Verisure logo
 
utmerkelser

Denne boligalarmen er best i test

Av
Verisure Norge
Jenter slår på boligalarm med kontrollpanel

Som forbruker kan det være vanskelig å finne den boligalarmen som passer deg og ditt behov best. Bor du i hus eller leilighet, vil du sikre hjemmet for innbrudd eller er det brann du frykter aller mest?

Best på kundetilfredshet og lojalitet ifølge Norsk kundebarometer

Forbrukernet har gjennom å sammenlikne tre ulike forbrukertester drøftet seg frem til markedets beste alarmselskap i 2015. Denne vurderingen er gitt på bakgrunn av resultater fra TV2 Hjelper Deg (2014), Foreldreportalen (2014) og Norsk Kundebarometer (2014, 2015 og 2016).

Dette er boligalarmen du burde gå for

Det var tre punkter som ble vurdert i testen: hvor raskt vekter kom frem til bolig etter utløst alarm, brukeromtaler og statistikk fra Norsk Kundebarometer. Alarmselskapet som kom best ut fra testen var Verisure - alarmselskapet som i dag er Norges største.

Et dypdykk inn i testens resultater viser at Verisure var det selskapet hvor vekter kom raskest frem til boligen ved utløst alarm, etter at utrykningstiden ble testet på to ulike boliger.

Når det gjelder brukeromtaler kommer det tydelig frem at forbrukeren velger Verisure da de opplever at selskapet har den beste sikkerheten, samtidig som selskapet også ble foretrukket på grunn av god service og produktutvalg.

I den siste delen av testen er det statistikk fra Norsk Kundebarometer som ble vurdert. Norsk Kundebarometer er et forskningsprogram som blant annet fokuserer på hvor fornøyde kunder er med ulike virksomheter. Resultatene fra testen viser at Verisure både vinner på tilfredshet og lojalitet med henholdvis 77,1 poeng på tilfredshet og 84,2 poeng på lojalitet hos sine kunder, sammenliknet med andre alarmselskap som scoret 74,2 poeng på tilfredshet og 79,3 poeng på lojalitet.

 

Hvorfor trenger du boligalarm?

En boligalarm skaper trygghet i hverdagen, både for deg selv, familien og for dine verdifulle eiendeler. En boligalarm sørger for at du får hjelp om det utenkelige skulle inntreffe. Visste du for eksempel at forsikringsselskaper oppfordrer folk til å installere boligalarm, da de ser at dette skremmer tyver fra å bryte seg inn i ditt hjem og dermed bidrar til å minske innbrudd på boliger?

Mange er heller ikke klar over at det er mulig å få gode rabatter på innboforsikringen hvis du har installert en FG-godkjent boligalarm. Ettersom at forsikringsselskapene opplever færre innbrudd i boliger med godkjent innbruddsalarm, kan flere forsikringsselskaper gi avslag på forsikringen.

I tillegg til at en boligalarm kan beskytte deg mot innbrudd, har alarmselskaper som Verisure i dag en rekke tilleggsprodukter som potensielt kan redde liv og redusere risikoen for skade på huset. Noen av de mest sentrale tilleggsfunksjonene er blant annet kameraovervåkning, brannalarm og vannalarm.

Sjekk alle de geniale tilleggsproduktene til Verisure her

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER