Verisure logo
 
smart hjem

Tom styrer hele huset fra smarttelefonen

Av
Verisure Norge
Mann styrer alarm og dørlås via fjernstyring i app

Tom Ingebrigtsen har alltid vært opptatt av kule gadgets og smarte løsninger, noe som gjenspeiler seg i huset hans på Vinderen i Oslo. ­

Her har Tom og familien gjort boligen sin mer kostnadseffektiv, fri for ledninger og lagt opp til en enklere hverdag ved hjelp av komponenter som de kan styre og overvåke uavhengig av hvor de måtte befinne seg.

Med blant annet lysstyring, fjernstyrt varmepumpe, klimasensor, smartkamera og elektronisk lås på inngangspartiet har familien Ingebrigtsen laget det man kaller et smart hjem.

Lysstyring

Lysstyring er en tjeneste som gjør at Tom kan styre belysning og nesten alle elektriske apparater i boligen via en app. Dette er spesielt gunstig hvis man ønsker å spare penger på bruk av strøm, men også når du er ute og reiser og vil gi eventuelle innbruddstyver inntrykk av at det er noen hjemme.

Dørlås, varmepumpe og smartkontakt styrt med app

Fjernstyrt varmepumpe

Ved å ha installert en varmepumpe med varmepumpestyrer kan Tom via en app styre og holde kontroll på inneklimaet, selv om han ikke er hjemme. Fra mobilen kan Tom blant annet skru av og på varmepumpen, stille inn ønsket temperatur, stille inn viftehastighet og styre luftretning.

- Det er veldig kjekt å sitte på jobb og kunne justere temperaturen i boligen. Enten jeg har glemt å skru ned temperaturen før jeg dro på jobb, eller ønsker å komme hjem til en varm bolig, så kan jeg styre dette fra mobilen, uansett hvor jeg er, sier Tom. 

Klimasensor

Hvordan boligen har det, påvirker også hvordan familien har det. En for høy relativ luftfuktighet kan forårsake fuktproblemer, mugg og midd, mens en lav luftfuktighet kan føre til tørre øyne og tørr hud, eller allergier. Med klimasensor har Tom og familien kontroll på temperaturen og fuktigheten i krypkjelleren eller på loftet. 

Gutt åpner dør på smarthus med kode

Elektronisk boliglås

Tom og familien trenger aldri mer å bekymre seg for om de låste døren, eller har mistet nøklene til boligen. Med elektronisk boliglås kan familien styre låsen på inngangdøren via mobilen, samtidig som den er koblet sammen med alarmsystemet i huset. Les mer om boliglåsen her.

- En elektronisk boliglås gjør hverdagen enklere! Jeg trenger ikke dra hjem for å låse opp for håndtverkere, eller være hjemme når Adams Matkasse skal levere ukens middager. På den måten sparer jeg veldig mye tid, forteller Tom.

Det finnes mange smarthjem-produkter på markedet, og dette åpner opp for utallige muligheter i hjemmet ditt. Men hvordan bør du gå frem for å enkelt få et smart hjem?

Slik går du frem for å få et smart hjem

Et meget godt utgangspunkt for et smart hjem er å installere et alarmsystem som tilbyr smart hjem-løsninger. For Tom falt valget på markedslederen Verisure. Les hvorfor Verisure er best i test her.

- Jeg har vært kunde hos Verisure i nærmere 13 år, da de tilbyr god oppfølging og har svært gode produkter. De skiller seg fra sine konkurrenter blant annet ved at de har et flott design på produktene, men også den «smartheten» som jeg føler mangler hos de andre selskapene på markedet, avslutter han.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER