Seriekoblede røykdetektorer

Velg riktig brannalarm!


Røykvarslere som snakker med hverandre, redder liv!

Bildeverifisering

Når alarmen går, vet vi hvorfor

Raskere tiltak med verifisering av alarmårsaken

Melding på mobilen

Meldinger direkte på mobilen

Når røykvarslerene utløses, mottar du i tillegg en SMS

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg for et uforpliktende tilbud.
Er du eksisterende kunde, ring 06010!

Jeg er interessert, ring meg

Verisure anbefaler en røykvarsler i hvert rom


 

En røykvarsler i hvert rom

Økt trygghet med oppkobling til vår egen alarmstasjon

En pålitelig brannalarm er noe av det viktigste for trygghet i hjemmet. Ved en brann teller hvert sekund. Derfor anbefaler vi en røykvarsler i hvert rom, eller minst en i hver etasje.

 

Med Verisure får du et avansert brannvarslingssystem med seriekoblede, optiske røykvarslere som er koblet til vår alarmstasjon og som i tillegg varsler deg på mobilen hvis det skulle oppstå røykutvikling.

Røykvarslerne er også koblet til fotodetektorene i samme rom som tar bilder og sender dem til alarmstasjonen ved røykutvikling. Med bildeverifisering av alarmårsaken kan operatøren raskt ta riktig tiltak.

* Unntak er åpenbare misbruk av tjenesten.


Røykvarslere som snakker sammen redder liv


 

Røykvarslere som snakker sammen redder liv

Rask varsling i hele huset

Å oppdage røyk og branntilløp så raskt som mulig, er kritisk for å kunne beskytte hjemmet ditt og de du er glad i.

 

 

Med Verisures seriekoblede optiske røykvarslere får du tidlig og rask varsling over hele boligen - uansett hvor du befinner deg med både sirene og talemelding.

 

Talemeldingen varsler "Brannalarm!" i rommet der alarmen er utløst, og "Brannalarm i annet rom" i andre rom med røykvarsler.

 


Røykvarslerene er koblet til vår alarmstasjon som varsler brannvesenet, og via fotodetektor og tale- og lytteenhet kan veilede deg trygt ut av boligen. 

Tale- og lytteenhet


 

Umiddelbar respons

Umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarm-stasjonen og boligen med to-veis tale- og lyttemulighet 


Det kan handle om å varsle politi eller redningstjeneste fordi noen er skadet eller i fare. Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann. Skremme uvedkommende vekk fra boligen. Eller trygt konstatere at alt er som det skal være i boligen. Uansett hva, med vår nye og unike tjeneste får du direkte kontakt og umiddelbar respons.

 

✓ Umiddelbar kontakt med de som er i boligen

✓ Rask avklaring av situasjon med rett aksjonering

✓ Tryggeste veiledning i faresituasjon

✓ Effektiv avvisning av uvedkommende

✓ Rask og enkel avklaring ved falsk alarm

Verisure varsler deg hvis du ikke er hjemme når brannalarmen går


 

Ved brann teller hvert sekund!

Varsler både når du er hjemme og borte

 

Et brannvarslingssystem skal først og fremst varsle og vekke deg når du sover. Men hva skjer hvis du ikke er hjemme når alarmen går?

 

Det er den viktigste grunnen til at man bør ha brannalarmen koblet til en alarmstasjon. Den er alltid aktiv, også når det øvrige alarmsystemet er koblet fra. Ved utløst brannalarm varsler røykvarslerene sentralt samtidig som de sender signal til vår alarmstasjon. Dessuten får du og din familie melding på mobilen hvis brannalarmen går. Det gir deg mulighet til å reagere raskt ved for eksempel å ringe til naboene.

 

Ved utløst brannalarm er vår hovedoppgave å ringe stedet og varslingspersoner, for å sikre at alle kommer seg ut ved en eventuell brann. Får vi ikke kontakt, sender vi vekter og samtidig varsler vi brannvesenet.

 

De kommunale brannvesenene har forskjellig praksis når det gjelder å respondere på våre varsler. Ta kontakt med brannvesenet i din kommune for å undersøke hva som gjelder hos deg.

Røykvarslere som snakker sammen redder liv

00.31

Alarmpakker

med røykvarslere

 

I flere av våre pakker inngår røykvarslere med oppkobling til vår alarmstasjon.

 

Les mer og finn den løsningen som passer for best for din bolig og familie.


Standard

Boligalarm

Verisure Standard Boligalarm med SOS-kontaktalarm, Røykvarsler, Tale- og lytteenhet og Nøkkelsafe.
Verisure Standard Boligalarm med SOS-kontaktalarm, Røykvarsler, Tale- og lytteenhet og Nøkkelsafe.

