Seriekoblede røykvarslere

Velg riktig brannalarm!

Røykvarslere som snakker med hverandre, redder liv!

Bildeverifisering

Når alarmen går, vet vi hvorfor

Raskere tiltak med verifisering av alarmårsaken

Melding på mobilen

Brannvarsel direkte på mobilen

Når røykvarslerene utløses, mottar du i tillegg en SMS

Vil du ha et uforpliktende tilbud på Brannsikring?

Legg igjen ditt telefonnummer - så kontakter vi deg tilbake om kort tid. Er du eksisterende kunde, ring 06010.

Jeg er interessert, ring meg

Verisure anbefaler en røykvarsler i hvert rom

Verisure Brannalarm med 24 timers overvåking og varsling

Å oppdage røyk og branntilløp så raskt som mulig, er kritisk for å kunne beskytte hjemmet ditt og de du er glad i.

Verisures seriekoblede, optiske røykvarslere reagerer på røykutvikling, og varsler raskt over hele boligen med sirene og stemme, samtidig som det sendes signal til vår alarmstasjon.

 

Alarmoperatørene er på vakt døgnet rundt, og handler i løpet av sekunder. Med bilder fra boligen kan de raskt se om det er brann, tilkalle vekter og brannvesen, og starte arbeidet med å få alle trygt ut av boligen. 

Riktig antall røykvarslere, med rett plassering

Seriekoblede, optiske røykvarslere

Sirene og stemmevarsling

24/7 tilkoblet alarmstasjon, som også overvåker batteriene

Umiddelbart mobilvarsel, hvor enn du er

 

 

Verisure varsler deg hvis du ikke er hjemme når brannalarmen går

Hvem varsler brannvesenet når du ikke er hjemme?

En døgnovervåket brannalarm gir ekstra sikkerhet

 

Verisures røykvarslere er alltid aktive, selv når det øvrige alarmsystemet er koblet fra. Røykvarslerene har som hovedhensikt å varsle og vekke deg når du sover. Men sirenen fra røykvarslere er uten hensikt om ingen er hjemme og kan høre den.

 

Det er den viktigste grunnen til at man bør ha brannalarm koblet til en alarmstasjon. Med en boligalarm med brannvarsling fra Verisure, er det alltid noen som passer på og kan tilkalle hjelp, uansett om du er hjemme eller boligen står tom. 

 

Når alarmen går, og det bekreftes røkutvikling i boligen, er vår hovedoppgave å ringe varslingspersoner, og hjelpe de som befinner seg inne i boligen å finne sikreste vei ut. Du får også automatisk varsel på din mobiltelefon, uansett hvor du er. Får vi ikke kontakt, sender vi vekter og varsler brannvesenet.

 

De kommunale brannvesenene har forskjellig praksis når det gjelder å respondere på våre varsler. Ta kontakt med brannvesenet i din kommune for å undersøke hva som gjelder hos deg. 

Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann med direkte to-veis kommunikasjon

Hjelper deg å finne sikreste vei ut ved brann

Verisure Voice sikrer to-veis kommunikasjon mellom bolig og alarmstasjon

Det er mange fordeler med en brannalarm tilkoblet alarmstasjon. En av tingene som skiller Verisure fra de andre leverandørene på markedet, er Verisure Voice med tale- og lyttemulighet.

 

Når alarmen går, kan alarmoperatørene, via enheten, kommunisere direkte inn i boligen, og gi deg den hjelpen du trenger. Ved en reell brann kan vi for eksempel hjelpe deg å finne den sikreste veien ut, og med å finne familien din og kjæledyrene dine i røyken.

Rask avklaring av alarmårsak

Umiddelbar kontakt mellom alarmstasjon og bolig

Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann

En betryggende stemme i en stresset situasjon

 

 

Røykvarslere som snakker sammen redder liv

Seriekoblede røykvarslere som snakker sammen, redder liv

Verisures brannalarmer snakker både med deg, hverandre og alarmstasjonen

Verisures røykvarslere installeres i ulike rom og etasjer i hjemmet, for beste mulige varsling. Om en av røykvarslerene merker røyk, melder den fra til alle røykvarslerne i systemet, og alle aktiveres samtidig, med både sirene og talemelding.

 

Er du hjemme, og sover når alarmen går, blir du effektivt og raskt vekket av en pulserende sirene og en stemme som sier "Brannalarm" i rommet der alarmen er utløst, og "Brannalarm i annet rom" i andre rom med røykvarsler.

