnummer

Bankkort

Norsk bankkonto

Internasjonale bankkonto

Vanlige spørsmål om ID-beskyttelse

Hvorfor skal jeg aktivere identitetsbeskyttelse via Verisure, når jeg bare kan få det selv fra Experian?

Med Verisure vil du som systemeier få tjenesten for ID-beskyttelse inkludert gratis som en del av ditt Verisure Alarm-tilbud. Å registrere deg direkte med Experian koster 50kr i  måneden.

Hvor ofte sjekker Experians overvåkingstjeneste etter brudd på personopplysninger?

Data samles inn 24/7 og flere matchingsprosesser kjøres. Når et brudd er funnet, genereres og sendes vanligvis varsler umiddelbart, men det kan ta opptil 2 dager i noen tilfeller.

Hva gjør Experian med dataene mine?

For å forstå hva Experian gjør med dataene dine, vennligst les Experians retningslinjer for personvern. Den er tilgjengelig på siden for ID-beskyttelse i Verisure-appen (Mer -> Komponenter og funksjoner -> ID-beskyttelse) eller ved å logge på Experian-kontoen din på experian.verisure.com

Hva er «Dark Web»?

Det mørke nettet er ikke et faktisk sted; det er et skjult nettverk av nettsteder som krever spesielle ressurser for å få tilgang til. Det mørke nettet er ikke synlig for vanlige brukere på det offentlige nettet og søkemotorer som Google. Besøkende på dark web skjuler identiteten og IP-adressen sin.

Det er nesten umulig å spore eller identifisere brukere av dark web, noe som gjør det til et attraktivt sted for nettkriminelle som bruker den til å kjøpe og selge stjålet personlig informasjon innhentet gjennom ID-tyveri eller hacking.