Velg riktig brannalarm!

Seriekoblede røykvarslere med tale, redder liv

Seriekoblee røykvarslere
Seriekoblede røykvarslere

Jeg vil ha tilbud på alarm med brannsikring

Klikk på knappen og tast inn telefonnummeret ditt, så ringer vi deg tilbake om kort tid.

JEG VIL VITE MER, RING MEG!

Jeg vil ha tilbud på alarm med brannsikring

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Hus med brannalarm i alle rom

Verisure Brannalarm med 24 timers overvåking og varsling

Å oppdage røyk og branntilløp så raskt som mulig, er kritisk for å kunne beskytte hjemmet ditt og de du er glad i. Seriekoblede, optiske røykvarslere reagerer på røyk, og varsler raskt over hele boligen med sirene og stemme, samtidig som vår alarmstasjon ringer brannvesenet.

  • Riktig antall røykvarslere, med rett plassering
  • Seriekoblede, optiske røykvarslere
  • Sirene og stemmevarsling
  • 24/7 tilkoblet alarmstasjon, som også overvåker batteriene
  • Umiddelbart mobilvarsel, hvor enn du er
Verisure varsler deg hvis du ikke er hjemme når brannalarmen går

Hvem varsler brannvesenet når du ikke er hjemme?

Alarmoperatørene er på vakt døgnet rundt, og handler i løpet av sekunder. Med bilder fra boligen kan de raskt se om det er brann, tilkalle vekter og brannvesen, og starte arbeidet med å få alle trygt ut av boligen.

Verisures røykvarslere er alltid aktive, selv når det øvrige alarmsystemet er koblet fra. Røykvarslerene har som hovedhensikt å varsle og vekke deg når du sover. Men sirenen fra røykvarslere er uten hensikt om ingen er hjemme og kan høre den. Det er den viktigste grunnen til at man bør ha brannalarm koblet til en alarmstasjon. Med en boligalarm med brannvarsling fra Verisure, er det alltid noen som passer på og kan tilkalle hjelp, uansett om du er hjemme eller boligen står tom. Når alarmen går, og det bekreftes røkutvikling i boligen, er vår hovedoppgave å ringe varslingspersoner, og hjelpe de som befinner seg inne i boligen å finne sikreste vei ut. Du får også automatisk varsel på din mobiltelefon, uansett hvor du er. Får vi ikke kontakt, sender vi vekter og varsler brannvesenet.

De kommunale brannvesenene har forskjellig praksis når det gjelder å respondere på våre varsler. Ta kontakt med brannvesenet i din kommune for å undersøke hva som gjelder hos deg.

Alarmoperatør som kommuniserer via Tale- og lytteenhet

Hjelper deg å finne sikreste vei ut ved brann

Det er mange fordeler med en brannalarm tilkoblet alarmstasjon. En av tingene som skiller Verisure fra de andre leverandørene på markedet, er Verisure Voice som sikrer direkte to-veis kommunikasjon mellom bolig og alarmstasjon i en nødsituasjon. Når alarmen går, kan alarmoperatørene via enheten, kommunisere direkte inn i boligen, og gi deg den hjelpen du trenger. Ved en reell brann kan vi for eksempel hjelpe deg å finne den sikreste veien ut, og med å finne familien din og kjæledyrene dine i røyken.

  • Rask avklaring av alarmårsak
  • Umiddelbar kontakt mellom alarmstasjon og bolig
  • Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann
  • En betryggende stemme i en stresset situasjon

Brannalarm med både tale og sirene redder liv

00.31

Video brannalarm