 

Røykvarslerene er koblet til vår alarmstasjon som raskt varsler brannvesen og vekter, og via Fotodetektor og Tale- og lytteenhet, kan veilede deg trygt ut av boligen. 

 

Er du ikke hjemme når alarmen går, blir du umiddelbart varslet på mobil.  

 

Røykvarslere i alle rom

En røykvarsler i hvert rom

Profesjonell installasjon og rask varsling i hele huset

En bolig kan bli overtent i løpet av minutter. Det er derfor viktig med tidlig varsling. Har du seriekoblede røykvarslere installert flere steder i boligen, blir du varslet raskt og kan redde deg selv og din familie. Vi anbefaler en røykvarsler i hvert rom eller minst en i hver etasje. Og aldri færre enn to røykvarslere totalt.

 

Forskriftene sier at det skal være en røykvarsler per 60 kvadratmeter og ikke mer enn 12 meter fra hverandre. Det viktigste er at du hører sirenen uansett hvor i boligen du er. Og ikke minst når du sover. 

 

Våre installatører er eksperter på plassering av røykvarslere og vet nøyaktig hvor røykvarslerene bør plasseres for best effekt.

 

 

Finn pris på Brannalarm

Verisure varsler deg hvis du ikke er hjemme når brannalarmen går

Optisk eller ionisk røykvarsler

Hvilken seriekoblet røykvarsler er best i test?


Dssverre finnes det få uavhengige og virkelig pålitlige tester av røykvarslere.

 

Derimot viser tester som er gjort av Norsk Brannvernforening og DSB, tydelig at det er optiske røykvarslere som anbefales.

 

Optiske røykvarslere er mer tolerante enn ioniske overfor feilalarmer som skyldes stekeos, vanndamp og sterk trekk. Røykutslag fra peis vil den derfor ikke reagere på med mindre det er et veldig stort utslag som fyller detektoren med røykpartikler. Kort fortalt kan man si at si at en optisk røykvarsler «ser» de litt større partiklene i den giftige røyken som dannes når en ulmebrann utvikler seg, mens en ionisk «lukter» røyk. Med en optisk røykvarsler er sjansen større for at du blir varslet tidlig ved ulmebrann. 

 

Boligbranner starter ofte som ulmebranner i møbler og elektrisk utstyr. En ulmebrann utvikler seg sakte og med mindre flammer. En optisk røykvarsler «ser» de litt større partiklene i den giftige røyken som dannes når en ulmebrann utvikler seg. Med en optisk røykvarsler er sjansen større for at du blir varslet tidlig ved ulmebrann.

 

Verisure bruker kun seriekoblede optiske røykvarslere. Våre røykvarslere varsler med både tale og sirene ved utløst alarm. SIrenen stanser av seg selv når den ikke «ser» mer røyk.

Verisure varsler deg når det er på tide å skifte batterier

Vi sjekker batteriene i røykvarslerne for deg

Og varsler deg når det er på tide med batteribytte


En pålitelig brannalarm er noe av det viktigste for trygghet i hjemmet. Derfor overvåker Verisure også batteriene i røykvarslerene og varsler deg i god tid før det er på tide å skifte batteriene.

 

Slik skifter du batteriene 

Medlemstilbud på boligalarm for Huseiernes Landsforbund

Er du medlem av Huseiernes Landsforbund?

 

Da får du med en ekstra røykvarsler (verdi kr 990,–) ved kjøp av Boligalarmpakke med minimum to røykvarslere. Du får også gratis juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning. Ikke medlem ennå? Vi hjelper deg med innmelding! 

Røykvarslere som snakker sammen redder liv

00.31

Boligalarm med brann-

og innbruddsikring

Verisure Boligalarm er vår mest solgte pakke som sikrer deg mot både brann og innbrudd. Med røykvaslere tilkoblet alarmstasjon er boligen din i gode hender dag og natt.

 

Ved brann teller hvert sekund!

Standard Boligalarm med SOS, Røykvarsler, Tale - lytteenhet og Nøkkelsafe.
Verisure Standard Boligalarm. Alle deler som inngår i pakken.

24/7 tilkoblet alarmstasjon
Pålitelig oppkobling
Røykvarslere med tale
Umiddelbare mobilvarsler

Frie vekterutrykninger