Vår mest solgte pakke som sikrer deg mot både brann og innbrudd. Med røykvaslere tilkoblet alarmstasjon er boligen din i gode hender dag og natt.

Pluss

Boligalarm

Verisure Pluss Boligalarm med SOS, Røykvarslere, Tale- og lytteenhet, Vanndetektor, Nattsikringspanel og Nøkkelsafe.
Verisure Pluss Boligalarm med SOS, Røykvarslere, Tale- og lytteenhet, Vanndetektor, Nattsikringspanel og Nøkkelsafe.

Fullpakken som sikrer deg mot både brann, innbrudd og vannlekkasje. Passer deg som hovedsakelig trenger sikring i ett plan, og enkel styring på natten.

Pluss Premium Boligalarm

Verisure Pluss Premium Boligalarm med SOS, Røykvarslere, Tale- og lytteenhet, Vanndetektor, Nattsikringspanel og Nøkkelsafe.
Verisure Pluss Premium Boligalarm med SOS, Røykvarslere, Tale- og lytteenhet, Vanndetektor, Nattsikringspanel og Nøkkelsafe.

Vår største pakke. Mye solgt til større boliger over flere plan. Denne alarmpakken passer til deg som ønsker ekstra overvåking og skallsikring.

Verisure alarmskilt

Beregn pris på din boligalarm

Ta testen og du får svar innen ett minutt!


Løsninger for det smarte hjemmet

Tjenester fra Verisure - Brannalarm, Innbruddsalarm, Klimasensor, Energistyring, Lås, SOSalarm
Solutions for the smart home

Verisure FAQ

Verisure tilbyr et avansert brannvarslingssystem med seriekoblede røykvarslere. De snakker til deg med talemelding og utløser alarmsignal ved brannvarsling. De er koblet til alarmstasjonen og varsler deg på mobilen hvis det skulle oppstå røykutvikling.

Røykvarslerne kan også kobles sammen med våre fotodetektorer som tar bilder og sender dem til alarmstasjonen ved røykutvikling. Med bildeverifisering av alarmårsaken kan operatøren raskt ta riktig tiltak.

Vi anbefaler at man har én røykvarsler i hvert rom, eller minst én i hver etasje.

Hvis du er hjemme under røykutvikling, hyler røykvarsleren for å varsle, men de snakker også. En stemme som varsler i tillegg til alarmsignal, gir bedre oppmerksomhet enn kun alarmsignal. Røykvarslerne kan dessuten være koblet til hverandre: En varsler i et rom med brann sier "Brannalarm!". Varsler nummer to sier "Brannalarm i annet rom!"

De fleste alarmer utløses når du selv er hjemme. Tenk deg at du er i hagen og brannalarmen går. Da får du en SMS slik at du raskt kan sjekke hva som pågår. Hvis det er en kasserolle som har tørrkokt, kan du raskt ta tiltak, slå av alarmen og melde fra om "falsk" alarm til alarmstasjonen. Eller tenk om det samme skjer mens du er i butikken. Da kan du straks ringe en nabo eller skynde deg hjem.

Via Mine Sider kan du dessuten registrere at naboen eller en annen person du stoler på, også får en SMS ved alarm slik at disse kan ta kontakt med deg eller løpe over til din bolig for å se hva som skjer. Kort sagt: En SMS gjør en stor forskjell når hvert sekund teller.

Det er lurt å ha et brannslukkingsapparat, et brannteppe, et driftssikkert brannvarslingssystem og automatisk overvåkning av komfyren. Legg til en brannstige på balkongen (mange sover i overetasjen i boligen), og bli enige om en samlingsplass for familien som alle kjenner til (ved brann må man først tenke på å evakuere, deretter kan man eventuelt ta egne tiltak). Vær også klar over at en stengt dør kan gjøre at røykvarsleren ikke nås av røyken like raskt. Et barn som sover øverst i en køyeseng rammes også av farlig røyk mye tidligere enn de som sover i en vanlig seng.

Følg oss i sosiale medier

Følg Verisure Norge på Facebook
Følg @VerisureOps på Twitter
Følg @verisurenorge på Instagram
Følg Verisure Norge på LinkedIn
Følg Verisure Norge på Google+
Følg Verisure på YouTube


Last ned Verisure App

Last ned Verisure App fra App Store
Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Windows Store


Best i test

Mest fornøyde og lojale kunder 2014, 2015 og 2016 - Norsk Kundebarometer
Bransjevinner 2014, 2015 og 2016

Norsk Kundebarometer har kåret Verisure til bolig-alarmselskapet med de mest fornøyde kundene.

Best i Test 2014 - TV2 Hjelper Deg
Best i Test 2014

TV2 Hjelper Deg har kåret Verisure til Best i Test på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm.