Verisure Portal touch skjerm

verisure portal

Med Verisure Portal touch skjerm kan du enkelt styre og ha oversikt over hele ditt alarmsystem fra hvor som helst i boligen. SOS-hjelp er nå kun et swipe unna.

Verisure Portal touch skjerm

verisure portal

Med Verisure Portal touch skjerm kan du enkelt styre og ha oversikt over hele ditt alarmsystem fra hvor som helst i boligen. SOS-hjelp er nå kun et swipe unna.

Portalen fungerer som et supplement til alarmens betjeningspanel, og har flere innebygde funksjoner for både SOS, to-veis kommunikasjon og måling av temperatur og luftkvalitet.

Kundehistorier

Les artikler om kundehistorier som redder liv, bolig og verdier.

 
Dame slår på skallsikring via Portal

Portabel smart hub med touch skjerm

Verisure Portal fungerer som en smart hub for alarmsystemet. Portalen er portabel og du kan styre hele alarmsystemet med touch skjerm.

  • Betjening og SOS-alarm via 7” touch skjerm
  • Innebygd høyttaler, mikrofon og nærhetssensor
  • Måler temperatur og luftkvalitet
  • Sirenelyd på 100 dB
  • 10 språkvalg og automatisk firmwareoppdatering

Enkel og smart betjening av alarmen

Med den portable touch skjermen kan du enkelt betjene alarmen, uansett hvor du befinner deg i boligen. Nærhetssensor lyser opp displayet når du nærmer deg.

Portalens innebygde nærhetssensor gjør at portalen våkner til liv når du nærmer deg. Det gjør det enkelt å se hvor du skal klikke for å aktivere eller deaktivere alarmen.

Du bruker din vanlige personlige kode til å slå av og på alarmens helsikrig og skallskring. Helsikring brukes når du skal forlate boligen, og skallsikring når du skal være hjemme med alarmen på. Ved helsikring har du 45 sekunder på deg å forlate boligen etter aktivering, og 30 sekunder på deg å slå av alarmen når du kommer hjem igjen.

Taster du feil kode fire ganger på rad, må du vente i tre minutter før du kan forsøke på nytt.

Verisure Portal blir løpende oppdatert med nye funksjoner og bruksmuligheter. Oppdateringene skjer automatisk.

Mann heller seg kaffe med portalen i bakgrunnen
Verisure portal på soverommet

Tilkall hjelp og kommuniser med en og samme enhet

I en nødsituasjon kan du spare verdifull tid ved å både kunne varsle og kommunisere direkte med alarmstasjonen via en og samme enhet.

Uansett om det har vært en ulykke i hjemmet, eller det er inntrengere du ønsker å skjule deg fra, er det trygt å vite at enheten er portabel, og har alle funksjoner du trenger for å få hjelp.

Med et enkelt swipe til høyre på portalens SOS-funksjon, kan du varsle alarmstasjonen uten at sirenen aktiveres, og du kan kommunisere direkte med en av Verisures alarmoperatører.

Trenger du å se hva som skjer i andre deler av boligen, er bilder fra alarmsystemets kameraer enkelt tilgjengelig via portalen.

Portalens mange funksjoner

Betjeningspanel, SOS-alarm, toveiskommunikasjon og sirene i ett.

Portal viser graf med luftkvalitet

Se hvordan det står til med inneklimaet

Forhold ved inneklimaet kan forårsake helseplager.

Portalen gir deg full oversikt over hvordan det står til med inneklimaet. Både temperatur og luftkvalitet måles kontinuerlig i området der den er plassert. Portalens innebygde sensorer registrerer flyktige organiske forbindelser (VOC) (omfatter bl.a. løsemidler, bensin og tjærestoffer). Dersom du er bekymret for usynlige avgasser i ditt hjem, får du med portalen kontinuerlig visuelle målinger av hvordan det står til med inneklimaet.

Portal viser bilder fra kamera

SOS-alarm, bilder og kommunikasjon

Portalen har en lett tilgjengelig SOS-knapp.

SOS-alarmen aktiveres ved at du plasserer fingeren på SOS ikonet og swiper til høyre. SOS-knappen sender et nødsignal til Verisures alarmstasjon. Takket være at portalen er portabel kan du enkelt ta den med deg til et trygt sted, og kommunisere direkte med alarmoperatøren.

Med kameradetektor tilkoblet alarmsystemet kan du via skjermen enkelt se hva som skjer i boligen.

SOS-alarm og kamerafunksjon fungerer uansett om alarmsystemet er tilkoblet eller ikke.

Portal med enkelt tilgjengelig SOS-knapp

Innebygd sirene, mikrofon og høyttaler

Portalens innebygde sirene varsler med en lydstyrke på 100 dB.

Når alarmen går som følge av f.eks. et innbruddsforsøk, vil sirenen hyle så høyt at det blir ubehagelig for en tyv å oppholde seg i boligen. Lyden fra sirenen vil også tiltrekke seg omgivelsenes oppmerksomhet. I nødssituasjoner kan alarmstasjonen også aktivere mikrofon og høyttaler for å hjelpe beboere eller skremme vekk tyver.